Agit B:
Verkligen en helhet i toppklass!
Från felsökning, till att behandla det hittade felet och efterarbetet, så gick allt felfritt. Gunnar har en grym kunskap och känsla.
Bortsett från arbetet så var även hans service och bemötande i topp!
Blir definitivt återbesök!
//Agit
Peter S:
Bemötandet är alltid proffsigt när man kommer med ingående frågor om vilket problem man har och hur man kan bemöta det onda på ett bra sätt.
Det känns oftast bättre där man hade ont efter behandlingen och man får råd om hur man kan hjälpa till för att få bort det onda med olika övningar.
ALLTID NÖJD 😄
MARCUS S:
Har under minst 15år sprungit hos olika kiropraktorer som knäckt och sträckt utan att det blivit bättre i längden.
Blev rekommenderad naprapat Victor Eichenholtz och vid första mötet var det som att en ny värld öppnades. Han testade helt andra rörelser och muskelfunktioner än tidigare kiropraktorer gjort - visade varför problem i ben och nedre delen av rygg gav mig ont i nacken/axlar/huvud. Vid första mötet hämtade han dessutom in en kiropraktor som fick hjälpa till med just "knäckande" delen av behandlingen. Efter några gångers träning med PT/sjukgymnast samt några mindre korrigeringar i rygg så är jag i princip problemfri (sen 4år). Har rekommenderat INMO till flera kollegor som har liknande upplevelser.
Andreas H:
Hade mitt första besök där idag eftersom jag haft en del problem med kroppen.
Det som är så fantastiskt med dessa är att de har ett gott nätverk med många olika delar såsom naprapati, kiroprakti, PTs, dietister etc, som gör att man slipper yra runt och leta vardera del.
Ärliga, tydliga och extremt kunniga, samt vågar alltid säga om och när det är något de är osäkra på, och tar direkt hjälp av någon med mer kompetens på området.
Prisklassen är lite över ett sedvanligt gym, men här får du verkligen vad du betalar för!