Optiker i Uppsala

Heby  (1 st)
Knivsta  (1 st)

Topp 10 optiker i Uppsala

• Mira H
    Mira H: Skriver åt min mamma som hade tid till ögonläkaren 15/1. Hon hade tid för att kolla ögonbotten . Läkaren hade börjat göra synundersökning på henne o sagt att mamma behöver nya glasögon . Sen när mamma nämnde det flera gånger att det är ögonbotten som ska kollas så hade han ja just det och droppat droppar som förstorar pupillerna fyra gånger . Mamma hade svidande ont och ögonen rann. Han var helt ensam där också ,ingen sekreterare /receptionist som tar emot samtal m.m. Det gjorde han flera gånger och gick ifrån . Mamma har frikort men ändå hade han tagit betalt ,han sa att han inte ser frikortet i systemet . Sen hade han hittat blodpropp i ena ögat på mamma och skickat henne till akuten . Mamma satt på akuten i många timmar innan hon fick komma till röntgen . Neurologen och nån annan läkare hade frågat mamma om det verkligen var en ögonläkare som mamma hade varit hos . För röntgen svaren visade ingenting . Mamma blev felbehandlad av denna ögonläkare . 😡
  • Åsas Optik

Verifierat företag
    762 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på Åsas Optik!
    Meysam H
    Meysam H: Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Åsas Optik. Och kan stark rekommendera mina vänner.
  • Knivsta Optique

Verifierat företag
    385 omdömen
    Varm välkommen in till oss på Knivsta Optique!
    Lars Erik Jörgen B
    Lars Erik Jörgen B: Enkelt och smidigt, viktigt att stödja den lokala optikern. Blev ett par nya glasögon. //Lasse
  • Stefan H
    Stefan H: Otroligt bra och duktiga far och son är.
  • 47 omdömen
    Jenny O
    Jenny O: Lugn och trevlig atmosfär. Otrolig kunnig, professionell och trevlig optiker (Ingela) som var till stor hjälp för mig. Bra utbud av glasögon. Kan varmt rekommendera Ögonvrån till alla som behöver hjälp med sin syn.
  • 215 omdömen
    Marta Mailis Sanelma B
    Marta Mailis Sanelma B: Köpte progressiva glasögon. Blev mkt väl bemött. Personalen beställde hem bågar i den färg jag ville ha men som inte fanns i butiken. Överlag en mkt vänlig stämning.
  • 2 omdömen
    Emma H
    Emma H: Jag är otroligt nöjd! Trevligt, engagerat och kompetent bemötande. Väldigt grundlig ögonundersökning, mycket prisvärt! Superbra att man får låna hem glasögon och fundera också. Tusen tack Marika!
  • 5 omdömen
    Linnéa Johanna Margit S
    Linnéa Johanna Margit S: Väldigt glad och nöjd med personalen i Gränby, som efter mitt besök en söndag eftermiddag fick mig att ändra uppfattning om kedjan. Jag har två gånger valt att gå till Specsavers för att göra synundersökning och därefter köpa glasögon. Båda gångerna har jag varit missnöjd. Denna gång var jag missnöjd över att mina glasögon var för stora över näsan och hade för långa bågar. Detta är något som jag självklart borde märkt själv, men då provglaset var lättare än mitt slutgiltiga glas satt slutprodukten mycket sämre än provparet. Eftersom jag trivdes med modellen tänkte jag att ”jag får väl stå ut då, också köper jag helt enkelt inte glasögon här igen, utan går till någon som verkligen kan och vill hjälpa mig hitta rätt”. Men jag gick in i butiken i Gränby, spontant, för att böja in bågarna. Och därifrån gick jag med en helt ny upplevelse. Inte nog med att optikerassistenten direkt såg att detta var fel, så tog hon tag i att åtgärda detta direkt - kostnadsfritt. Hov tillsammans med butikschefen gav mig och sambon ett så bra bemötande att vi båda gick därifrån och sa att ”DIT skulle man ju vilja rekommendera ALLA att gå”. Så imponerade av servicen!
  • 1 omdöme
    Jonathan S
    Jonathan S: Bra och trevliga på alla sätt. Inte särskilt dyrt heller, linser kostar i princip lika lite som på internet. Dessutom fick jag jättemycket bra information om laseroperationer, trots att de skulle förlora mig som kund om jag gjorde en.
  • 1 omdöme
    Rizgar T
    Rizgar T: Mitt barn hade gjort glasögon som kallas lätt progressiva glasögon och en glaset ploppat ut hela tiden. Efter några primitiva åtgärder problemet blivit inte fixat. Till sist ville vi lämna tillbaka glasögon och ångra köpet. Då hade vi pratat med dåvarande butikschefen om det. Vi fick lämna in dom och skulle återkomma dagen efter. Då hade glaset satt fast men vi fick aldrig veta vad hon hade gjort och mitt barn sagt att det känns inga skillnader mellan nya och sina gamla glasögon. Nu i efterhand vet vi att butikschefen skiftat glasen. Nämligen byte plats mellan höger och vänster glaset utan att ta hänsyn till att glaset är progressiva. Alltså det blivit felaktiga monterade och mitt barn hade inte haft nytta av det progressiva glasögon under åren, tyvärr. Nu hade vi skiftat om glasen och problematiken med ploppat ut glaset återigen börjar hända. Nuvarande butikschefen vill inte lyssna och fixa dom. Hon säger att det har gått långt tid och vi gör inget åt det. Vi känner oss lurat och tycker att Synoptik måste åtgärda glasögonen...