Trevlig och duktig personal. Kan varmt rekomenderas.
Optikern i Kramfors
Välkommen till Optikern i Kramfors! På Stationsgatan 17 i Kramfors hittar du Optikern i Kramfors. Vi erbjuder allt från synundersökning, kontaktlinstillpassning, glasögon och tryckmätning till linser, tårsubstitut och linstillbehör. När du kliver in i vår butik, centralt belägen nära resecentrum i Kramfors, möts du av Jeanette...
826 omdömen om Optikern i Kramfors
Sedan starten hos Reco 2019
Jag tycker bemötandet var bra. Snabb, bra och personlig service. Bra utbud av glasögon.
Riktigt kunnig och väldigt trevlig personal som hjälper mig i alla läge ! Jag är super nöjd med MIN optiker och känner mig trygg när jag behöver kontrollera min syn eller skaffa nya glasögon. 100% nöjd!!💖🙏
Trevlig samt kunnig personal och bra bemötande.
2 väldigt trevliga kvinnor. Världsklass på alla plan!
Bra bemötande och jag ser superbra!
Mycket bra nogran å bra trevlig personal
Proffsig och värdefull hjälp både vid undersökning och val av bågar.
Bra bemötande och kunnig personal. Hög servicenivå
Mycket bra bemötande av personalen.
Vi kom in (ängslig för risk att bli mobbad med glasögon 8-åring) och fick ett fantastiskt bemötande. Proffsig personal som hjälpte honom hitta 5 bågar. Han valde ut 4 som vi tog med hem. Men efter en vända till framför spegeln gjorde han sitt val. Nu är min lilla kille en stolt glasögon-bärare!
Blev väldigt proffsigt och bra bemött mär jag kom till optikern. Hade hört så mycket bra om dem och de var verkligen trevliga och jag tyckte de levde upp till mina förväntningar. Det var en bra upplevelse. Jag köpte glasögon och terminalglasögon som kommunen stod för.
Dom va jätte proffsig och kunniga jag är jätte nöjd
Proffsigt och bra bemötande. Alltid pigga och glada tjejer.
Bra bemötande trevlig personal förväntningarna känns bra smidigt &lätt gick allt det blev glasögon
Proffsigt med snabb leverans av mina glasögon.
Inga väntetider.kompetent fantastisk personal.Fick snabb hjälp med mitt problem med öga .Skickades med remiss vidare till ögon.
Väldigt trevligt bemötande. Tummen upp för personalen.
Mycket bra hjälp och bemötande. Proffsiga ! Köpte nya progressiva glasögon.
Dem är väldigt trevliga o hjälpsamma och det går alltid snabbt, fixade glasögon och linser o de gick super
Tack för vänligt bemötande av personalen bra upplevelse .
Två kunniga proffsiga servicemindiga företagare som sätter kunden i fokus 👌👏👏👏
Jättelätt att boka tid och bra att man kan lämna meddelande samtidigt. Helt proffsigt bemötande och noggrannhet vid synundersökning och bra information om ögon samt ögonhälsa och jag så lycklig över att det inte hade skett någonting negativt med mina ögon. Värdig optiker att gå till och jag är 100 % nöjd över att bytt till denna proffsiga optiker.
Behövde nya glasögon på jobbet samt även privata glasögon sedan länge. Blev proffesionellt och trevligt bemött. Och det blev två nya glasögon. Rekommenderas varmt!.
Gott bemötande, kunnig och glad personal.
Trevligt proffsigt bemötande. Ärendet gällde synundersökning.
Trevlig bemötande. Proffsig. Lätt att boka tid.
Supertrevligt bemötande och väldigt hjälpsam!
Trevligt bemötande och mycket bra kontroll av ögonen av en mycket duktig optiker. Mycket nöjd med allt
Synundersökning körkort. Gick smidigt och snabbt och så var ni jättetrevliga.
Bara positivt, trevlig och kunnig personal !
Mycket bra bemötande, man blir bra omhändertagen 👍👏
De är trevliga fanns mycke bågar att prova
Mycket bra det ordnades remiss till ögonklinik som jag nu väntar på.
Super trevlig personal och otroligt fint bemötande varje gång! Rekommenderar starkt!
Ett vänligt och trevligt bemötande av mycket kunnig personal
Fantastisk personal och man får tid snabbt!
Kramfors bästa optiker! Supertrevliga och duktiga tjejer! Fick hjälp med en synundersökning för jag hade börjat se akut dåligt under dagen
Det var bra och det gick bra personalen var snäll och bra
Allt perfekt, bra bemötande och kunniga.
Snabbt, smidigt, inga krångligheter.
Jag blev mycket bra bemött. En grundlig undersökning gjordes. Kändes mycket proffsigt. Fick vänta ca 2 v innan nya glasögon var klara. De känns mycket bra.
Snabbt, proffsigt, trevligt, varmt, välkomnande åaaaaaaaaaaaaaaAaaaaagggggggggggg
Fint bemötande och proffsigt utförd synundersökning.
Trevligt och ärligt bemötande. Mycket nöjd med besök och hjälpen jag gick.
Bra mottagande och bra service
Jag blev bemött på ett professionellt och mycket trevligt sätt. Behövde terminalglasögon, det var smidigt att kunna lämna in rekvisitionen från arbetsgivaren senare. Mina förväntningar var att möta kompetent och tillmötesgående personal och det var precis det jag fick!!! Mycket nöjd!
Trevlig personal. Kändes kunniga. Fick snabb hjälp.
5/5 guld stjärnor Väldigt professionella hantering.
Alltid glada och trevliga! Proffsiga och kunniga! Fått bra hjälp med synundersökning och rådgivning vid beställning av nya glasögon. Gammal trogen kund i många år.