Presentreklam i Stockholms län

Topp 10 företag inom presentreklam i Stockholms län

• Swagg

Verifierat företag
    287 omdömen
    Det ultimata tryckeriet för dig och ditt företag!
    Sigge 0
    Sigge 0: Alltid redo att fixa, håller alltid tid!!!
  • Profilkompaniet

Verifierat företag
    242 omdömen
    Välkommen till Profilkompaniet! Vi ser till att du får högkvalitativa, kostnadseffektiva och kreativa lösningar med marknadens snabbaste leveranstider.
    Jonas H
    Jonas H: vänligt bemötande och kvalitetsprodukter som levereras på utsatt tid eller bättre än så. Behövde på väl kort varsel ett tryck till en reklamskylt som löstes under 24H - tack för det.
  • Vår målsättning är att vara ditt självklara val när du söker efter och ska beställa trycksaker, oavsett produkt. Vi arbetar hela tiden aktivt med att hålla de lägsta priserna, den mest lättnavigerade ...
    Cecilia E
    Cecilia E: Extremt bra bemötande, samarbete och hjälp under hela processen. Produkten vi köpte var över all förväntan, Nicklas på Easytryck hittade exakt produkten jag sökte och lyckades ordna allt han lovat. jag kommer absolut använda Easytryck igen.
  • Välkomna till Relation Reminder!
    Katarina B
    Katarina B: Beställde badlakan med företagets logo broderad. Hade höga förväntningar och Relation Reminder levererade verkligen! Jättefina badlakan, en mycket uppskattad present till teamet. Snabb och bra återkopling vid beställning, punktlig leverans. Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera företaget!
  • Välkommen till PSS i Vallentuna! Vi är ledande inom profilprodukter i Sverige.
    Jan K
    Jan K: Det var enkelt att beställa, enkelt att betala, jag fick artiklarna tillräckligt fort :-)
  • Välkommen till PSS i Sollentuna! Vi har profilprodukter för alla företag och smaker.
    Anne V
    Anne V: Jag har köpt dekaler, väskor, arbetsförkläden, sulor och tryck och lite annat i klädväg och textilier. Allt har nog upplevts efter förväntningarna. Har inget att klaga på. Så Pss fortsätter jag att handla hos👍 Mvh Anne Vaivot
  • 340 omdömen
    Djurgårdens Färjetrafik Ab D
    Djurgårdens Färjetrafik Ab D: Alltid ett professionellt bemötande, lugnt och stilla. Man känner sig som en vip-gäst.
  • 344 omdömen
    Daniel K
    Daniel K: Jag skulle köpa muggar med tryck från Medtryck. I den här organisationen hade vi aldrig köpt någonting från Medtryck innan. Det tog inte lång tid innan jag blev kontaktad av Felicia som var väldigt trevlig och hjälpte mig mycket med referensfärger. För mig är det inte så lätt att avgöra vad produkter har för färg på min datorskärm, eftersom jag är färgblind. Felicia skickade då över färgprov så att jag kunde jämföra min referensfärg med färg på produkterna. Slutresultatet blev bra, och jag tycker att kontakten med Medtryck var lika bra som produkten blev i slutändan.
  • 49 omdömen
    Johan H
    Johan H: Fina produkter och snabb leverans!
  • 157 omdömen
    Jimmy S
    Jimmy S: Tycker att det var mycket bra hjälp via mail från axon profil, varorna var av bra kvalité och trycket var tydligt. Var inga krusiduller utan det vi var överens om var det man fick. /Jimmy