Mäklare i Uppsala

Går du och funderar på att byta bostad? Det kan vara ett ganska stort beslut att köpa eller sälja fastighet och när det väl är dags är det viktigt att du hittar en mäklare du får förtroende för. Här har vi på Reco.se listat de mäklare i Uppsala län som är bäst rekommenderade och mest aktuella för just dig!

Det är otroligt viktigt att du känner dig bekväm med din mäklare då köp eller sälj av bostad kan vara ett av dina största finansiella beslut i livet. En mäklare som förstår vad du tycker är viktigt och som bryr sig om vad du har att säga i processen är A och O för en lyckad hus- eller lägenhetsaffär. Vi har gett många av mäklarna egna profiler så att du kan få veta vad tidigare kunder tyckt både om mäklarkontoret som sådant, men också vad de tyckt om enskilda mäklares prestationer.

Vi hoppas att du ska hitta en mäklare i Uppsala län som förstår vad du behöver just nu och kan hjälpa dig i din bostadsaffär. Lycka till!

Mäklare
Knivsta  (2 st)
Älvkarleby  (2 st)

Topp 12 mäklare i Uppsala

• Maja A
    Maja A: Abel är den bästa mäklaren enligt mig, har köpt båda mina lägenheter genom honom och allting har fungerat utmärkt!! Professionel, hjälpsam, tillmötesgående och lätt att få tag på! Tack för en bra och snabb affär!!!
  • Välkommen till Fastighetsbyrån och Skutskär! Vi hjälper dig att hitta rätt på bostadsmarknaden här i området.
    Torsten E
    Torsten E: Jättetrevlig och driven. Är mycket nöjd med den hjälp jag fick.
  • Martin L
    Martin L: Vi hade Johan som mäklare från Oktober 2018 till Augusti 2019. Johan är en trevlig, tillmötesgående och tillgänglig mäklare. Värderingen och de satta förväntningarna skiljde sig däremot väldigt mycket från slutpriset. Förklaringarna var att marknaden har gått ned sedan vårt första möte och att det finns många ettor ute på marknaden därav hög konkurrens. Dessa förklaringar upprepades regelbundet. Taktiken var att sänka utgångspriset för att få fler spekulanter vilket sällan ledde till något fruktsamt. Efter flera månader sålde vi till ett mycket lägre pris än det som var tänkt. När försäljningen äntligen blev av upplevde vi inte att Johan stod på vår sida med krångliga köpare. Han gav efter deras önskemål och satte oss i svårt läge. Vi blev tvungna att betala hälften av köparnas bankavgifter, då Johan under medlingen i förbifarten nämnde att detta var ett alternativ till köparen som sedan ställde detta krav på oss. Bra att vi äntligen, efter många månader, fick lägenheten såld, men tiden, energin, de extra avgifterna, de repetitiva och tröttsamma förklaringarna lämnar mycket att önska och jag kan inte baserat på detta rekommendera Skandiamäklarna eller Johan.
  • Björn Ö
    Björn Ö: Johan Eriksson på Notar är en klippa, hjälpte till med kalkyler ett flertal gånger och gav verkligen det lilla extra, rekommenderar honom starkt!
  • Karl N
    Karl N: Fick ett snabbt och bra bemötande. Huset såldes till mer än förväntat så det var också bra!
  • Alfred L
    Alfred L: Fantastiskt duktig och lyhörd. Kan allt som har med fastigheter att göra!
  • Nicholas Lindsay K
    Nicholas Lindsay K: Vann en budgivning men tyvärr gick inte affären igenom då säljaren vägrade låta oss besiktiga fastigheten innan kontrakt skrevs på. Vi valde då att annullera våra bud i sin helhet, vilket mäklaren inte gjorde, trots flertalet påminnelser från oss, förrän de hittat en annan köpare. Uppenbarligen använde de våra bud för att påvisa en högre prisnivå på objektet än de annars hade fått med andra köpare. Lämnar en riktigt sur eftersmak och man tappar verkligen förtroendet för sådana mäklare som Helena.
  • anna i
    anna i: Mycket kunnig och trevlig! Inga problem för våran del.
  • JAKOB B
    JAKOB B: Kommunikation okej men lyckades ej sälja lgh
  • Robert H
    Robert H: Vasakronan håller på med värsta sortens greenwashing i kvarteret södra city, gamla livsmedelsverket. Dom sågar ned ca 20 stora fina träd för att bygga. Dom river stora och moderna hus bara för att få det som dom vill. Så kallar dom det för en grön stadsdel. Uselt för miljö och natur! Riktigt dåligt Vasakronan!
  • JOAKIM Ö
    JOAKIM Ö: En extremt dåligt firma köp inte en bostad genom dom vi köpte vår från dom där säljarna hade inte städat för fem öre och roi vill inte hjälpa till att kontakta säljarna om detta även fast det är deras jobb som förmedlare säljarna hade flyttat redan till en annan stad så rois mäklare hade fullmakt i deras ställe Håll er borta från dessa mäklare
  • Lars E
    Lars E: En riktig Laura tappade nycklar, viktiga papper telefonnummer till intresserade köpare. Urusel,svår att få tag på och vi förlorade en halv miljon på att vi anlitade fel mäklare. När vi böt mäklare fick vi sålt direkt.