Rörmokare i Stockholms län

En rörmokare, eller VVS-montör som det heter i dess korrekta benämning, hjälper dig med allt som har med vatten och avlopp att göra i ditt hem. De fixar allt från att lägga rör vid nybygge eller renovering till att byta packning i en kran som droppar. Hitta en uppskattad rörmokare i Stockholms län här på Reco.se!

VVS står för värme, ventilation och sanitet vilket kort och gott summerar rörmokarens arbetsuppgifter. Idag kräver många värme- och kylanläggningar koppling till vattensystemet, tänk till exempel värmegolv, bergvärme och luftkonditionering. Dock utför en kunnig VVS-montör även rörläggning och rörinspektion samt mindre jobb som byte av kranar eller installation av till exempel disk- eller tvättmaskin.

Det finns ett fortsatt underskott på duktiga hantverkare, som VVS-montörer, i världen och så råder det också brist på rörmokare i Stockholms län. Det kan därför vara knepigt att hitta en rörmokare på kort varsel i ditt närområde.

Försök vara ute i god tid, men om olyckan skulle vara framme och det är total kris: vi har listat de bäst rekommenderade rörmokarna i Stockholms län för att du snabbt och lätt ska kunna hitta någon som kan hjälpa dig.

Rörmokare
Nykvarn  (1 st)
Upplands-Bro  (1 st)

