Målning och tapetsering, dem ordnade även med annan firma som fixade slipning och lackning av golvet så det var tacksamt. Lätta att ha att göra med. Proffsigt och kunnigt bemötande.
Malmö Måleritjänst AB
Välkommen till Malmö Måleritjänst! Vi är det lilla måleriföretaget med den stora kompetensen och kan hjälpa dig som behöver en erfaren målare i Malmö och övriga Skåne. Våra tjänster: Målning, fasadmålning, takmålning, tapetsering, väggmålning och konstmålning. Vår strävan är alltid hög kvalitet och stor entusiasm på alla...
87 omdömen om Malmö Måleritjänst AB
Sedan starten hos Reco 2019
Bra utfört arbete. Snabb service, ringde ena dagen o redan på Måndagen var de igång. Ser bra ut.
Tack Dan Hör av dig om du behöver oss vid ett annat tillfälle
Andra gången vi anlitar Malmö Måleritjänst och vi har varit lika nöjda varje gång. Professionellt glatt bemötande och ett strålande fint resultat. Kan inte vara mer nöjd som kund och det kommer säkerligen bli fler uppdrag. Tack Ola, Jonte och gänget!
Tack Anton Roligt att ni blev så nöjda Hör av dig om du behöver oss igen
Utmärkt bra! Snabba, tydliga i sin kommunikation och med bra slutresultat. Rekommenderas!
Tack Oskar Kul att jobba med er Återkom gärna om ni behöver oss igen Mvh Ola
Fint och positivt samarbete med arbetsledare Ola Andersson. Allt fungerade precis som avtalat och som jag önskat mig. Är mycket nöjd med det utförda arbetet. De trevliga målarna Jonathan o Walid gjorde ett snyggt och noggrant jobb. Lämnade det snyggt efter avslutat arbete. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera Malmö Måleritjänst AB. Ingrid Warnolf
Tack Ingrid Så kul att du blev så nöjd Tack för ett trevligt samarbete Mvh Ola
Mycket bra och snabbt arbete. Hanterade smidigt när ting ändrades.
Tack Bjarni Återkom om du behöver vår hjälp igen Mvh Ola
Väl utfört arbete, tydlig offert och tillämpar ROT avdrag!
Tack Lars Roligt att ni blev så nöjda Mvh Ola
Proffsiga. Snabba. Väl utfört arbete. Bra kommunikation. Anlitar gärna igen!
Tack Linda för ett gott samarbete
Har fått ett mindre rum målat och spacklat och iordninggjort på några få dagar. Resultat helt perfekt och utfört snabbt och av mycket trevlig personal. Rekommenderar varmt Malmö Måleritjänst för proffsigt bemötande och utfört arbete. MVH/Thomas Trelleborg
Tack Thomas Härligt att ni blev så nöjda Hjälper er gärna igen om ni behöver vår hjälp Mvh Ola
Vid två separata tillfällen har vi fått tapetsering utförd av Malmö Måleritjänst. Bägge gånger har det varit ett trevligt och problemfritt bemötande vid både offert och utförande och ett superproffsigt resultat! Kanonbra!
Tack Mats Alltid lika roligt med jättenöjda kunder Hjälper er gärna flera gånger Mvh Ola
Bra kontakt från början till slut. Bra uppföljning. Bra killar som målade. Enligt mig har allt fungerat som önskat och jag kan varmt rekommendera Malmö måleritjänst. Kommer att anlita dem igen nästa gång jag behöver målare
Tack Annika Så roligt att höra Hör gärna av dig när du behöver oss igen Mvh Ola
Väldigt bra kommunikation från start till mål. Målarna kom i tid var dag, utförde arbetet och tog bra hänsyn till att vi samtidigt bodde i huset. Allt var rent och snyggt när arbetet var klart och vi fick bra information om underhåll. Målning av trappa och väggar.
Tack Emil Roligt att ni blev så nöjda Återkom gärna om ni behöver oss vid andra tillfällen Mvh Ola
Snabb och professionell service
Tack Aiden Hör av dig om du behöver oss någon annan gång
Mycket bra och snabb service Trevliga, hjälpsamma och kompententa
Tack för omdömet! alltid lika kul med nöjda kunder mvh Ola
Mycket professionellt bemötande från första kontakt. Levererar hög kvalitet och är pålitliga när det gäller planering och utförande. Rekommenderas varmt (både för bredspackling och måleritjänster)!
Tack Anna Kul att ni blev så nöjda
Tog kontakt med Malmö Måleritjänst AB för målning i kök, hall och taket i badrum. Jag blev väldigt trevligt bemött och arbetet kom snabbt igång. Målarna var mycket duktiga och arbetet blev fantastiskt. Malmö Måleritjänst AB levde verkligen upp till mina förväntningar och jag kan verkligen rekommendera dem.
