Trevlig Svarar på frågor , tar reda på om det behövs t.ex via bostadsrättsföreningen. Återkopplar Saklig
Svensk Fastighetsförmedling Visby
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Visby! Här på Gotland hittar du ruinernas och rosornas stad, Visby. Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i hela Skandinavien. Här på Gotland hittar du pittoreska små byar med villor och lägenheter med vacker utsikt. Vi på Svensk fastighetsförmedling finns här för att...
822 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Visby
Sedan starten hos Reco 2016
Bra och trevlig mäklare, Gustav levde mycket väl upp till våra förväntningar, saklig och kunnig.
Genuint bemötande och smidig affär.
Jag är mycket nöjd med kontakterna med Johan, det har varit korrekt och professionellt, De mål vi satte upp för försäljningen både vad gäller genomförande och slutresultat har väl uppnåtts. Johan får absolut högsta betyg från mig och jag ger honom mina bästa rekommendationer.
Gustav är tydlig och samarbetsvillig ända till slutet.av försäljningen. Gustav känns hederlig och. Inte tillgjord som vissa fastighetsmäklare kan vara för att visa sig märkvärdiga.
Engagerad, och lösningsorienterad.
Gustav har varit mycket trevlig, lättillgänglig och informativ. Han åkte ut en extra gång och kollade på tomten. För oss har det fungerat hittills. Nu hoppas vi att tomten är som vi tänkt! :)
Oscar har varit en klippa genom hela försäljningsprocessen. Han visade tidigt att han är engagerad, målmedveten och brinner för sitt arbete. Är i hög grad tillgänglig för vad man än önskar diskutera, återkopplar allt och svarar alltid snabbt på meddelanden. Samtidigt har han varit realistisk och stått för uthållighet och lugn när saker och ting har tagit tid. Kan varmt rekommendera Oscar som är både kunnig, vänlig och har glimten i ögat!
Stort tack för det fina omdömet och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Jag önskar er lycka till i framtiden.
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling vid frågor.
Jag kan varmt rekommendera Oscar när du säljer din bostad. Han är kunnig och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda.
Stort tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen och för det fina omdömet!
Oscar har stor social kompetens och han hanterar köpare och säljare med stor respekt och ödmjukhet. Han informerade regelbundet om kommande visningar och återkopplade alltid när det tog lite tid med försäljningen eftersom marknaden var ganska ljummen vid starten på försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera Oscar som mäklare!
Stort tack för det fina omdömet och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen!
Våra varmaste rekommendationer till Gustav. Han sköter allt väldigt professionellt och smidigt för alla inblandade!
Trevlig, kunnig och hjälpsam hela vägen från visning till köp av bostad.
Tack så mycket för det fina omdömet Linn. Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya hem när ni fått nycklarna.
Oscar genomförde affären på ett handlingskraftigt sätt. Han var engagerad, kunnig och informativ. På ett pedagogiskt sätt guidade han mig som säljare genom processens alla delar. Han var lyhörd och de råd han gav oss visade sig vara framgångsrika i vår situation. Det slutade med en lyckad försäljning av vårt hus.
Stort tack för det fina omdömet Tony och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen.
Åter igen så har Oscar lyckats att sälja våran lägenhet igen! Andra gången vi har honom och leverar på topp som vanligt! Visar bara hur duktig och villig han är att hjälpa sina kunder! Rekommenderar han alla dagar i veckan!
Tack så mycket Simon för det fina omdömet och för det återkommande förtroendet! Jag önskar er all lycka till framåt!
Jättetrevlig och driven mäklare. Rekommenderar verkligen
Oscar var professionell, mötte våra behov och var noggrann. Vi fick på ett smidigt och snabbt sätt vår lägenhet såld med hjälp av Oscar.
Tack så mycket för det fina omdömet och förtroendet Arvid!
Mycket väl bemött och han ingav en stark trygghet genom hela processen.
Vi fick ett trevligt och professionellt bemötande. Var lätt att prata med och lyssnade på våra önskemål. Kunnig, snabb och lyhörd. Lyckades i dessa svåra tider att få lägenheten såld, och snabbt. Trodde att det skulle vara krångligare med försäljningen, men var väldigt smidigt med allt. Vi fick bra tips och råd på vägen.
