Åsas Optik

Åsas Optik

En del av Klarsynt www.klarsynt.se
  • BadgeSixYears
4.8

Välkommen till Åsas Optik! På Kyrkogatan 21 i Heby hittar du Åsas Optik. Vi ser till dig som individ vad det gäller glas och bågar. Vi matchar din stil med din ögonhälsa. Vi som jobbar på Åsas Optik är Agneta - legetimerad optiker och Åsa som är ägare och legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Hos oss hittar du snygga...

689 omdömen om Åsas Optik

Sedan starten hos Reco 2019

Per-Olof J

Trevligt och proffsigt bemötande. Synundersökning

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme och vad roligt att du är nöjd med ditt besök.

Per- Erik J

Det fungerar bra Mvh Pricke

Svar från Åsas Optik

Härligt att höra! Önskar dig en fin helg!

Anders H
Skrev om Åsas Optik

Ett mycket trevligt bemötande.

Ebba S
Skrev om Åsas Optik

Jätte Bra, jätte trevliga. Kommer gärna tillbaka dit nästa gång.

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme och vi önskar dig en riktigt trevlig helg 😊Du är så välkommen tillbaka när det är dags.

Indra S
Skrev om Åsas Optik

De som jobbade var väldigt trevliga och omhändertagande. De svarade tydligt och lugnt på alla frågor. Gjorde en synundersökning och kände mig trygg medans

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme. Skönt att du känner att du fick dina frågor besvarade. 😊

Anna J
Skrev om Åsas Optik

Proffsigtbemötande och väldigt vänligt.

Joni K
Skrev om Åsas Optik

Väldigt proffsigt och väl möt.

Magnus N
Skrev om Åsas Optik

Professionell optiker med bra service och fint bemötande. Det finns bara positivt att säga.

Tack för ditt omdöme och vi önskar dig en jättefin allhelgonahelg. 🍂🕯️🎃

Mats S

Bra mottagande, bra undersökning. Nöjd

Tack för ditt omdöme och vi önskar dig en jättefin allhelgonahelg. 🍂🕯️🎃

Karin C
Skrev om Åsas Optik

Jag blev väldigt bra bemött. Skönt att vara tillbaka hos Åsa efter några år på annan ort. Har nyttjat Åsas kunnande tidigare med finfint resultat och resultatet motsvarade mina förväntningar.

Svar från Åsas Optik

Så roligt att du är tillbaka och att du är nöjd med dina nya glas. Vi önskar dig en fin allhelgonahelg. 🍂🕯️🎃

Kerstin T
Skrev om Åsas Optik

Trevligt bemötande. Synundersökningen kändes proffsigt genomförd. Remiss till ögonklinik för bedömning av gråstarr. Har redan fått ett inbokat besöka hos Bergmans Clinics. Så nöjd med allt😀

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme och så bra att du fick så snabb återkoppling ifrån ögonkliniken 😊 Varmt välkommen tillbaka när det är dags. Vi önskar dig en riktigt trevlig allhelgonahelg. 🍂🕯️🎃

Lina E
Skrev om Åsas Optik

Välkomnande, glatt bemötande. Bra hjälp och tips. Jag fick en synundersökning och sen kunde de skicka hem varorna som kom en vecka senare.

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme och vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Hoppas att du hann få hem linserna i tid😊 Vi önskar dig en jättefin helg!

Josefin K
Skrev om Åsas Optik

Jag blev bemött väldigt fint! Jag är så nöjd med mitt besök. Mina ögon känns så mycket bättre nu när jag fått rätt styrka på linserna! Jag kommer gå dit fler gånger. Jag har även tipsat andra om att gå dit. Jag kände genast mig trygg och väl bemött.

Svar från Åsas Optik

Vad glada vi blir när vi läser ditt omdöme. Tack så mycket och vad roligt att höra att du är nöjd med dina nya linser. Du är så välkommen tillbaka till oss och tack för att du tipsat andra om att vi finns 💐 Önskar dig en fin helg!

Linn H
Skrev om Åsas Optik

Jätte trevlig personal som glatt hjälpte till när jag hade med sonen på 1 år vid besöket. Snabb service!

Svar från Åsas Optik

Tack Linn för ditt fina omdöme. Det var bara roligt att han följde med och han skötte sig utmärkt 🥰 Hoppas att det känns bra med dom nya styrkorna på glasen. Önskar er alla en trevlig helg!

Ulf K
Skrev om Åsas Optik

Bra bemötande och god hjälp med justeringar av glasögonen 🤙

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme och vi hoppas att ni är nöjda med era nya glasögon 😊 Önskar er en fin helg!

