Ett proffsigt bemötande från start till mål. Våra förväntningar uppfylldes till 100% och totala resultatet blev helt perfekt👌
Svea Kakel & Bygg AB
4 omdömen om Svea Kakel & Bygg AB
Tack Susanna, vi är verkligen väldigt nöjda också - det blev fint fint. Hör gärna av dig om det är något i framtiden.
Fick satt kakel i mitt nya kök och är toppen nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och fin kommunikation! Tack till Tony som utförde ar
Vi blev tipsade av en kakelfirma att välja Svea Kakel & Bygg AB när vi skulle renovera vårt badrum! Vi är väldigt nöjda. Trevligt bemötande och proffsigt noggrant utfört arbete!
Tack Eva Att ni fortfarande nöjda är en riktig stolthet för oss. Ni vet att vi alltid finns om det är något-
Ett utmärkt bemötande . Höll överenskomna tider när arbetet var klart. Ett mycket fint arbete, och de överträffade våra förväntningar. Fick fria händer då vi inte var hemma. Ett underbar syn mötte oss och alla detaljer är 100%. Kan varmt rekommendera Svea kakel & bygg
Tack Lars och tack för du tagit din tid att lämna ett omdöme, Vilken gör oss extra glada. Hör av dig om du behöver hjälp med något i framöver. // Chadi
FP Badrumsspecialisten hjälpte oss med en totalrenovering av vårt badrum. Lätta att få kontakt med och gav ett seriöst och kunnigt intryck v
Vi är väldigt nöjda med vårt nya badrum! Chadi har gjort ett fint och proffsigt jobb, arbetar metodiskt och noggrant👍🏻
Hej, Tack för ditt omdöme, vad glada vi är att ni är nöjda. Hör gärna av er om ni behöver hjälp med något annat projek.