Reservdelar i Danderyd

2 rekommenderade reservdelsförsäljare i Danderyd kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från reservdelsförsäljare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • BILL C
    BILL C: Rent sagt är det ett maffia företag som gör allt de kan för att råna dig lagligt!. Lämnade min 7 serien för en försäkringsskada. Självrisken på skadan var 4700 kr + moms enligt Försäkringsbolaget. När bilen var klar, ringde verkstan till mig för att jag skulle hämta bilen men helt plötsligt och utan förvarning blev kostnaden 11700 + momsen. När jag frågade varför har självrisken höjts så kraftigt, säger dem att däcken var förstörda ( inget jag såg själv!) och de var tvungna att ersätta de med nya däck, men eftersom försäkringen betalade bara hälften för däcken ( avdrag för slitage) så blev jag helt plötsligt skyldig att betala 7000 kr extra. Deras verkstad höll inte med om att jag borde ha blivit informerad i förväg angående den extra kostnaden för de nya däcken. När jag vägrade betala den extra kostnaden, erbjöd de mig att sätta tillbaka min "trasiga däck" för att lösa problemet, vilket jag självklart vägrade eftersom försäkringen är fortfarande skyldig att ersätta mig med motsvarande däck!. När jag frågade verkstan om vad de skulle göra med ersättningen för däcken som de erhöll från försäkringsbolaget om de sätter tillbaka mina gamla däck , fick jag svar att det inte är min business!. Bavaria vägrade släppa loss min bil i två veckors extra tid pga jag inte accepterade deras lösning. Efter några samtal från mig och från min försäkringsmäklare till försäkringsbolaget så drog försäkringsbolagen pengarna tillbaka från verkstan och istället betalades de ut till mig. Mina gamla däck sitter nu på bilen och det visade sig att det är absolut inga fel på däcken. Bilen går nu hur bra som helst!
  • Driver du reservdelsföretag i Danderyd?

• Gustaf B
    Gustaf B: Upplevde samma sak som Bo nedan, Lämnade in bilen och fick tillbaka den med ett nytt fel. Oprofessionellt, Respektlöst och otrevligt bemötande. Lämna inte in bilen här, det kommer troligen bara ge dig mer problem.