Fastighetsbyrån Gotland

Fastighetsbyrån Gotland

• BadgeElevenYears
1 748
4.7

Välkommen till en av Gotlands mest anlitade fastighetsmäklare: Fastighetsbyrån! Vår lokala förankring och kunskap om bostadsmarknaden i kombination med vårt banknära samarbete som ger experthjälp i frågor om bank och juridik gör att vi är ett självklart val för många som handlar med bostäder på Gotland. Oavsett vilken typ...

1748 omdömen om Fastighetsbyrån Gotland

Sedan starten hos Reco 2013

Inga-Maj J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Hon var trevlig och till mötes gående. Vi hade vilja hört mer ingående om lägenheten ,ganska bra. Vi upplevde det ganska bra.

Susanne J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Lyhörd, fick snabba svar och bra att bolla funderingar med om vad man skulle göra i vissa situationer.

Pia N
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Tydlig och klar. Informativ. Återkopplar snabbt. Vänlig och lyhörd.

Rasmus S
Mellersta Gotland

Jag upplevde henne som en bra och duktig mäklare. Snabbt och smidig affär

Lisa S
Mellersta Gotland

Snabb återkoppling, bra service och trevlig!

Oscar L
Visby

Lätt att ha att göra med. Levererar goda resultat även i utmanande marknader.

Berth Karl Bengt H
Norra Gotland

Som man förväntar sig utav en branchkunnig person Lättsam i dialogen Oftast tillgänglig Ordning och Reda

Anna E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Fredrik Dahm har varit en väldigt och pålitlig person. Om jag kommer sälja fler gånger kommer jag kontakta honom. Han är klart bäst.

Elinor G
Visby

Mycket trevlig. Har skött återkoppling på ett bra sätt.

Edvin W
Mellersta Gotland

Supernöjd med Nicoline. Glad och trevlig!

Karin J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland

Väldigt trevligt bemötande, hjälpsam, ärligt intryck

Felix S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland

Toppen mäklare, kan varmt rekommendera!

Lennart P
Norra Gotland

Mycket trevlig och proffsig mäklare. Visningen av fastigheten var grundlig och jag fick svar på mina frågor.

Kristofer G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Alltid glad och svara ta mig fan när som helst i luren. Killen värd sin vikt i guld!

Henrik N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Hej. Bra återkoppling och trevligt bemötande av Harun. Bra tempo i affären när det kom till avslut. Harun tillgänglig. Kanske mer kommunikation muntligt istället för över Mail och SMS men vi förstår även att Harun har mycket att göra. (Eller så är vi gammalmodiga 😊)

Josefin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Snabb återkoppling och bra service.

Seyd Babak S
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Blomstedt en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Saklig, trovärdig och hjälpsam under hela processen. Fick svar på alla frågor i tid och utförligt.

Pia N
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Bemötandet var klart o tydligt. God kännedom om marknaden. Kom med bra förslag på upplägg och annonsering. Bra kommunikation. På det hela en mäklare som är lyhörd proffsig och snabb.

Ronnie N
Visby

Vi har gillat Jenny och det sätt hon skött försäljningen av vårt hus. Att den sedan inte utfallit med det resultat som vi och även hon trott på kan näpeligen inte hon lastas för. Marknaden var helt enkelt fel.

Elisa E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Fredrik hade ett trevligt bemötande och har skött affären utan problem med stor proffessionalitet. Jag skulle rekommendera honom som mäklare.

Liselott B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Tar rätt på svar till frågor snabbt.

Karl-Johan B

Engagerad, kreativ, kundorienterad, lyhörd

Jesper G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

En mäklare som direkt påvisade hög effektivitet och proffessionalitet. Harun vann snabbt vårt förtroende varpå snabbt (mycket) levererade i alla avseenden, kring alla spörsmål svar med vändande post. Flexibel. Intresse och bra uppföljning före och efter affär.

Nathalie J
Visby

Nicoline är flitig och väldigt tillgänglig när vi behövt det! Så bra kommunikation mellan mäklare och säljare.

Nicklas B
Köpte sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Det var många mäklare inblandade. Ingen av dem lyckades få igenom några av våra köparens krav. Helt omöjligt med förhandling.

Pelle B
Visby

bra och trevlig som svarar på frågor, lite krångel med elavtal och sådant men jag är osäker om det är Joacim eller fastighetsbyrån som strulade till det

Andreas D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Supernöjd med Joacim! Professionell, seriös och med ett trevligt bemötande utförde han uppdraget med bravur. Joacim var särskilt duktig på att hela tiden återkoppla och hålla en uppdaterad på processen, och samtidigt vara lyhörd för egna förslag och funderingar. Något som uppskattades. Rekommenderar starkt Joacim Di Corsi.