Tack för det fina omdömet Jennie och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen.
Snabba svar, engagerad, flexibel, empatisk. Höll alltid vad han lovade.
Tack för det fina omdömet Therese. Jag hoppas du kommer trivas i lägenheten när du fått nycklarna.
Oscar är noggrann o påläst. Han har ett proffsigt bemötande. Är lätt att nå, svarar snabbt på sms o mail, ligger verkligen inte på latsidan utan att vara för "på". Är ordning o reda. Kan absolut rekommendera Oscar framöver.
Tack så mycket för det fina omdömet Yvonne och för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med din egen försäljning. Jag hoppas du kommer trivas i ditt nya hem när du fått nycklarna.
Gustav var mycket kompetent o kunnig om objektet.
Vänligt och professionellt bemötande. Det kändes som att Oscar bryr sig extra mycket för att besvara alla frågor och funderingar vi hade, även efter det att vi hade bestämt oss för att köpa huset. Tack för en topp upplevelse!
Tack så mycket för det fina omdömet Charlotte! Jag hoppas ni kommer trivas i huset när ni fått nycklarna.
Lyhörd mäklare. Bra på att bolla idéer med och svarar på SMS eller telefon snabbt. Hjälper till med det som har efterfrågats och lite till. Rekommenderas starkt att använda Oscar som mäklare
Tack för det fina omdömet Richard och för förtroendet med försäljningen!
Extremt bra på sitt jobb! Proffesionell och kunnig! Ska rekommendera honom till alla jag känner som går i säljtankar och absolut be honom om hjälp att sälja om vi säljer igen! Mycket nöjd!
Oscar har varit väldigt professionell, hjälpsam och kunnig. Det har känts tryggt under hela processen.
Tack så mycket för det fina omdömet Magnus! Jag hoppas ni kommer trivas i huset efter tillträdet.
Mycket tillmötesgående, bra sätt att visa mm
Inger stort förtroende och har ett väldigt bra bemötande!
Tack för det fina omdömet Magnus! Jag hoppas du kommer trivas i bostaden efter tillträdet.
Hej, jag blev väldigt imponerad av Oscar.....hans kunskap om marknaden och området var riktigt viktigt för mig att anlita honom. jag fann honom ugn, motiverad och professionell igen något som kändes bra för mig....han var genom hela processen väldigt informativ....vare sig vi kontaktade honom utanför normala arbetstider tider.... han var som vi säger i Storbritannien "action orientated" en "get things done"......hela försäljningen gick i rasande fart tack vare hans engagemang och driv för att få ett avslut på affären....
Stort tack för det fina omdömet Joanne och för förtroendet att sälja er bostad. Jag hoppas att ni kommer trivas på er nästa destination.
vi kontaktade Oscar redan 2023 när vi först planerade att sälja bostaden...vi beslöt oss for att inte sälja just då men Oscar höll kontakt med oss och i december 2024 kontaktade vi Oscar och bestämde möte i bostaden i början av Januari 2025...Oscar gav oss stort förtroende med sin kunskap om marknaden och trolig pris niva för var bostad. Oscar föreslog 2 visningar....han fick flera personer till visningarna ....efter den andra visning fick vi ett bud och inom 3 dagar, efter att vi accepterat budet, var kontraktet skrivet,,,,,otroligt...
Stort tack för det fina omdömet Kjell och för förtroendet att sälja er bostad. Jag hoppas att ni kommer trivas på er nästa destination.
Otroligt professionell och svarar på alla frågor blixtsnabbt! Trevligt bemötande och oerhört hjälpsam!
Tack för det fina omdömet Ulrika och för förtroendet att hjälpa er!
Trygg och kunnig på sitt område
Tack för det fina omdömet Tomas och för att jag fick förtroendet att hjälpa er.
Proffsig. Hålt tät kontakt så man hela tiden hänger med på vad som händer.
Bra bemötande och snabba svar Korrekt
Mycket trevlig och bra mäklare ! Inga konstigheter alls. Mycket nöjd !
Tack för det fina omdömet och för förtroendet Rasmus! Jag hoppas att ni hittar ert nästa drömhem och att flytten går bra!