Topp 25 rörmokare i Stockholms län

• Andre R
    Andre R: Tack för snabb nyinstallation av toalett i Älta ! & inte ens smutsigt efteråt.
  • Theodor T
    Theodor T: Leffe är en jätteduktig röris som jag anlitat vid flera tillfällen. Ärlig, kunnig och ger schyssta priser. Åtgärdar och bryr sig om något råkar bli fel.
  • elin m
    elin m: Kanonjobb! Har anlitat två gånger i samband med köksrenovering (fixat rör från borttaget vattenburet element, kopplat in diskmaskin och blandare) och badrum (bytt handfat & blandare). Punktlig, noggrann, bra kommunikation, goda råd och fin kvalitet på utfört jobb. Jag rekommenderar varmt.
  • Irina M
    Irina M: Det är inte första gången jag anlitar dem och alltid är jätte nöjd. Man får kvalitet arbete och lösning på sina problem med avlop och reparation. Tack Göran och Victor! God Jul!
  • Elitarm Consulting Ltd A
    Elitarm Consulting Ltd A: De kan sitt jobb :) De var under entreprenör och jag var jättenöjd .
  • Lars Erik Jörgen B
    Lars Erik Jörgen B: Marcus och Husse, vilka klippor. Trevliga och noggranna !! //Lasse
  • Rune K
    Rune K: Vi har anlitat Göthes sanitetslager alltsedan vi flyttade till Norrtälje kommun och, såvitt jag kan bedöma nu, så kommer vi att fortsätta att göra det. Mer än så behöver jag väl inte säga.
  • Sven B
    Sven B: Den 2. september 2013 installerades en Luft-vatten-värmepump av Vallaint Typ Geotherm plus 6 kw på Prins Wilhelms väg 22 , 64231 Flen. Installationen mostsvarade exakt det givna anbudet. Hela processen utan installationen sköttes av Peter Widinghoff som ifrån början gav utmärkt information. Kundbemötandet av alla medarbetare var över förväntan mycket snällt, trevligt och kunnig. Anpassningar till lokala förhållanden var klanderfritt. Ett utmärkt jobb. VP håller vad som lovades och förbrkningen för september och oktober ligger på 360 kWh all inklusive. METAB och Vaillants VP rekommenderas varmt. Sven Berndtb 073/5599383
  • Lisa H
    Lisa H: Trasig toatank! jan Ljungberg kommer snabbt, fixar ny toa och tar med den gamla. Proffsigt och trevligt bemötande, Lisa Högberg
  • CHARLOTTE I
    CHARLOTTE I: Oseriösa!! Extremt saltade fakturor - faktiska arbetstid ca 20 min (de skulle byta 2 blandare) men fakturerade för 6(!!) timmar. Den första rörmokaren kunde inte utföra arbetet utan fick tillkalla sin chef som kunde vägleda var han skulle stänga av vattnet. Sen ”trodde” han att allt fungerade som det skulle.. Fick ringa varje dag och tjata på dem hur de kunde fakturera för 6 timmar men det kunde de inte svara på. Fick tillslut ner timmarna till 3 (1 timmes transport i vardera färdriktning och en timmes jobb) därefter orkade jag inte tjafsa mer men usch vilka oseriösa aktörer!! Skulle aldrig rekommendera dem någonsin :(
  • Sandra T
    Sandra T: Trots extremt tuffa tider för de flesta bygg/fastighetsbolag och föreningar(inkl oss) så har Allbyggs killar gjort allt i sin makt för att få det att gå runt, jobbat lösningsorienterat och leverera. En stjärna på himlen för all uppoffring!
  • Nils H
    Nils H: Supersnabbt, bra och ordentligt genomfört jobb. Rekommenderas.
  • Erik I
    Erik I: Inte pålitligt företag, vi har försökt att få ett certifikat för säkert vatten i 2 månader utan svar. Föreningen godkände heller inte arbetet dom utfört i badrummet så de var tvugna att komma och slutföra enligh branshstandard. Företaget ville sedan fakturera extra för denna timma.
  • Håkan W
    Håkan W: Södra rör är ett bra serviceföretag med väldigt kompetenta montörer samt alltid lika trevliga och Serviceunderlaget med snabb och bra bemötande. Kan med glädje rekommendera dem. Vi har anlitat dem i ett par år och är överförsäkrande nöjda. Håkan Wennefjord Retro fastighetsförvaltning AB
  • Lars-anders W
    Lars-anders W: Jag fick ett läckage i en vattenledning som gick från kök genom lättbetongbjälklaget och ner i källaren. Läckan var mycket klurig att hitta. Det rann ut vatten men varifrån?. Efter flera timmars idogt bilande i lättbetongen hittade "Gabbe" från Tyresö Rör läckaget. Gabbe var idog, envis och idérik. Dessutom var han trevlig att ha och göra med. Jag är helnöjd med arbetsinsatsen.
  • Richard P
    Richard P: Snabbt, snyggt och med en bra kommunikation före under och efter vårt badrums projekt.
  • Ulla Marianne B
    Ulla Marianne B: Mycket bra och ett trevligt bemötande och bra jobbat
  • Robert N
    Robert N: Jag kan varmt rekommendera Dragan med vänner, de gjorde ett väldigt bra och kvalitativt jobb, dessutom på väldigt kort tid. De lämnade en bra och rimlig offert, höll samtliga utsatta tider, hade bra, kompetent och lyhörd personal och gjorde en bra efterkontroll. Föredömligt! Kommer definitivt anlita dom igen när något behöver fixas.
  • Anna Sonja Christina L
    Anna Sonja Christina L: Obeskrivligt trevlig bemötande och snabb åtgärd vid fuktskada i kök. Ett företag som levererar snabbt, effektivt på ett mycket trevligt sätt. Kan varmt rekommenderas.
  • Björn V
    Björn V: Varning för detta skitföretag. Totalt oseriösa. Trodde att jag kunde lite på vad de lovade och skrev inget avtal på ett jobb som tog en kvart. Fick en faktura på över 4000 kr. Har pratat med dom och de har lovat att höra av sig men trots upprepade intalade meddelanden på både deras telefon samt att jag lämnat meddelande på kontoret så hör de inte av sig tillbaka som de lovat.
  • Lennart Olof B
    Lennart Olof B: Gjorde inte klart själva jobbet och generellt svåra att kontakta. Ville inte svara på frågor efteråt och inte vara behjälpliga att förklara resultatet. Avråder starkt från att anlita dessa
  • Kurt H
    Kurt H: kanon servic snabbt och proffsit utfört trevlig personal kan rekomendera västberga kylareverkstad
  • Rikard A
    Rikard A: Joakim utförde rörteknik på ett utmärkt sätt när vi bad honom att hjälp oss! -tack Joakim!
  • Martin P
    Martin P: Kom i tid, gjorde ett snabbt och bra jobb, skrev ned vad de använde och hur lång tid det tog. Trots lite strul från våran sida med ombokning av tid, så löste det sig.
  • Annika H
    Annika H: Ganska dyrt, men kunde snabbt utföra arbetet. Kunnig personal både på första besöket och när man utförde arbetet.
1...5678910