Charlie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Lät att få tag på och snabb återkoppling. Smidig affär

Tony J
Visby

Otroligt bra medlare och hjälpsam

Gabriel C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Har både köpt och sålt med Harun. Han är engagerad och hjälpsam, anlitar honom gärna igen!

Ulf A
Visby

Har haft kontakt med Harun vid ett flertal tillfällen under många år i samband med köp och försäljning och hans bemötande och servicenivå är oerhört hög. Han har även en hög kompetens när det gäller berörda objekt.

Katharina A
Köpte sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Harun är mycket trevlig och tillmötesgående. Han kunde svara på mina frågor och de han inte hade svar på vid tfn-samtal tog han reda på och återkom med. Jag fick ett professionellt intryck vid undertecknandet av fastighetsaffären på kontoret.

Amanda T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Harun bemötte oss otroligt professionellt och trevligt. Vi fick all information vi behövde och all kontakt från visning till att vi skrivit på papper har varit jättebra. Dom förväntningarna som vi hade var att upplevelsen skulle känna trygg då detta är första gången vi köper en bostad och allting kändes verkligen tryggt och bra. Harun levde upp till alla våra förväntningar och vi är jättenöjda. Sammanfattningsvis så har vi bara positiva saker att säga och är tacksamma för att vi blivit så väl bemötta.

Margareta P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Mycket bra, pålitlig och ambitiös. Jag blev väldigt väl bemött. Mvh Margareta Pettersson

Anneli A
Sålde sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Vi fattade tycke för Harun då vi köpte stugan för två år sedan. Därför kändes det fullt naturligt att vi kontaktade honom igen då vi beslutat oss för att sälja den igen.

Fredrik Hugo Percival S
Norra Gotland

Vi tycker att allt har fungerat på bästa sätt. Vi kan rekommendera Jenny

Madeleine K
Sålde sitt hus med hjälp av Sofie Blomstedt en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Vi skulle vilja framföra ett stort tack till Sofie för försäljningen av vårt hus. Speciellt uppskattade vi hennes lyhördhet för våra önskemål, hennes kunnighet och lugna och förtroendeingivande sätt. Dessutom hade Sofie ett väldigt bra upplägg för presentation och visning, förklarat på ett tydligt sätt i början av processen. Vi rekommenderar henne varmt.

Mirja Kristiina L
Visby

Fredrik var mycket trevlig och professionell

Emil S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Både köpte och sålde via Jenny. Enkel och tydlig process från start till mål! Väldigt nöjd!

Stefhan G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Blomstedt en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby Innerstad

Bara kanon😀 bra kontakt och lätt att göra

Martin A
Sålde sitt hus med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland

Proffsig trevlig fick jobbet gjort som hon lovade. Kan varmt rekommendera henne ♥️

Sebastian H
Sålde en tomt med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Professionell och kommunikativ. Thomas hade rätt i sina bedömningar och hjälpte oss med vår försäljning, snabbt och smidigt. Höll oss uppdaterade under hela processen och var väldigt trevlig. Vi kan starkt rekommendera Thomas!

Cornelia E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Jenny har varit fantastik i mitt köp av lägenhet. Det har varit enkelt att få kontakt och jag har fått ett fantastiskt stöd under hela processen! Rekommenderar starkt!

Lennart S
Sålde en tomt med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Fårö

Jenny har utfört sitt uppdrag som mäklare till fullo.

Astrid L
Norra Gotland

Jenny är professionell och jordnära. Jenny uppfyllde våra förväntningar. Jag kommer att anlita Jenny igen om det blir aktuellt med ytterligare fastighetsaffärer framöver. Jag kommer även att varmt rekommendera henne.

Ulf K

Bra och påläst mäklare. Pedagogisk och trevlig. Bara +++++

Niclas L
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Ärlig rätt fram och Gotlänning

Lena K
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Med ett leende! Att han skulle vara trevlig och det var han !Ett smidigt och enkelt sätt att köpa ett hus !Mäklaren gjorde precis som man förväntade sej att det kunde vara !Fortsatt fin kontakt efter husköpet!

Karl Åke B
Visby

Harun M har varit mycket hjälpsam samt har varit lätt att föra samtal med i olika frågor.

Catharina Ingeborg L
Visby

Nicole Bergman har ett på samma gång profssigt och lättsamt bemötande. Hon är tydlig och smidig och lyckas hålla en bra dialog med alla parter. Jag är nöjd med hennes arbete före och under försäljning.