Laddbox i Malmö

3 rekommenderade företag inom laddbox i Malmö kommun

• Peter W
    Peter W: Jag kan varmt rekommendera MABO Bygg och Plåt AB och vill uttrycka min uppskattning för arbetet de utfört. De hjälpte mig med diverse plåtarbeten på och i anslutning till hustaket som en tidigare entreprenör inte klarat av. Arbetet utfördes mycket professionellt och till full belåtenhet från början till slut. Man hade önskat att det fanns fler aktörer i branschen som är lika kunniga och seriösa som MABO. Stort tack till Khalil och plåtslagarna!
  • Driver du laddboxinstallatör i Malmö?

• Marie B
    Marie B: Väldigt personliga och duktiga, snabba o otroligt trevliga. Har bara fint att säga kändes tryggt att anlita dom. Bästa rekommendationen 👌
  • Driver du laddboxinstallatör i Malmö?

• Greentech People AB

Verifierat företag
    27 omdömen
    Pontus R
    Pontus R: Greentech people tar inte ansvar för vad de levererar. Kundtjänst är undermålig, de svarar någon gång, men oftast inte. Jag har sedan ca två veckor utestående ärende, men det verkar som om Greentech people inte vill, eller inte kan, svara. De fokuserar bara på att sälja mer, inte se till att de produkter de levererat verkligen fungerar. Själva batteriet från SAJ går ofta mer. Det fungerar inte som det ska. Flower som batteriet ska koppla upp sig mot har fortfarande inte kommit igån, två månader efter installation av batteri och en månad efter att de ursprungligen sagt att det skulle vara igång. Finns ingen uppföljning från Greentech people. Greentech people har stor förbättringspotential.