Kan sin marknad, erfaren och tydlig! Smidigt från början till slut.
Mäklarhuset Vellinge
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen. Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla...
92 omdömen om Mäklarhuset Vellinge
Sedan starten hos Reco 2014
Professionell, Socialt mkt kompetent, Kunnig, Förtroendeingivande Effektiv
Superbra bemötande som levde upp till andra förväntningar och mer därtill.
Proffsigt bemötande först vid värderingen av huset och sedan vid köpet av lägenheten.. Eftersom jag redan träffat henne visste jag att hon var trevlig och lyssnande på min situation. Saklig och riklig iformation vid båda visningarna
Mycket bra mäklare, medhjälplig och kunnig genom hela vägen. Mycket tillmötesgående och flexibel. Rekommenderar Hanna starkt!
På visningen var mäklaren väldigt trevlig. Erbjöd oss förhandsvisning när vi efterfrågade det. Vid budgivningen lade vi dolt bud och mäklaren återkom med att säljarna inte ville det. Kan ju ha varit struliga säljare o de får ju göra som de vill, men vi hade ändå önskat att vi faktiskt FÅTT lägga dolda bud och inte tvingades till en öppen budgivning. Vi höjde vårt dolda bud dessutom men det togs inte emot. Anledningen var att de ville spela med öppna kort för andra budgivare och hålla det ärligt. När vi till sista...
Hanna är mycket sympatisk, glad, kunnig och effektiv. Hon har alltid varit tillgänglig närhelst jag hör av mig. Upplevelsen av mitt bostadsköp är mycket positivt.
tydliga, ärliga, raka och enkla att ha och göra med.
Hanna är mycket tillmötesgående och han har varit med hela resan från att vi tittade på huset tills att vi köpte det.
Hanna är väldigt ambitiös och engagerad i sitt uppdrag. Tvekade inte en sekund att göra extra visningar som efterfrågades vid flera tillfällen. Hanna är kunnig, vänlig, trevlig och ödmjuk som person. Jag är mer än nöjd med hennes insats.
Två ? Annars helt utmärkt! Orolig för utgångspriset! Sänkte den för grannhuset var i bättre skick enl henne. Grannhuset saknade garage, pool, stuga och växthus. Samt var 11/2-plan. Vårt är 1 -plans. Besiktningsklausulen gav ångersrätt på 9 dagar vilket jag tycker är för lång tid. Max 7 dagar.
Mycket positivt Professionell
Har haft med Hanna att göra tidigare, alltid lika nöjd med hennes insatser.
Mycket trevlig och väldigt hjälpsam
Jag blev bemött på ett bra vis och hon var mycket trevlig, jag tyckte att hon sålde huset på ett snabbt och bra sätt som jag hade förväntat mig. Jag fick vad jag ville ha ut av försäljningen och den hjälp som jag hade hoppats på, Hanna Sars är en mycket glad och bra mäklare.
Hanna är en bra erfaren mäklare. det är trevligt att kommunicera med Hanna
Trevligt bemötande och hjälpsam.
Tillgänglig, positiv, bra bemötande. Fin och snabb återkoppling
Hanna är professionell ända ut i fingerspetsarna, har mycket hög och god kännedom om den lokala marknaden och skakade fram rätt köpare till mig i rätt tid.
Professionell och hjälpsam, vi har varit supernöjda med Hanna!
Proffsig och gjorde hela säljprocessen enkel. Hade svar på alla frågor som kom upp och löste allt exceptionellt bra. En av de bästa mäklarna jag träffat.
Engagerad mäklare med tydligt kundfokus och snabba svar, kan varmt rekommenderas!
Rekommenderas starkt, trevligt genom hela processen.
Tycker Hanna är mycket kompetent hjälpsam på alla sätt. Märks hon har många års erfarenhet i sitt arbete vilket hon gör med högsta betyg. Känner mig trygg och säker med att ha henne som mäklare
Hanna är en superbra mäklare. Påläst, professionell och återkopplar alltid som utlovat. Sen att hon är trevlig också är en fin bonus. Kan inte annat än att varmt rekommendera henne om ni ska sälja!
