Bålsta Optik & EyeClinic AB

Bålsta Optik & EyeClinic AB

klarsynt.se
  • BadgeThreeYears
Boka tid Ring 08-509 260 65 Dela

Välkommen till Bålsta Optik & EyeClinic! På Centrumstråket 11 i Bålsta hittar du Bålsta Optik & EyeClinic. Vi är en del av Klarsynt och när du kommer till oss på en synundersökning så ger vi dig en hel timme för att grundligt gå igenom vad som är fel (eller inte fel) med din syn. Andra optiker har oftast endast en halvtimme...

465 omdömen om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Sedan starten hos Reco 2022

Ann-Kristin S
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag fick ett väldigt gott bemötande ,blev betjänad över min förväntan ,det som jag var osäker med min syn ,mina tunga glas ögon fick jag hjälp med ,efter undersökningen konstaterades att min gråstarr var borta ,tanken på operation var nu löst ,så jag fick mina gamla glas omslipade till nya bågar

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Ann-Kristin för det underbara omdömet!!

Jan G
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Det blev bättre än jag trodde det skulle bli.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Jan , vad roligt att vi kunde överträffa din förväntningar!

Ingrid D
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Bra och proffsigt bemötande, mycket nöjd

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Ingrid för det otroligt fina omdömet , vi blir så glada!!

Roger F
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack för ett trevligt och proffsigt bemötande då jag köpte mina glasögon hos er. Bra erbjudande för avbetalning och rabatt på andra paret om man vill ha det.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Roger för det underbara omdömet!

Maria V
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Mycket bra bemötande och service. Nöjd

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Maria för det fina omdömet!

Ninni Susanna F
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Trevligt bemötande Smidig och snabb hjälp

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Ninni för det underbara omdömet!

David T
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Högsta betyg rätt igenom. Har varit kund där ganska länge. Använder både glasögon.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

WOW tack så hemskt mycket David för det otroliga omdömet, dina fina ord va verkligen ett underbart avslut på veckan!! Ha nu en helt underbar helg!!!!! :) :)

Inger W
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Mycket fint kundbemötande men kunde varit flera olika bågar att välja mellan

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Inger för ditt fina omdöme. Jag ska absolut ta upp det med mina kollegor angående ett större utbud! Trevlig helg :)

Ingrid B
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag är jätte nöjd med mitt besök och glasögonen jag valde.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket för det fina omdömet Ingrid , vi blir så glada att du är nöjd med besöket hos oss!!

Laura S
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag blev bemött på ett trevligt sätt. Jag hade förväntningen att få mitt ärende utfört och fick det. När jag fick synundersökning gick det bra och gick även hjälp att hitta glasögon som jag gillar.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Laura för det fina omdömet!!

Ehsan G

Så trevliga personalen 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack snälla Ehsan!!! Vilket underbart omdöme :)

Isabella K
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Väldigt trevligt och bra personal.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack Isabella för det fina omdömet du lämnat!

Frederike W
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Väldigt trevlig, hjälpsam och kunnig personal.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack Frederike för det fina omdömet du lämnat!

Magnus J
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Bästa tänkbara bemötande och snabb service. Högsta betyg

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Men oj Magnus tack så hemskt mycket för det otroliga omdömet!! Vi är så extremt glada över att du är nöjd med oss!! Vi alla önskar dig en trevlig lillördag!! :)

Carina H
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Blev bra bemött och fick tid för undersökning snabbt. Bra att man får låna hem glasögon. När jag köpt mina glasögon var jag inte nöjd med bågarna. Man har ju rätt att byta under en månad. Blev lite problem när jag ville titta på ett par bågar som dom inte hade och fick skicka efter. Skulle inte få det om dom inte fick skicka tillbaka dom. Nu löste det sig. Ska titta på dom imorgon. Men som helhet verkar dom duktiga och trevliga

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Carina för ditt ärliga omdöme!! Vi blir alltid lite extra glada när vi kan hjälpa till!! :)

Christina O
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Bra info och bemötande. Det gällde förnyelse av körkort.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack Christina för det fina omdömet du lämnat!

Jimmy N
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Mycket trevligt bemötande och professionell personal.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack snälla Jimmy för ditt fina omdöme!

Kennet K
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Väldigt proffsiga, samt mycket tillmötesgående. Samt väldigt upplysande

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tusen tack Kennet för ditt fina omdöme!

