Med professionell personal och lång erfarenhet hjälper vi dig med kök, badrum och övrig renovering.
Josefin N:
Vi är mycket nöjda med vår totala badrumsrenovering genomförd av Mölndals Kakel och Marmor AB. Rivning av gammalt badrum, golvvärme, snickeri, nya tätskikt, eldragning, plattsättning, målning, montage av inredning och porslin.
Proffesionellt och trevligt bemötande av samtliga hantverkare och bra kommunikation genom hela projektet med såväl hantverkare som projektledare. Minimalt med problem och hög finish på genomfört arbete. Lösningsorienterade och fixade smidigt extra toalett under bygget.
Vi är mycket nöjda med vårt nya badrum!
Molin H:
Anlitade Sim Bygg Koncept AB för en totalrenovering av kök och kunde inte vara nöjdare med resultat och utförande!
Hela teamet är otroligt professionella, serviceinriktade och tillmötesgående. De var lyhörda för våra önskemål men kom också med ärlig feedback och förslag för att renoveringen skulle bli så bra som möjligt.
Mirko och hans team är genuint mån om sina kunder. De fanns alltid tillgänglig för frågor och visade ett stort engagemang genom hela processen. Bättre bemötande går inte att hitta!
Kan varmt rekommendera Sim Bygg Koncept!
Dijana B:
Bammo Bygg och Fastighet har varit fantastiska vid varje tillfälle de hjälpt oss.
Snabb återkoppling, punktualitet och problemlösning är deras styrka. Vi är supernöjda med deras service och ser fram emot fortsatt samarbete.