Plattsättare i Stockholms län

• Iskra Entreprenad Bygg AB

Verifierat företag
    5 omdömen
    Jonas G
    Jonas G: Mycket bra, måna om att göra allt med bästa kvalitet och inte ta genvägar.
  • Bygg Yrkeskamraten RS

Verifierat företag
    5 omdömen
    Agneta H
    Agneta H: Punktliga och proffsiga. Jag är mycket nöjd med arbetet och kan varmt rekommendera dem.
  • Mattias Rickard K
    Mattias Rickard K: Jag behövde hjälp att bygga om ett par köksluckor. Några andra snickerier sade "det är inget för oss" eller svarade inte öht. Från Norrorts fick jag svar direkt och fick dem fixade nästa dag. Mycket nöjd! Om jag behöver hjälp med annat framöver så vet jag vilka jag ska kontakta.
  • Anders E
    Anders E: Trevlig bemötande och mycket duktiga hantverkare. Bra tidsplanering, mycket väl utfört arbete, har försökt och lyckats hålla en bra prisnivå. Kommer att anlita dem i fortsättningen. Anders Ekfalk
  • Malin K
    Malin K: Rauf och hans killar var trevliga och måna om att vi skulle bli nöjda. De renoverade vårt kök på landet i en timmerstuga utan räta vinklar och gjorde ett fantastiskt jobb
  • Nina H
    Nina H: Rekommenderar starkt MBF Plattsättning. Hela arbetet levererades med högsta kvalitet, i tid och långt över förväntningarna. Mycket kompetent, trevlig personal och hantverkare som tillförde sin kompetens, vilket gav ett bättre slutresultat.
  • Petter H
    Petter H: Madrit är ett proffs, vi var helt trygga med att han renoverade vårt badrum. Allt fungerade smidigt och vi kan varmt rekommendera honom! /Peter o Malin i Åkersberga
  • Cecilia Birgitta J
    Cecilia Birgitta J: Vi anlitade DC Renovering för en totalentreprenad gällande dränering, utgrävning av källare, installation av golvvärme i hela källaren samt badrumsrenovering i källaren. Arbetet genomfördes på ett professionellt sätt och enligt lämnad offert. Catalin och hans medarbetare jobbade stenhårt för att uppfylla våra önskningar. Vi är mer än nöjda med slutresultatet.
  • Jonas K
    Jonas K: Perfekt utfört! Bra kommunikation.
  • Petja S
    Petja S: Från början till slut har Vagges bygg visat på bred kompetens, lyhördhet, noggrannhet och inte minst ett förstklassigt arbete. Addera sedan oerhört trevlig personal - allt är perfekt! Ni kan inte hitta en bättre byggare. Stort tack!
  • Sara P
    Sara P: Proffsiga, kunniga, lyssnar in kunden, trevliga som gör det där lilla extra. Mitt badrum blev jättefint! Rekommenderar dom varmt!
  • Ann B
    Ann B: En mycket bra leverantör och utförare, som sätter sig in i hur det skall bli och se ut; kommer med konstruktiva förslag o hållar vad de lovat
  • Mahdokht M
    Mahdokht M: ❌Lita inte på företaget , Oprofessionella , dålig kundbemötande , lurar , ljuger , certifierade Men gör grova fel! Grova beteendestörningar hos personalen. Rekommenderar absolut inte‼️
  • David K
    David K: Vi anlitade Oscar Bygg & Badrum för en ombyggnation av två lägenheter: en skulle bli större och totalrenoveras (ytskikt, golv, kök och badrum) och den andra lämnas orörd, men mindre. På kortare tid än avtalat och på budget levererade teamet i Hammarbyhöjden ett förstklassigt arbete med hög nivå av yrkesstolthet och noggrannhet. Kommunikationen med totalentreprenör och hantverkare fungerade bra. Enda mindre anmärkning är köksinstallation som inte känns som det höll samma toppklass som övriga delar, men fullgott nog. Vi är mycket nöjda och rekommenderar dem varmt!