Billy William E:
Grymt bra service!!
Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning.
Löser problemen genom lämpliga metoder.
Tack!
Ska du flytta, resa, eller på annat sätt frakta cykel, kajak, skidor eller dylikt. Då finns takbox.se. En av sveriges största återförsäljare av Thule takboxar!
Tommy S:
Bra och tillmötesgående. Trevlig personal
Fullserviceverkstad med alla specialinstrument och verktyg för BMW-bilar. Vi är Din BMW-specialist!
Calle S:
En bra och kunnig verkstad som jag använt många gånger och kan rekommendera till den som vill anlita en riktig bilmekaniker - inte bara en reservdelsbytare. Att de dessutom är trevliga och prisvärda gör ju inte saken sämre.
Ingemar S:
Jag och min fru var ute och provade diverse olika SUV:ar och hamnade av en tillfällighet hos LEXUS vid Smista Alle.
Vi hade ingen tanke att det skulle finnas en bil för oss där, vi var bara nyfikna.
Lasse Sundberg kom fram och lyssnade noga på vad det var för egenskaper vår nästa bil skulle ha. Vi provade några olika modeller och fastnade för en LEXUS 450 H som vi provade. Den uppfyllde med god marginal de egenskaper vi hade specificerat.
Vi hade en inbytesbil som vi inte kunde fastställa inbytesvärdet på, så affären höll på att stupa. Lasse Sundberg hittade ett annat sätt för finansieringen och den provkörda demobilen blev vår.
Han skötte det hela på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Han vann verkligen vårt förtroende.
Pontus Christian M:
Långa väntetider och dålig kommunikation till oss kunder. Jag kommer inte köpa en ny bil eller lämna in bilen där i fortsättningen.
/Pontus
Christian H:
Tomas är en skön typ som till en början kan framstå som lite kärv men han är en räddare i nöden som aldrig bangar på att hjälpa till och visa varför min bil inte går som den ska.