Lägga golv i Västra Götaland

Skövde  (1 st)
Åmål  (1 st)

Topp 23 golvläggare i Västra Götaland

• Hendrik D
    Hendrik D: Han kommer när han lovar, håller en uppdaterad om eventuella ändringar i god tid och levererar ett perfekt resultat. Rekomenderas verkligen!
  • ERIK L
    ERIK L: Otroligt professionellt arbete och bemötande. Kan varmt rekommendera detta bolag
  • Mikael K
    Mikael K: Fantastiskt resultat! Jättebra kontakt hela vägen. Golvläggaren ringde mitt i arbetet och berättade att det var problem med mönsterpassningen för att min rutiga parkett hade ojämna storlekar. Det visade sig ligga en millimeter om lott där det var som värst. Inte några millimeter, inte ett par millimeter - EN! Jag kan se det om jag lägger näsan mot golvet och kikar riktigt noga. Det är hur samvetsgranna de är. Kommer att anlita igen om behovet uppstår.
  • André W
    André W: Vårat kök blev otroligt vackert kaklat, kommunikationen var grym från första- till sista-kontakt och de var billigast bland de offerter som togs in. Dessutom var plattsättaren som gjorde jobbet typ trevligare än mina egna polare. Klockrent!
  • Christoffer M
    Christoffer M: FORM anlitades som underentreprenör i en privat husrenovering jag anlitat. Arbetet som genomfördes var ytterst proffsigt i genomförandet. Utöver det fanns det en särskild stöttning där mina kunskaper/visualiseringar brast med råd och tips från Niklas egen erfarenhet som föll ut med toppenresultat. Utöver det upplevde jag en vilja att göra det där ”lilla extra” i detaljer som jag aldrig skulle tänkt på annars. Hade inte kunnat få ett bättre genomförande, riktigt bra och nöjd kund!
  • MATHIAS A
    MATHIAS A: Vi hade lyckan att få hjälp av RenoveraHem i Göteborg, och är oerhört glada för det. Vi totalrenoverade 100% av insidan och hela fasaden. De lämnade oss inte en enda dag tills hela uppdraget var slutfört. Höll tidsplanen och budgetten trots att vi ändrade oss några gånger under resans gång. Extremt lyhörda, hjälpte till med bra och snygga lösningar, kunde regelverket perfekt och var väldigt lätta att kommunicera med. Vi behövde inte hålla koll på olika sorters hantverkare, utan de fixade ALLT, el-arbete, rörmokeri, snickeri, målning, köksmontering, badrum, fasad, utan några som helst ledtider eller nedtider. Speciellt stort tack till Kristoffer som projektledde det hela exemplariskt, och till arbetsledaren Kristoffer som hade örnkoll på allt, hela tiden. Vi kommer aldrig att anlita någon annan. Rekommenderas varmt!
  • Henrik L
    Henrik L: Kunskap och trevlig personal - min rekommenderade hantverkare 2015 r ett ltt val. Jobbet blir utfrt snabbt och snyggt - att anlita Lofab Bygg knns tryggt. Ger tips och kan inspirera - fretaget r verkligen att rekommendera. Framgngen fr Lofab r inget under - en fljd av njda kunder...
  • Kaan A
    Kaan A: Rekommenderar Golvpojkarna och den hjälp jag har fått av Peter Grönskog. Väldig professionellt bemötande och mycket trevliga. Tack för er hjälp. Hälsningar Kaan / Nya Gårda
  • susanna i
    susanna i: Två super bra killar som kan sin sak. Vårat badrum blev fatastiskt!!!
  • Håkan S
    Håkan S: Trevlig och snabb kille. Blev klar INNAN!!! utlovad tid med mkt gott resultat.
  • Karin L
    Karin L: Bra golvfirma, stort utbud, trevlig och hjälpsam personal. Gör jobbet när de lovat, bra kommunikation och trevliga golvläggare. Jobbar som hantverkare ska!
  • Lina L