Bo J
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Är en aning förvånad över alla goda betyg. Har aldrig någonsin blivit så dåligt bemött. Glasögon som inte höll måttet, ingen kallelse på 3 år o ett totalt ointresse när jag besökte butiken. Skickat 2 mail , inget svar. Önskar den nya ägaren all lycka i framtiden.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Hej Bo! Vad tråkigt att du känner så, dessvärre är detta ärende inget vi känner igen. Vi brukar svara snabbt både på mail och telefon och ge våra kunder ett glatt och bra bemötande. Jag kan tyvärr inte få fram din journal på dessa få uppgifter vi fått via Reco, men kom gärna in i butiken så ska vi försöka lösa dina funderingar.

Roland G
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Helt okay har varit kund länge och alltid blivit bra bemött

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack Roland för ditt fina omdöme, vad roligt att du har varit kund hos oss så länge!! Du får ha en trevlig helg! :)

Petter O
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Dem är alltid hjälpsamma och glada så att det sprider av sig man får den hjälpen man söker och dem gör allt dem kan för din nöjdhet

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Petter, blir nästan lite tårögd över dina fina ord! Hoppas du får en underbar helg!! // Olly

Jan-Patrik G
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Superbra service. Gav mig bra råd om vad jag behövde för typ av glasögon samt hur de olika möjligheterna påverkade mig.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket för det otroliga omdömet Jan-Patrik! Vad roligt att du är nöjd med våran service.!

Carina Agneta Viola L
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Bra mottagande och trevlig personal

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack snälla Carina för det otroligt fina omdömet, det värmer verkligen!! Trevlig helg!!

Victoria L
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag har nu bytt optiker till Bålsta Optik AB för att ha närmare då jag både bor och arbetar i kommunen. Det var mycket länge sedan jag bytte glas i mina olika glasögon. Jag har mest linser men är i behov av glasögon om ögonen är irriterade. Ni hjälpte mig med att fixa både nya glas till 2 bågar och linser hos Linsboxen. Mycket trevlig personal. Hjälpsam och kunnig!

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Hej Victoria! Vad roligt att du valde just oss, och tack för dina fina ord vi blir alltid extra glada när våra kunder är nöjda.! Trevlig helg :)

Anders E

Bra och serviceinriktad personal

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket för det underbara omdömet Anders! Trevlig helg önskar alla vi på Bålsta Optik!

Elisabeth N
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag blev mycket bra bemött. Jag tyckte ni levde upp till vad jag förväntade mig. Jag har köpt en bra undersökning men gjorde paus efteråt på grund av annat viktigt just då. Jag har tänkt återkomma snart för höra lite om jag behöver nya glasögon som jag tänk köpa. Jag fick veta att mina senaste glasögon som var drygt 2år gamla inte var så bra för mig. Jag återkommer med en fortsättning på en träff med er. M.v.h Elisabeth Nilsson Novilla 1

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Elisabeth för det otroliga omdömet, det värmer verkligen i våra hjärtan över att du var så nöjd med oss!! Du är så välkommen tillbaka! :)

Pauli U
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack. Jätte trevligt. Bra service. Jag är nöjd.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack själv Pauli!! Vad roligt att du är nöjda med oss , det värmer verkligen! Ta hand om dig nu!!

Hans L
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag visste att det var en bra optiker därför gick jag dit

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket för ditt underbara omdöme Hans! Dina fina ord värmer!!

Hilma W
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Det gick snabbt och smidigt plus hon som undersökte mig var väldigt trevlig och pratsam

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Hilma för ditt fina omdöme och va roligt att du är nöjd med oss!! :)

Roberth K
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Bra service, trevligt bemötande!

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack snälla Roberth för ditt omdöme!

Mattias W
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Fick bra hjälp och rådgivning när jag var osäker på laser-operation, linser eller glasögon. Rekommenderar Bålsta optik då de inte försökte sälja utan mer hjälpa en framåt. Kommer att köpa glasögon hos dom.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Stort TACK Mattias för det fina omdömet du har givit oss!

Kjell G
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag blev vänĺigt bemött. Man gjorde en mängd tester som resulterade i nya bra glasögon.Mvh kjelle

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Stort TACK Kjell för det fina omdömet du har givit oss!

Kenneth R
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Trevlig proffsig personal Känns familjärt när man kliver in.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack snälla Kenneth för ditt omdöme!

