Välkommen till FP Badrumsspecialisten - Vi tar hand om ditt projekt, från start - ända in i kaklet!
Andréa H:
FP Badrumsspecialisten hjälpte oss med en totalrenovering av vårt badrum. Lätta att få kontakt med och gav ett seriöst och kunnigt intryck vid första hembesöket inför offert. Tydlig offert som hölls arbetet igenom. Förväntad arbetstid var ca tre veckor men de överträffade våra förväntningar och var klara tidigare. Vi hade en bra kommunikation och avstämning genom hela processen och de var lätt att ställa frågor och få hjälp i planeringen. Vi är jättenöjda och rekommenderar FP Badrumsspecialisten.
Martinez Totalentreprenad erbjuder dig en effektiv totalentreprenad i Göteborg!
Carin K:
Skulle totalrenovera mitt badrum och tog in offerter från ett antal badrumsspecialister däribland Martinez Totalentreprenad som jag sedan valde utifrån ett antal parameter. Jag är mycket glad över mitt val då uppdraget utfördes utan anmärkning (och jag är noggrann och pedant) och Martinez har gett mig ett fantastiskt fint badrum. Allt från första kontakt tills det var klart flöt på jättebra och jag som kund uppdaterades kontinuerligt med bilder och status, vilket var toppen. Offerten var tydligt uppspecad och konkurrenskraftig i pris, tidplan hölls, kommunikation fantastisk och hantverkarna var noggranna och kunde verkligen sitt jobb. Jag rekommenderar varmt Martinez vid badrumsrenovering och kommer anlita dem igen om jag ska renovera fler badrum.
Ni kan med förtroende vända er till oss på Perfekt Måleri & Bygg inför er renovering!
Henrik E:
Allt gick väldigt smidigt från den första kontakten för att få en offert till sista penseldraget med målarfärg. Vi fick ett prisvärt förslag på att byta innerdörrar, lägga golv och måla diverse saker inomhus. Allt gjordes klart på utlovad tid, jobbet var väldigt bra och dessutom trevligt bemötande av alla på företaget.
Vi kommer anlita dem igen. Kan verkligen rekommenderas.
Vi gör allt inom måleri, tapetsering och kakel. Hör av dig om ditt projekt!
Henric F:
Vi är en liten bostadsrättsförening i Mölndal som anlitat Ringsten till att fixa Fasaden och lite annat smått och gott.
Styrelsen är extremt nöjd med jobbet och kommer rekommendera Ringsten till andra.
Jobbet är proffsigt gjort och det är hög yrkesstolthet.
Ronny kommer ofta med förslag och ideer som uppskattas mycket och är bra.
Anlitar man Ringsten så kan man räkna med att det blir riktigt gjort.
Personalen är trevlig och kunnig och man får svar om man ringer.
Priserna är bra och och det är högt i tak om man vill prata om nåt.
Högsta betyg av oss
BRF: Haren15 i Mölndal
Fabriksgatan 4 (Krokslätt)
Hans L:
Efter att oplanerat fått renovera i vårt hus fick jag tag på TM Byggservice på rekommendation.
Snabbt och mycket proffsigt av Tim fick vi en plan med info om hur renoveringen skulle göras . Sedan fick Tim fram väldigt proffsiga och mycket trevliga hantverkare som gjorde ett fantastiskt jobb under tidspress till att bli ett mycket bra utfört jobb. Kan verkligen rekommendera TM Byggservice till att utföra proffsiga jobb med mycket trevliga medarbetare
Välkommen till Starkes Bygg AB! Vi är specialister när det kommer till fönster och dörrar och erbjuder allt mellan nybyggnation, ombyggnation och renovering.
Jesper P:
En firma som jag anlitat flera gånger.
Redan dagen efter första besöket ligger en välskriven offert i min brevlåda. Bra dialog med chefen Thomas. Kommer på avtalad tid.
Starkes Bygg har bytt alla fönster och dörrar i min fastighet. Målat både ute och inne.
Jag är nöjd och kan varmt rekommendera denna firma. Känns tryggt med hantverkare man kan lita på.
Anders K:
Anlitade för jobb för något år sedan. Bra utfört till bra pris. Till skillnad från de flesta andra inom branchen höll dom sina deadlines! Rekomenderas!
Gashishuang S:
De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet!
Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
Jack William P:
Chadi har gjort en fint jobb förbereder min badrum. Han har en toppen arbetesmoral och har mycket kunskap med allt kakel och bygg! Jag skulle inte tveka att jobba med Chadi igen.
Markus N:
Riktigt bra! Trevligt bemötande och proffesionellt jobb. Anlitades för byte av fönstersmygar samt kakelborttagning i samband med väggrenovering.
Vi är mycket nöjda!
FRIDA G:
Väldigt professionell hjälp på kort varsel - jag kunde få hjälp med installation av badkar redan samma dag! Kommer definitivt anlita igen och kan varmt rekommendera!
Peter T:
Väldigt nöjd med jobbet de utförde som var fasadmålning. De gick att få kontakt med och få svar. När jag påpekade saker de missat så fixade de det direkt utan diskussion.
Kristian D:
Företaget förekommer i många fall både Tingsrätt och hovrätt
Företaget finns på ARNs svarta lista då man valt att inte följa nämndens rekommendationer. Arbetet som har utförts hos oss har varit dåligt och inte fackmannamässigt utfört. Man kunde aldrig uppvisa någon form av tidplan, man kom inte till avtalade tider och avbröt all kommunikation. Puts på vårt hus utfördes slarvigt och med felaktigt bruk, elinstallationer utfördes utan kunskap, ventilationsrör från köksfläkt brandisolerades inte, ventilationsrör från badrum gick in direkt i husfasad, punkter från besiktningsprotokoll åtgärdades inte.