Anders G
Skrev om Åsas Optik

Mycket bra och seriöst Ingen på prackning bara bra det uppskattas Anders

Svar från Åsas Optik

Tack Anders. Vad skönt att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi önskar dig en trevlig helg!

Susanne L
Skrev om Åsas Optik

Bästa servicen . Trevliga och glada i sitt bemötande samt väldigt kunniga och professionella.

Svar från Åsas Optik

Tack snälla för ditt fina omdöme. Vi hoppas att du är nöjd med dina nya, fina glasögon 😊

Ann S
Skrev om Åsas Optik

Lugnt o proffsigt. Bra läge i hemkommunen.

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme Ann 😊 Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Jonatan J
Skrev om Åsas Optik

Mycket bra! Trevlig och hjälpsam personal, bra bemötande och professionellt. Tack så mycket!

Svar från Åsas Optik

Tack för ett trevligt besök och vi hoppas att du är nöjd med dina nya glasögon 😊

Nils-Erik H
Skrev om Åsas Optik

Jättebra och professionellt bemötande.

Svar från Åsas Optik

Vad roligt att du är nöjd med ditt första besök hos oss. Hoppas att dina nya glasögon känns bra och välkommen åter när det är dags.

Marie L
Skrev om Åsas Optik

Bra bemötande! Proffesionell undersökning!

Svar från Åsas Optik

Vi är glada att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss 😊

Anton F
Skrev om Åsas Optik

Super bra bemött super trevlig personal som är tillmötesgående på alla fronter. Jag hade väll inga förväntningar riktigt så jag inte har erfarenhet av optiker men dom har satt en hög standard om jag mot förmodan skulle behöva besöka en annan optiker. Jag gick in för att titta min syn och det visade som misstänkt att jag behövde glasögon eftersom det var första gången och jag inte har koll på någonting kring detta var jag i säkra händer dom var övertydliga med allt och besvarade alla frågor jag hade och det var många vill...

Svar från Åsas Optik

Tusen tack för ditt fina omdöme Anton och vad bra att vi kunde ge svar på dina funderingar. Vad roligt att ni båda är nöjda med ert besök hos oss. Vi finns här om ni behöver något och ni är så välkomna tillbaka när det är dags för en ny undersökning.

Wilmer E
Skrev om Åsas Optik

Mycket bra och trevligt! Proffsig personal!

Svar från Åsas Optik

Tack Wilmer, vad roligt att du är nöjd med ditt besök hos oss. Välkommen åter! 😊

Barbro F
Skrev om Åsas Optik

Mycket bra bemötande är också nöjd med glasögonen

Svar från Åsas Optik

Tack Barbro för ditt fina omdöme och vad roligt att du är nöjd med dina nya glasögon. Vi önskar dig en trevlig helg!

Marie-Louise A
Skrev om Åsas Optik

Otroligt bra bemötande, lugna och proffsiga, såg mina behov och hjälpte mig vidare.

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt fina omdöme och vi blir jätteglada av att höra att du kände dig lugn och trygg med oss. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några andra funderingar. Vi önskar dig en jättefin helg!

Kent J
Skrev om Åsas Optik

Mycket bra service och trevlig personal!

Svar från Åsas Optik

Vad fint att du är nöjd med ditt besök och stort lycka till med körkortet 😊

Charlotte A
Skrev om Åsas Optik

Bra och professionellt bemötande. Tacksam och nöjd med mina nya glasögon 🥰

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt fina omdöme och så fint att höra att du är nöjd med dina nya, fina glasögon 💖 Välkommen in igen när höstens nyheter har landat i butiken.

Bengt L
Skrev om Åsas Optik

Jag kommer att vara en del av hennes kundkrets när jag behöver ha hjälp med mina.glasögon och min syn.så länge som jag behöver hjälp

Svar från Åsas Optik

Du är alltid välkommen till oss. Tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig en riktigt fin helg!

Paulina H
Skrev om Åsas Optik

Mycket trevligt bemötande. Tog sig tid att svara på frågor

Svar från Åsas Optik

Vi är glada att du blivit trevligt bemött och att du fått svar på dina frågor 😊 Välkommen åter!

Noran M
Skrev om Åsas Optik

Väl bemött av proffsig personal. Glasögonen levererades omgående.

Svar från Åsas Optik

Vad roligt du är nöjd med ditt besök hos oss Noran. 🤓 Du är så välkommen in för att hämta ut dina glasögon.

Hans R
Skrev om Åsas Optik

Blev väldigt nöjd med mitt besked hos Åsa, kommer att komma tillbaka nästa gång👍👍👍 Med vänlig hälsning, Hasse

Svar från Åsas Optik

Du är så välkommen tillbaka Hans 😊 Önskar dig en fin helg!

