Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Sandby måleri & fasad

Sandby måleri & fasad

4.3

Vi är ett litet företag med erfarenhet inom måleri o bygg branschen, vi åtar oss stora som små jobb till ett lågt pris. Vi utför fasadmålning, fönsterrenovering, tapetsering, inomhusmålning, dekorationsmålning etc. Vi innehar F-skatt sedel

6 omdömen om Sandby måleri & fasad

Lasse S
Skrev om Sandby måleri & fasad

Utfört ett fint arbete i vår lägenhet. Kan varmt rekommendera dom.

Reco tipsar!
Fasad & Interiör
4.7/5 i betyg av 75 omdömen 4.7 av 75 omdömen
Badge2024

Anlitade Fasad & Interiör för renovering av badrum, väldigt glada över det beslutet! Enkel kommunikation och snabb återkoppling vid funderingar. Vi var hemma under hela projektet (ca 2 veckor - då var badrummet utrivet innan de startade) så träffade samtliga hantverkare som alla var trevliga och tillmötesgående. Särskilt tacksamma över proffsig kakelsättare som var noggrann och tänkte på detaljer. Deras samarbete med Lunds Kakelvaruhus även det klockrent!

Lisa

Jättefint arbete. Rekommenderas.

Claes
Skrev om Sandby måleri & fasad

Utmärkt utfört arbete. Snyggt. Ordentliga.

Reco tipsar!
Rut & Rot Hemservice
4.6/5 i betyg av 188 omdömen 4.6 av 188 omdömen
BadgeEightYears

Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!

stefan l
Skrev om Sandby måleri & fasad

Rekommenderas. Mycket fint resultat på arbetet. Var mycket trevliga o hjälpsamma.

Pia S
Skrev om Sandby måleri & fasad

Har nyligen anlitat dom för andra gången. Är mycket nöjd med arbetet vid båda tillfällena. Rekomenderas varmt till andra. Trevligt tillmötesgående.

fr o
Skrev om Sandby måleri & fasad

Verkligen dåligt slutresultat. Uppfyller inte uttalat i offert och slarviga. Dåliga bortförklaringar. Rekomenderas inte till någon. Bör ej klassas som målare. Verkligen INTE prisvärt med så dåligt slutresultat!