    Lina L: Väldigt hög servicenivå och över förväntan på golvresultatet (fiskbensparkett). Dessutom behövdes ingen som helst städning efteråt. Magnus kunde snabbt komma och titta på vårt behov och ge oss bra rekommendationer. Bara ett par veckor senare löste han både lagningar, slipning, byten av lister och behandling. I efterhand har han också varit behjälplig vid frågor. Rekommenderas starkt!
  • Emma A
    Emma A: Effektiva killar som med noggrannhet och lyhördhet uppfyller kundens önskemål med ett leende!
  • Kambiz A
    Kambiz A: ES KAKEL har renoverar vårt hus och vi är riktigt nöjda med detta profetionellt arbete och riktigt fint snickeriarbete rekommenderar starkt 👍
  • Johan Fredrik E
    Johan Fredrik E: Företaget är bra att ha att göra med. Trevliga och lång erfarenhet.
  • Martin L
    Martin L: Skrev på fel företag. Har ingen erfarenheter av kungälvs natursten
  • Fredrik K
    Fredrik K: Kom och tittade på vårt badrum och var jättetrevliga. Återkom sedan aldrig med offert förrän vi jagat efter dom. Och kom sedan med ungefär 3 gånger högre pris än andra bolag. Knepigt företag. Verkar inte särskilt intresserade av sina kunder.
  • Jonas Bengt N
    Jonas Bengt N: Katastrofdåliga från början till slut. Kan bara ge mina varmastaste rekommendationer om att aldrig anlita Assmundsons golv. De la in golv 2021, har varit hos oss varje år för åtgärder då laminatgolvet går isär. Varför lägger ni inte om golvet helt, med nya plank när ni första gången pajat fjädrarna? Att ni dessutom inte vill betala besiktningen visar på att ni saknar moral.
  • Mattias B
    Mattias B: Två fantastiskt trevliga och kunniga killar kom och lade matta. De kom någon minut efter 07 och åkte 07.50. Mattan var på plats. När räkningen kom var den på 4 h och taxan var den högsta bland de hantverkare vi använder. Till detta en bilkostnad. Kilometerkostnad har de flesta men denna var ny. Besvikna. Aldrig mer.
  • Lars Göran M
    Lars Göran M: HADE JAG KUNNAT SÅ HADE DET VARIT minus BETYG. 7/2-25 Kl16.00 Alingsås GAMLA viadukten / för att komma till Trollhättan. Lastbil står i fel fil. Den filen som är IN till Alingsås centrum. Blinkar ca 10sek sen bara byter fil. SKITER i om det är bilar i den HÖGRA filen. DU höll på att dra mig rätt i sidan!!!!! VÅRDSLÖS KÖRNING!!!!
  • Mia F
    Mia F: Varning! De fick inte avsluta jobbet hos oss utan fick gå. Försökte lura av oss hela rotavdraget och höja priset under resans gång med hot om att inte ge oss det alls. Företag kan tydligen dra sig ur detta trots avtal fick vi veta. Slarvade också med det som de trots allt utförde. Förstörde också gamla uppvuxna buskar och träd som inte går att reparera eller ersätta trots att det fanns god plats att komma åt. Kunde jag sätta 0 i betyg skulle jag göra det. Inget företag att lita på.
  • Ellen B
    Ellen B: Vi var i kontakt med denna firma för att få en offert. De kom och tittade på projektet med när vi sedan skulle få en offert så kom det ingen utan istället fick vi bara flera dåliga ursäkter och löften om att det skulle komma en offert "inom en timme". Så klart fick vi inget. Jag kan acceptera att en firma inte kan eller vill ta ett projekt men säg det istället för att ljuga för kunden gång på gång. Känns inte seriöst! Detta orsakade onödigt slöseri med tid för vår del.
  • PEDER E
    PEDER E: Efterfrågat företaget om offert på arbete i mitt badrum. Inte ett ord på telefon/mail på flera veckor.Man kan ju åtminstone svara? Betyget kan bara bli 1.