Göran I
Skrev om Åsas Optik

Vänligt bemötande. Kunnig personal. Köpte ett par terminalglasögon och ett par läsglasögon utöver synundersökning. Kommer snar och ska beställa ett par till.

Svar från Åsas Optik

Tack Göran för ditt fina omdöme. Vi hoppas att allt känns bra med dina nya glasögon och du är så välkommen in för att prova ut det tredje paret 😊 Vi önskar dig en trevlig helg!

Peter O
Skrev om Åsas Optik

Trevligt, vänligt och proffsigt bemötande

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme Peter. Vi önskar dig en riktigt bra helg!

Vera D
Skrev om Åsas Optik

Otrolig service och tålamod med mig som hade svårt att välja bågar. Rekommenderar mer än väl Åsas Optik!

Svar från Åsas Optik

Tack Vera för ditt fina omdöme och tänk vilken tur att du behövde prova lite bågar så att den perfekta hann komma till butiken 🥰 Vi önskar dig en jättefin helg!

Saga D
Skrev om Åsas Optik

Trevligt bemötande och bra hjälp

Svar från Åsas Optik

Tack så mycket för ditt omdöme och lycka till med körkortet! 😊🚗

Monica H
Skrev om Åsas Optik

Bra Trevlig personal.hjäpsamma. Köpte nya glasögon.

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas att dom nya glasögonen känns bra och önskar dig en jättefin helg!

Vendela E
Skrev om Åsas Optik

Bra service, väldigt trevlig. Fick den hjälp jag ville ha.

Svar från Åsas Optik

Tack Vendela för ditt fina omdöme. Så bra att du fick hjälp med det du önskade.

Abdirahman Abdulahi Y

Allt var bra, god service och trevligt bemötande

Svar från Åsas Optik

Tack snälla för ditt fina omdöme 😊

Kerstin J
Skrev om Åsas Optik

Upplevelsen var mycket bra! Åsa var serviceinriktad och kände igen mig vilket var trevligt!

Svar från Åsas Optik

Tack så mycket för ditt omdöme Kerstin.

Birgit J
Skrev om Åsas Optik

Ett bra bemötande och proffsig undersökning

Svar från Åsas Optik

Tack så mycket för ditt omdöme Birgit.

Patrik L

Bra. Hitta nya glasögon Trevligt bemötande och hjälpsamma

Svar från Åsas Optik

Tack så mycket för ditt omdöme 😊

Markus G
Skrev om Åsas Optik

Synundersökning och köp av nya glasögon. Gott bemötande. Lyhörda betalningslösningar.

Svar från Åsas Optik

Tack för ditt fina omdöme och vad bra att du känner dig nöjd med våra betalningsalternativ.

Bosse J
Skrev om Åsas Optik

Öpplevde ett gott bemötande och kunnig personal

Svar från Åsas Optik

Det blir vi väldigt glada av att höra. Tack för ditt omdöme Bosse.

Omar H
Skrev om Åsas Optik

De gick snabbt och skönt det va inga konstig heter, Åsas Optik var väldigt snäll och trevlig

Tack så mycket för ditt Omdöme Omar 😊

Eva E
Skrev om Åsas Optik

Är nöjd med mitt val av optiker.

Tack så mycket för ditt omdöme Eva 💐

Elve S
Skrev om Åsas Optik

Blev nöjd med mina arbetsglasögon o ett trevligt bemötande.

Svar från Åsas Optik

Så bra att du är nöjd med dina nya arbetsglasögon och bemötandet du fick i butiken. Vi önskar dig en riktigt fin helg!

Annika L
Skrev om Åsas Optik

Väldigt bra hjälp med allt. Bara plus.

Svar från Åsas Optik

Vi tackar så mycket för ditt fina omdöme och önskar dig välkommen åter när det är dags 😊

Per H

Mycket trevlig personal. Proffsigt bemötande

Svar från Åsas Optik

Vad fint att du är nöjd med ditt besök och personalens bemötande. Välkommen åter!

Siv J
Skrev om Åsas Optik

Mkt bra och proffsigt bemötande Rimlig prissättning

Svar från Åsas Optik

Tack Siv och vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök och upplever oss som prisvärda. Varmt välkommen åter!

Maria T
Skrev om Åsas Optik

Mitt och min son 1:a besök där. Professionellt bemötande. Visade pedagogiskt med bilder till sonen hur ögat tar in bilder med hans synfel. Kommer rekommendera mina vän er att gå dit.

Svar från Åsas Optik

Vad roligt att ni är nöjda med ert första besök hos oss. Ni var båda så fina i era nya glasögon 😊 Välkomna åter när det är dags!