Tack Monica Vad roligt att höra Hör av dig igen om du behöver vår hjälp igen
Proffesionalism på högsta nivå! Otroligt trevligt bemötande både per telefon och personligen. Dom var på plats direkt för att titta på jobbet. Behövde hjälp med att bredspackla väggar och tak, sätta upp Microlit och måla. Arbetet utfördes noggrant och proffsigt. Jag är väldigt nöjd med resultatet, det är exakt som jag har tänkt mig. Stort tack! Vi ses igen!
Tack Roligt att du blev så nöjd,hjälper gärna till med nästa projekt
Mycket nöjd med både proffsigt utfört måleriarbete och mina kontakter med Malmö Måleritjänst.
Tack Carina,roligt att det blev bra och att du blev så nöjd!
Professionellt bemötande, bra konsultation på förhand. Färgerna som vi valde blev superfina (vi målade om väggar och tak i vår 4a på 96kvm), målningen blev klar i förtid och resultatet blev toppen. Kan bara rekommendera Ola och Malmö Måleritjänst.
Tack Anna,hoppas ni kommer att trivas i er fina lägenhet
Ger super service och ett super bra jobb.
Tack Linda Så kul att du blev nöjd med vårt arbete
Väldigt fint bemötande och inga problem med att boka en tid som passade för när arbetet skulle utföras. Tapetseringen blev helt perfekt och utfördes av ett riktigt proffs! Bra pris också!
Tack Anna Vi vill bara ha nöjda kunder,det är vår strävan att bara ha nöjda kunder
Utmärkt genomförd renovering med målning och snickerier. Trevlig och kompetent personal! Vi har anlitat dem tre gånger och har blivit lika belåtna varje gång. Kan starkt rekommenderas.
Tack Dennis Härligt att ni blev nöjda
Fick hjälp snabbt. Trevligt bemötande både vid offert och när srbetet utfördes.
Tack Henny Så kul med nöjda och glada kunder
Fick hjälp av Malmö Måleritjänst med bredspackling och målning av en tvättstuga som tidigare hade våtrumsväv. Toppenjobb från början till slut! Snabb återkoppling på förfrågan, besök och därefter offert. Jobbet bokades in och målaren Sofia gjorde ett superbra arbete. Kan varmt rekommendera företaget. Vi kommer definitivt anlita igen om behov av målare uppstår.
Tack Johanna Så glad att vi har nöjda och glada kunder
Vi anlitar sedan många år Malmö måleritjänst för såväl invändigt, som utvändigt målningsarbete av vårt hus, årgång 1928. Våra ljusa trapphus får ständigt positiva kommentarer av besökare. Våra ytterdörrar och portar, målade i klassiskt s k Lundagrönt, likaså. Vi kan varmt rekommendera Malmö Måleritjänst som levererar kvalitet i allt de gör, allt från bemötande till ett högklassigt och professionellt utförande. BRF KARL XII I LUND
Tack för omdömet, alltid lika kul att jobba hos er
Alltid trevligt bemötande och snabb service.
Tack Emmie Alltid kul att jobba med dig
Allting gick snabbt, från offert till utfört arbete. Fick målat dörrar tak samt ett mindre jobb på balkong. Personalen jobbade snabbt och effektivt och var dessutom mycket vänliga.
Tack för detta,kul att ni blev nöjda
* Bra bemötande och god uppföljning. * De uppnådde mina förväntningar. * Jag har köpt tjänsten både inom föreningen samt privat och är nöjd med båda.
Vi tack för omdömet och ett bra samarbete
Väldigt proffsigt bemötande redan vid första kontakten! Sedan var det ett exceptionellt bra utfört arbete. Väggar i vardagsrum, sovrum, hall och kök bredspacklades och målades. Samtliga tak och snickerier blev fixade och målade. Kommer definitivt anlita Malmö Måleritjänst igen. Mina starkaste rekommendationer!
Tack Johan Jätteglada att du blev nöjd Härligt att höra
Trevliga målare, som utförde arbetet enligt våra önskemål.
Tack Håkan Härligt att höra Vi vill bara ha nöjda kunder
Trevligt bemötande från första stund och ätt att komma överens med företaget. Målaren som var hos mig jobbade proffsigt och visade stor omsorg i arbetet. Han kom med egna förslag för att göra så fint som möjligt och gjorde det där lilla extra i detaljerna. Jag är supernöjd!