Dennis V
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Super trevlig personal som va grymt snälla o hjälpte till med allt🌟

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Dennis för ditt otroliga omdöme , njut nu av sommaren :)

Andreas Lorenzo F
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Väldigt trevlig personal! Härligt bemötande och god atmosfär.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Andreas för dina fina ord!! Njut nu av sommaren :)

Glenn Lennart B
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

de bästa jag varit med om ni e bäst utan konkurrens

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Ojdå Glenn! Vi bugar och bockar, men så har vi också världens bästa kunder. Stort TACK Glenn!

Moa K

Proffsig och trevlig personal

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Stort TACK Moa för det fina omdömet du har givit oss!

Svante N
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Bev bra bemött De förväntningar jag hade stämmer Bra service köpte läsglasögon

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Svante för ditt underbara omdöme, vad glada vi blir att vi levde upp till din förväntan. Vi önskar dig en trevlig sommar!!

Kacper H
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Det var trevligt. Personalen är snälla och körkort testet var snabb att göra.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Kacper , lycka till med körkortet nu och ta det lugnt på vägarna :)

Christina Å
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Kände mig sedd och välkommen. Ingen stress vid undersökningen och kunde ta den tid jag behövde och jag fick berätta hur det varit hos tidigare optiker så de förstod min oro. Köpte progressiva vanliga glasögon samt progressiva solglasögon. Jag är supernöjd och kommer rekommendera Bålsta Optik till dem jag känner.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Christina det är alltid lika trevligt när ni kommer in till butiken!! Vi blir så extremt glada att vi fick dig att känna dig trygg och hörd. Njut nu av sommaren och dina nya glasögon!!

Lennart B
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack för den nogranna syn-undersökning som utfördes vid beställning och leverans av min nya glasögon. Ovanstående baseras även på min tidigare erfarenhet av Bålsta Optik. Lennart Bjäreklint

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Lennart , vi blir så glada över att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi är också väldigt glada att du är en återkommande kund. Vi önskar dig en underbar sommar!!

Rolf L

Väldigt tillmötesgående . Noggranna och seriösa

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Rolf , vad glada vi blir över att du är nöjd med oss! Vi önskar dig en underbar sommar!

Kristina L
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Blev jättebra bemött.Tyvärr så var allvarliga problem på ett öga Men dagen efter fick jag redan komma till ögonläkare.Blev inget glasögon köp den här gången

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Kristina för det finna omdömet! Vilken lättnad att höra att du fick träffa en ögonläkare snabbt. Ta hand om dig nu och kom ner till butiken om det skulle vara något du undrar över!! Vi alla på Bålsta Optik önskar dig en trevlig sommar!

Juliet A
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Proffsiga, trevliga och fint bemötande

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Stort TACK Juliet för det fina omdöme du har givit oss.

Britt-Marie P
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Ett trevligt bemötande. Och fick den hjälp jag behöver.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Britt-Marie för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att du är nöjd med oss! Vi alla på Bålsta Optik önskar dig en underbar sommar!!.

Stefania S
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Jag och min make gick på synundrsökning och jag köpte ett par glasögon därefter. Vi blev glad överraskade över det mottagande som vi fick, deras kunnighet och ärlighet. Man blev också bjuden på kaffe och en trevlig pratstund. Dem är nåt i särklass, nåt som inte finns längre eller på väg att försvinna. Utomordentligt upplevelse, vi återkommer mer än gärna.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Stort TACK Stefania för ditt otroligt fina och ärliga omdöme! Vi blir så extremt glada över dina ord det värmer verkligen i själen!! Ta hand om er nu och ni är så välkomma tillbaka , njut nu av sommaren.!

Alva B
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Väldigt proffsigt bemötande av och otroligt hjälpsam.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Alva för det otroligt fina omdömet!! Vi alla på Bålsta Optik önskar dig en trevlig sommar!! :)

Britt F
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Mycket trevlig personal. Välkomnande och tog sig tid och gav bra förslag. Mycket snyggt att välja på.

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Britt för det fina omdömet! Vi blir så glada :). Vi alla på Bålsta Optik önskar dig en trevlig sommar!

Camilla K
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Proffsig och tillmötesgående personal vid köp av nya glasögon. Rekommenderas!

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Stort TACK Camilla för ditt fina omdöme.

Maj I
Skrev om Bålsta Optik & EyeClinic AB

Det var profetionellt och jag blev väl mottagen

Svar från Bålsta Optik & EyeClinic AB

Tack så hemskt mycket Maj för ditt fina omdöme !!