Martina N:
En riktigt bra butik som verkligen sätter köparna i fokus! När vi skulle skaffa hängsler till festeriet och kom in en grupp på 9 pers såg de till så att alla fick det som dom behövde och gav många bra tips och råd! Scysst pris till studenter oxå!
Kristoffer F:
Hittar ofta snygga kläder här. De gånger som jag råkat ut för att kläder har gått sönder så har de hitintills överträffat alla mina förväntningar vad gäller bemötande och service.
pontus j:
En trendig kläd- och inredningsbutik i centrala Linköping. Butiken har riktigt snygga kläder och många kända (och okända) märken återfinns. Priserna är tyvärr oftast ganska höga men det kan kanske vara värt att unna sig något extra ibland. Trevlig personal och snyggt inred butik gör din eventuella shopping till en trivsam upplevelse.
Ingrid Caroline B:
Var tveksam till att handla här, hittade mycket få omdömen från tidigare kunder, men eftersom det är roligare att gynna små företag istället för de stora drakarna så beslöt jag mig för att bara testa.
Mycket nöjd, scarfsarna skickades redan samma dag och var jättefina.
Rekommenderas varmt!
Anita W:
Väldigt bra och välsorterad jeans butik som har jeans för alla former! Mycket kunnig och bra personal som ser till att du hittar ett par jeans som passar just dig. Finns både vardagsjeans och lite mer moderna modeller. Hit går jag gärna igen.
Pauline Å:
Jag är nyinflyttad i stan och har alltså inte hunnit besöka H & M speciellt mycket, men de gånger jag varit där har jag blivit mycket nöjd. De har det vanliga utbudet som de flesta H & M butiker har till samma priser, förstås.
Jag tycker det är lätt att hitta i butiken, i alla fall i jämförelse med andra butiker man varit i. Och personalen är trevlig och ger en alltid den hjälp man behöver.
Tycker inte det skiljer sig så mycket mellan olika butiker i de olika städerna, men denna är i alla fall en av de bättre, vilket känns väldigt kul eftersom jag gillar att köpa kläder på H & M.
Clubkortet som H & M har är bra och det är i alla fall lätt för mig att komma upp i rätt bonus för att få lite rabatt sen. Nackdelen är ju dock att man måste betala en avgift om man inte kommer upp i en viss köpsumma på ett år. Men det är inget som berör mig.
Men butiken i sig är en butik jag varmt kan rekommendera för alla personer. De har kläder till alla personer, tror jag. Jag hittar nästan alltid det jag söker.
Hans S:
Bra klädaffär med ett brett utbud av kläder. Utav två JC som finns i Linköping är den här butiken som ligger mest centralt (den andra belägen i Ikano-huset i Tornby). Här finns det mesta att hitta inom Jeans och t-shirts. Märkeskläder till helt ok priser. Oftast trevlig och kunnig personal. rekommenderas för inköp av senaste modet.
Emma G:
Skoaffärer är det bästa som finns! Detta är helt klart en favorit! Jag älskar den! Här finns både skor av det dyrare och det billigare slaget. Själv tycker jag att även de billiga håller kvalitén bra! Jag älskar att gå hit när det är rea-tider och man har pengar, man kan komma hem med 6par skor under 500:- Helt perfekt! De har väldigt bra och stora lokaler också så att man inte behöver trängas med folk.
Martin V:
Jack & Jones har ett bra sortiment för herrar i unga år. Det finns trendiga jeans och snygga skjortor, för att bara nämna något. Priserna är riktigt bra i förhållande till den kvalitet man får på produkterna. Därför skulle jag vilja rekommendera denna butik när du ska gå och handla nya kläder.
Regina J:
Carlings har snygga och lite mer annorlunda kläder än alla de vanligaste klädesaffärerna. De har bra kläder till vettiga priser och risken är inte lika stor att du går runt i det alla andra har på sig.
Tore B:
Fin butik som har i princip samma utbud som andra peakbutiker har och dessutom trevlig personal som säger hej när man kommer in. Rent och snyggt!
Fredrik G:
Stingprofil sysslar med tryck på klæder och annat, och som engagerad student kan man verkligen få nytta av dem. De har ett ganska stort utbud av material att trycka på, men man kan æven ta med sig egna klæder då deras t-shirtar inte ær av høgsta kvalitet. Priserna ær helt okej. Personalen ær hjælpsam och personlig.
Rebecca W:
Vackra vackra saker, sköna att se på och sköna att ha på sig! Ekologiska, handgjorda, hemgjorda unika kläder och accesoarer. Deras specialité är kläder för de allra minsta som är färgade och formade helt utan kemikalier så att dina och dina vänners barn kan få kläder som passar deras ömtåliga hud. En present härifrån känns verkligen speciell, då du också vet att ingen annan har en likadan. De har även presentkort! Det enda minuset är att det är ganska dyrt, men det finns ju anledningar.
Monica:
Jag har aldrig blivit så illa bemött i hela mitt liv som i denna butik. De är precis hur trevliga som helst tills du inte är nöjd med en produkt och vill reklamera. Här har kunden ALDRIG rätt. När jag bad om att få reklamera så fick jag kalla handen och jag mötte lögner och osanna påståenden. Enligt VDn var det mitt fel att deras produkt inte var bra.
Snälla, gå någon annanstans och handla, råka inte utför det jag gjort!