Vi erbjuderskräddarsydda avtal med ett väl beprövat koncept som innefattar behandling, arbetsmiljö och utbildning till företag och organisationer. Utöver detta erbjuder vi korta väntetider, professionell behandling och rådgivning till privatpersoner.
Bemötandet är alltid proffsigt när man kommer med ingående frågor om vilket problem man har och hur man kan bemöta det onda på ett bra sätt.
Det känns oftast bättre där man hade ont efter behandlingen och man får råd om hur man kan hjälpa till för att få bort det onda med olika övningar.
ALLTID NÖJD 😄
Blev rekommenderad av familj som gått på behandling hos Camilla och när jag nu fick problem med ryggen bokade jag tid hos henne. Väldigt trevlig, kunnig och hjälpsam att få bukt med min rygg, kommer självklart att besöka henne igen när det behövs!
Bästa behandlingen! Kunniga och proffsiga i sitt utförande. Har du problem med rygg etc, är det hit du ska gå!
Löser alltid problemen när man behöver hjälp!
Tack!
Kunnig och proffsig bemötande, med bred kunskap och verktyg för att bemöta besväret i frågan. Varit kund i många år, tvekar inte en sekund att rekommendera Medarbetarna.
Jag går en gång i veckan och alltid blir på det bästa sättet välkomnande
Genom min rehab valde jag henne, knappt kunde gå eller röra min kropp men nu jag känner mig som en normal människa i min vardagsliv utan ändras hjälp.
Hon är enormt duktig kunnig och smart båda praktik och som rådgivare, jag får enormt hjälp av henne och väldigt glad att hon finns och enormt tacksam att mår mycket mycket bättre nu tack vare henne, Stort och hjärtligt tack för allt.
Mvh Narges
Jag hade mycket ont i ryggen och ringde en naprapat på Access rehab. Jag fick tid mycket snabbt och träffade en väldigt trevlig och kunnig person, som hjälpte mej med mitt problem! Efter två besök kunde jag med hennes hjälp bli av med smärtan!
Alltid, alltid ett trevligt bemötande!
Kan för det mesta få små som stora besvär åtgärdade, ibland
efter en behandling, men med större besvär efter 3-4 behandlingar.
Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp.
Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare.
Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd.
Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
Jag blev väl bemött och lyssnad på. Mina förväntningar var att få ställa en fråga eller två och få bekräftat att jag är på rätt väg och det fick jag.
Upplevelsen var bra och tjänsten fick jag, köptes genom OsteoStrong.
Bemötandet på bästa sätt från alla ergonomer och naprapater!
Hade höga förväntningar och är helt 100% trygg och nöjd med den behandling jag får.
Jag får behandling av naprapat och har varit kund vid flera tillfällen och fortsättningsvis - toppen allt!!!
Har gått där I många år, blev rekommenderad av en vän. När jag kom dit var min rygg i dåligt skick men Erik har fått ordning på den. Blev bemött på ett alldeles fantastiskt sätt, och det har fortsatt så. Har även fått stötvågsbehandling för tennisarmbåge. Rekommenderar kliniken varmt.
Ett mycket seriöst företag, med mycket kunskap och trevligt bemötande, fina lokaler i Gustavsbergs hamn.
Behandlingar som hjälper och snabbar på tillfrisknandet.
Söker för min rygg och får alltid bra hjälp,
Kan verkligen rekommenderas
Erik är en naprapat som helt unik.
Han tar sina patienter på ett mycket proffsigt sätt, och är en naturbegåvning inom yrket! Vilket är helt unikt👌🙏🏻.
Jag ger mina bästa rekommendationer till Erik för han är en brutalt bra Naprapat 👌🌹🤩😎!
Jag blir alltid väl bemött och känner att jag får den hjälp mitt problem behöver. Josefin lyssnar alltid noga och varierar behandlingsform för att komma problem som eventuellt kvarstår. Kliniken är trevlig och alltid fräsch.
Alltid superkvalitet hos Medarbetarna Naprapaterna!
Engagemang, kunskap, erfarenhet och proffessionalitet gör att jag känner mig fullständigt trygg och väl omhändertagen vid varje besök.
Fått jättebra hjälp när jag haft ont.
Så glad jag hittat hit!
Otroligt trevligt bemötande, har definitivt fått den hjälp jag behöver och tips och råd på övningar etc jag ska göra för att må bättre.
Väldigt professionellt bemötande och det går fort att få hjälp.
Har bara bra upplevelser.
Mycket vänligt och bra bemötande.
Jag förväntade mig att få träffa en fysioterapeut somkunde ge mig tips och råd på hur jag skulle hantera min skada. Det fick absolut. Först Johanna och sedan Elza. Båda är jättebra!
Jag tycker att Camp Pro är mycket bra och de har hjälpt mig med övningar till min "sjukgymnastik".
Alltid blivit bra bemött och fått hjälp med ev skada el problem. Blir tagen på allvar & har fått den åtgärd som behövts.
Förväntar mig att jag får den hjälp som just jag behöver vid det tillfället och litar 100% på alla som jobbar där.
Hej, Jag träffade Maria som var väldigt trevlig och som gav mig ett namn på en neurolog som jag lyckades boka tid hos.. Jag har inte träffat läkaren än.
Jag lider av yrsel . Maria gav mig massage i naken som skulle underlätta cirkulationen till huvudet. Det återstår att se.