Hana är väldigt hjälpsam och till mötesgående. Svarade snabbt på när jag hade någon fråga.
Hanna är professionell, driven och duktig mäklare, kommer anlita henne igen
Smidig och tillgänglig för mig som köpare. Lätt att nå på sms och svarar snabbt.
Bra bemött och fungerat i stort sett bra. Kanske lite överoptimistiskt utgångspris men marknaden är svår nu så svårt att säga.
Mäklare som trivs med sitt jobb. Är lätt att prata med. Lätt att nå.
Jag fick ett bra första intryck av Hanna, hon har ett super gott bemötande, hon är trevlig och kunnig inom sitt arbetsområde. Talar tydligt och ser till att man förstår och fattar allt som har med husköp att göra. Hanna har funnits tillgänglig för oss hela tiden och svarat på alla våra frågor vi haft. Då vi är första köpare har det dykt upp en del frågor.
Fantastiskt trevligt och väl påläst mäklare!
Professionellt och bra bemötande av mäklaren. Snabb återkoppling och flexibilitet som uppskattas.
Proffsigt, avslappnat, glatt och vänligt bemötande. Skicklig och rutinerad. Hon upplevs opartisk och är hjälpsam, informativ och har full koll på läget.
Vi har varit så nöjda med Hanna Sars som mäklare!
Hanna är grym och riktigt proffsig. Över all förväntan
Hanna var en väldigt lugn och trygg mäklare. Visade intresse för oss på visningen och man kände sig delaktig. Ofta stöter man på mäklare som känns som bilförsäljare men Hanna är en duktig mäklare och jordnära vilket gjorde upplevelsen till det bättre.
Mkt trevligt ordnat med kaffe och fika👍🥰
Jag blev mycket positivt bemött vid första mötet .Jag kände mig välkommen. Mina förväntningar var att bostaden skulle säljas inom den närmsta tiden. Och att mäklaren redovisar för hur allt ser ut.Att jag känner mig delaktig i försäljningen.Dom får högsta betyg av mig,de har verkligen levt upp till mina förväntningar! Alltid snabb återkoppling på telefonsamtal,och verkligen jobbar för att få till en försäljning! Så stort Tack Mäklarhuset i Vellinge🙏 Blir det fler försäljningar i framtiden,så har ni garanterat en nöjd kund som kommer tillbaka igen!
Mycket duktig mäklare! Smidig process och enkel att få tag på
Jag är glad och tacksam att jag stötte på Hanna när jag skulle sälja huset i Gessie. Hon var ärlig, tydlig och proffsig. Likaså när lägenheten skulle säljas. Jag hade förväntat mig lite mer betalt för lägenheten och borde kanske avvaktat med att sälja till hösten men det är inget jag går och grämer mig över nu. Jättenöjd med Hannas proffsiga effektivitet! Mvh Kerstin Larsson
Trevligt bemötande på ett lagom sätt. Objektet marknadsfördes seriöst och trovärdigt. Resultat långt över förväntan.
Hanna är en glad och positiv. Vi fick ett bra förtroendet redan från början.
Jag har samma uppfattning som som Kämpevägen 12B
Blev bemött på ett mycket bra sätt. Kan rekommendera henne till andra som vill sälja. Minna förväntningar blev mycket bättre än vad jag tänkt mig. Försäljningen gick snabbt. Fick fortlöpande information. Budgivningen sköttes mycket bra.
Hanna är lugn och lyhörd. På ett tryggt och professionellt sätt tog hon oss genom försäljningen.
En fantastisk mäklare som kan sina områden, rekommenderar starkt!
Säker, trygg och stabil hela affären igenom❣️
Proffsig, vänlig och duktig mäklare!
Mycket professionella, trevliga och service minded.