Oscar var mycket duktig och mycket behjälplig speciellt när säljarna började att krångla, det han kunde ta reda på mer var om vatten och avlopp annars var han jättebra!
Tack så mycket för det fina omdömet Kenneth! Jag hoppas ni kommer trivas i bostaden när ni fått nycklarna.
Gustav var grundlig och seriös, han gjorde ett gediget förberedande arbete och lyssnade noga på vad vi önskade. Dessutom hade han en långsiktig plan med oss i centrum. Vid nästa köp och sälj väljer jag Gustav igen!
Smidig försäljning, bra kommunikation och allt var proffsigt skött. Rekommenderar Gustav starkt!
Trevligt bemötande. Professionell. Affären gick smidigt och enkelt. Snabb hantering av alla kontakter kring affären. Jag kände förtroende för hans bemötande och var hela tiden uppdaterad av intressenter och situationen som var aktuell vid visningar. Mycket nöjd både med försäljningen och köpet av ny lägenhet.
Jag blev mycket bra bemött av mäklaren som visade stort intresse av att i detalj gå igenom lägenheten för att kunna lämna ett så bra erbjudande som möjligt. Han gick igenom hela säljprocessen på ett mycket pedagogiskt sätt. Hans erfarenhet att välja visningsdagar och visningstider (och varför) gav mig ett stort förtroende för honom. Vi fick regelbundna uppdateringar under hela säljprocessen, allt från det att lägenheten skulle marknadsföras, läggas ut på Hemnet och i sociala medier och under den pågående budgivningen....
Oscar var mycket behjälplig när säljarna ville krångla med försäljningen. Känns mycket kunnig. Vi är supernöjda. Dock hade han inte riktig koll på var tomtgränsen gick.
Tack för det fina omdömet Malena! Jag hoppas att ni kommer trivas i huset när ni fått nycklarna.
Jag är väldigt nöjd över Oscar. Det har vart skönt att alltid kunna ringa honom med frågor eller funderingar och han har alltid varit tillgänglig. Han har hållt oss bra uppdaterade under hela försäljningen. Har alltid känt mig trygg och kunna litat på Oscar under hela försäljningen.
Tack så mycket för det fina omdömet Lovisa och tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Stort lycka till med letandet av er nya bostad!
Fick verkligen stor hjälp i alla situationer. Mäklaren levde helt upp till mina förväntningar eller mer än så. Allt gick så smidigt och bra, jag blev hela tiden underrättad om vad som var på gång och fick hjälp med allt som jag själv inte kunde något om. Är helnöjd!!
Hög tillgänglighet, rak och ärlig, snabba svar på frågor, en mkt bra mäklare helt enkelt.
Finns inget att klaga på! Super trevlig, proffesionellt bemötande, snabb återkoppling vid frågor och visat stort engagemang! Gustaf har varit en klippa vid våran husförsäljning det kändes tryggt och bra!
Kunnig. Noggrann. Mycket positiv kontakt
hej, jag tycker att han är en fantastisk pojke och jag gillade verkligen samtalet med honom👍 och han är en väldigt smart pojke enligt mig.
Tack för det fina omdömet Renat. Lycka till med bygget när det är dags!
Professionell, tillmötesgående, lugn, positiv och trevlig. Svarar och återkopplar snabbt. Lätt att ha att göra med. Rekommenderas!
Kanon! Gjorde mig trygg med köpet som förstagångsköpare. Väldigt anpassningsbar gällandes tider och väldigt pedagogisk och genomgående inför köp. Var påläst om bostaden och dess förening och tog direkt reda på svar till frågor som inte kunde besvaras direkt. Väldigt snabb på att uppdatera mig vid förändringar och fanns i princip alltid tillgänglig på frågor. Jag är supernöjd!
Tack så mycket för det fina omdömet Simon! Kul att få vara med vid ditt första köp. Jag hoppas du kommer trivas i lägenheten när du fått nycklarna.
Återkopplade direkt efter min första kontakt med kontoret och bokade omgående in vårt första möte. Höll mig uppdaterad om framfarten och hur potentiella köpare agerat under visning samt höll ihop budgivningen fram till avtalstecknande på ett bra sätt.
Tack för det fina omdömet Lars och för att jag fick förtroendet att sälja lägenheten. Vi hörs av närmare tillträdet.