Rörmokare i Partille

2 rekommenderade rörmokare i Partille kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Rörmokare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Hannes V
    Hannes V: VVS-tjänster, bland annat implementation av bergvärme. Initialt var tanken betydligt mer omfattande VVS-arbeten i samband med totalrenovering. Dessvärre misslyckades Gothia VVS fullständigt med att möta de från början högt ställda kundförväntningarna. Gothia VVS saknade fullständigt kontroll på fakturering, uppföljningsrutiner, eller för den delen kundförståelse när man vid upprepade tillfällen blev påkomna med omfattande felaktigheter i fakturering i relation till faktisk leverans. Sammantaget blev Gothia en stor besvikelse, vilket ledde till nödvändigt leverantörsbyte. Jag avråder å det starkaste andra att välja Gothia VVS som leverantör.
  • Driver du rörfirma i Partille?

• Anette Marita L
    Anette Marita L: Varning , är bara ute efter sälja på kunder dyra produkter de inte tar ansvar för, begår stora tjänstefel mot kunder som får katastrofala följder för kunden. Svarar ej när man ringer, skyller på kunden för att rädda sitt eget skinn, sätter fel strl på pump på för litet borrhål vilket orsakar permafrost i borrhålet. Finns inte 1 sak detta företag lyckats med mer än prata skit om sina konkurrenter. Säljare som är under all kritik. Här står man med en värmepump som är hälften så stor som huset kräver (250 kvadrat till 6 kWh pump )!pumpen jobbar på max o med upp till 67% elpatron och de är inte ens kallt för säsongen. När man påpekar detta vill de ha ytterligare 100.000 för en 12 kw pump inkl 120 m borrning till (redan bet 125.000:- för utbytes pump) Säljare hävdar han inte visste om garage o räkna med "stödvärme" i källare där vi hade ca 15 gr men möjligheten till full värme finns. Här står vi med problem sedan dag 1 som värmekälla vägrar fatta de gjort fel. Pratat med minst 7 andra rörmokare som alla säger samma sak , är helt uppåt väggarna med 6 kW på 250 kvadrat hus ! Och 120 m borrhål från mark. Vill varna andra för detta företag, ingen annan ska behöva gå igenom de vi gjort tack vare värmekällan 🥹