Tack Lena Då har vi lyckats med vår strävan att göra alla kunder nöjda
Malmö Måleritjänst hjälpte oss åtgärda, spackla och måla alla ytskikt i huset vi renoverade. Vi är väldigt imponerade av företagets professionella bemötande, deras vilja att få kunden nöjd och det fantastiska slutresultatet. Stark rekommendation till andra att anlita Malmö Måleritjänst!
Tack Alexander Henrik o Johannes gjorde det bra Härligt med nöjda kunder
Proffsigt och snyggt! Nöjd! Bra service och trevliga hantverkare som levererade ett bra jobb i vårt hem.
Tack för omdömet Alltid lika kul med nöjda kunder
Vi hade väldigt bra kontakt med Ola och de andra killarna; arbetena utfördes mycket bra och det var över det hela en trevlig upplevelse. Kan rekommenderas!
Tack för omdömet Alltid roligt med nöjda kunder
Jag anlitade Malmö måleritjänst för att bredspackla, måla och tapetsera delar av min lägenhet. Jag har blivit alldeles otroligt bra bemött av företaget! En jättetrevlig arbetsledare besökte min lägenhet flera gånger för att hitta bästa lösningarna utifrån mina behov. De som sedan utförde arbetet var trevliga och professionella dom med - och jag blev helnöjd med resultatet! Rekommenderar verkligen Malmö måleritjänst!
Tack för omdömet Så kul att du är nöjd
Snabbt och bra utfört arbete. Trevlig personal.
Tack Birgitta Alltid roligt med nöjda kunder
Toppentapetsering trots extrem takhöjd och ventilationstrummor. Punktlig och trevlig att ha att göra med.
Tack Linda Härligt att höra Alltid roligt med nöjda kunder
Mycket nöjd, bra från första till sista kontakt. Väl utfört arbete.
Tack Johan Kul att ni blev nöjda med vårt arbete
Vi är supernöjda med arbetet. Vi fick snabbt en offert och tid för jobbet. Målade om i sovrummet vilket var klart på två dagar. Hade väldigt smidig kommunikation med både chef och målare.
Tack John Roligt att ni blev så nöjda Mvh Ola
Jag fick ett mycket professionellt bemötande av Måleritjänst AB från start till avslut. Jag var väldigt glad för att de hade anställt en kvinnlig målare då jag tyvärr inte alltid är trygg med okända män i mitt hem. Målaren var dessutom väldigt noggrann, snabb och duktig och dessutom väldigt trevlig.
Tack Ebba Roligt att du blev nöjd, ska framföra detta till Sofia Mvh Ola
Grymt utfört jobb och en super bra service!
Tack Balthe Framför detta till Niclas o Peter Mvh Ola
Trevliga, proffsiga med ett perfekt resultat. En väldigt nöjd kund och rekommenderar dem varmt!
Tack Annika Alltid roligt med nöjda kunder God Jul och Gott Nytt År
Väldigt trevlig kille som kom och tapetserade hos mig.
Tack Malin Alltid kul med nöjda kunder God Jul Och Gott Nytt Å
Helt perfekt på alla sätt. Trevliga dessutom!
Tack Carl Alltid roligt med nöjda kunder God Jul och Gott Nytt År
Ett utmärkt bemötande! Företaget levde upp till höga förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Malmö Måleritjänst AB.
Tack Agnetha Alltid roligt med nöjda kunder God Jul och Gott Nytt År
Trevligt bemötande snabbt och smidigt från början till slut. Fick hela min lägenhet ommålad, så nöjd med arbetet och de trevliga målarna. Jag kan varmt rekommendera Malmö Måleritjänst. Agneta 😊.
Tack Agneta Alltid roligt med nöjda kunder God Jul och Gott Nytt År
-Professionell rådgivning i val och genomförande -Återkopplar med offert inom rimlig tid -Arbetet genomfördes av kunnig personal. -Lyhörda
Tack Ingela Alltid roligt med nöjda kunder God Jul o Gott Nytt År
Är mycket nöjd. Lätt att få kontakt med och kom alltid på avtalade tider. Noggrant och bra utfört arbete. Bredspacklat o målat två rum med golvlister och garderobsdörrar. Jag kommer att anlita dem igen för nästa målningsprojekt. Rekommenderas!
Tack Christina Alltid roligt med nöjda kunder God Jul o Gott Nytt År
Mycket bra, både säljare och målare. Vi hade höga förväntningar och detta levde företaget upp till, jag skulle anlita dom alla dar i veckan igen. Vi är super nöjda. Varför? Jo för vi har anlitat detta företag innan. Mvh Jens
Tack Jens Alltid roligt med nöjda kunder God Jul och Gott Nytt År
Snabba, noggranna och ett trevligt bemötande under hela processen.
Tack Eva Alltid roligt med nöjda kunder God Jul och Gott Nytt År