Snickare i Stockholms län

Renovering eller nybygge på gång? Vissa av oss har faktiskt tummen mitt i handen och det är väl tur att det finns händiga människor som livnär sig på att fixa det vi inte klarar av att få till så där proffsigt och snyggt som vi vill ha det hemma!

Att hitta en snickare du kan lita på, som följer dina önskemål och håller tids- och kostnadsramar är inte något man gör på en kafferast, i alla fall inte om du ska testa, ringa en vän eller ta in offerter från alla snickare du kan hitta i närheten. För att du enkelt och snabbt ska kunna hitta din snickare i Stockholms län har vi listat de bäst rekommenderade och mest aktuella snickarna här nedanför. Du kan också leta efter lokala snickare genom att klicka dig vidare till listan för just ditt närområde! Smidigt va?

Oavsett om du ska renovera något litet, bygga om ett helt rum eller bygga något helt nytt finns det en snickare i Stockholms län som ställer upp! Allt från firmor med en eller två anställda till större entreprenadbolag kan du hitta här och du kan se vilka tjänster de erbjuder och be om offerter direkt här på Reco.se.

Orter i Stockholms län
Lidingö  (3 st)
Värmdö  (3 st)

Topp 25 snickare i Stockholms län

• ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Rasmus G
    Rasmus G: Mycket bra bemötande hela vägen. Använder ordentliga avtal anpassade till konsumenter, gör det de lovar till avtalat pris och avhjälper brister snabbt och utan extra kostnad. Vi är verkligen jättenöjda och kommer definitivt att anlita MTW Bygg igen.
  • Lukas N
    Lukas N: Hjälpte oss att bygga ett ikeakök som blev mycket bättre och snyggare än förväntat tack vare johan! Trevligt bemötande!!
  • Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi är riktiga specialister på kök och köksrenovering! Varmt välkomna!
    Markus B
    Markus B: Mycket nöjd med mitt nya Marbodalkök som Gaston monterat. Gaston tog hand om allt från rivning/bortforsling av det gamla köket till monteringen av det nya inklusive lite justeringar av lägenheten (rivning av vägg, målning, elarbete etc). Proffsigt bemötande hela vägen från offertstadiet till utförandet. Rekommenderar starkt!
  • Välkommen till Armswe AB - Vi är hantverkare med rätt behörighet!
    Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
  • Ypsab Bygg & Fog AB

24 omdömen
    Martin B
    Martin B: Mycket bra installation där de löste en del utmaningar på plats, snabbt och smidigt.
  • Jonathan H
    Jonathan H: Strålande. De håller tider, utför allt professionellt och håller rent efter sig. Jag är mycket nöjd!
  • Upplands-bro Golv AB

21 omdömen
    JOHN E
    JOHN E: Toppen, tack för bra utfört arbete och flexibilitet
  • Toska Entreprenad AB

22 omdömen
    Anders B
    Anders B: Omläggning av yttertak på vedbod. Snabb offert och snabbt och bra utfört arbete. Kan jag rekommendera.
  • Kent J
    Kent J: Bra service, all konstruktion är till största belåtenhet. Nu renoverar vi köket och därefter kommer Öhrns renovera toaletterna samt bygga innertak i den renoverade altanen. Kan verkligen rekommendera Öhrns och bidrar gärna som referens.
  • Gösta J
    Gösta J: Superbra kommunikation, jobbet utfört mycket bra och inom utlovad tid. Dessutom mycket prisvärt. Anlitar dem gärna igen!
  • Vibeke P
    Vibeke P: BFB Gruppen totalrenoverade vår lägenhet under december 2015-januari 2016. Såväl vår kontaktperson som hantverkarna var otroligt service-minded och imponerade noggranna och skickliga i sitt hantverksarbete. De kommunicerade tidigt och tydligt när saker dök upp och vi behövde tänka om och de hade alltid förslag till lösningar. Vi kunde inte ha varit mer nöjda!!!
  • T-30 Bygg

19 omdömen
    George B
    George B: Snabb respons och snabbt genomförande. Kunnig och kundvårdande.
  • Nina R
    Nina R: Hittade Huldt’s på Facebook och kontaktade dem, fick snabbt svar och inbokat besök. Därefter snabb offert - nära inpå på på påbörjades arbetet som utfördes väl och på kronan enligt offerten. Lätta att kommunicera med, inga missförstånd, inget krångel. Utmärkt företag enligt mig! :)
  • TN Entreprenad i Stockholm AB

18 omdömen
    Lena C
    Lena C: Snabba pålitliga och trevliga- rekommenderar!
  • Välkommen till Hässelby Bygg & Snickeri AB - Vi bygger och snickrar och städar när vi lämnar. Det enda vi lämnar kvar är ett bra resultat!
    Silvia K
    Silvia K: I am super happy with the work they have done on my patio. They are very professional and kind. They gave me good advice and my little patio project turned out much nicer than I had originally envisioned. The price was also reasonable. Definitely recommended!
  • Emma Maria Lovisa A
    Emma Maria Lovisa A: Vi rekommenderar verkligen Partum! De totalrenoverade vårt kök och de var otroligt proffsiga, tillmötesgående och de hade många kreativa lösningar på några få problem som uppstod. Både arbetslagsledaren samt alla hantverkare i olika professioner var nogranna, arbetade enligt tidsplan och de var även väldigt trevliga allihop. Vi rekommenderar varmt Partum och vi kan verkligen tänka oss att anlita dem igen!!
  • Gunnel L
    Gunnel L: Vi har varit jättenöjda med Bellmansro Montage och Bygg. Dom har hållit tider som dom lovat och alltid kommit på avtalad tid. Våtr tak som dom lagt ser nu jättefint ut.
  • Svensk Byggsolution AB

16 omdömen
    Daniel T
    Daniel T: Jag anlitade Svensk Byggsolution för att bygga 26m staket runt med tomt och entré trall. Jag fick ett väldigt professionell bemötande med ordentligt offert för arbetet med vad som ingick detaljerat. Förväningarna var höga då jag kontrollerat deras arbete tidigare via deras Instagram konto. Resultatet av arbetet blev över förväntat och hela familjen är super nöjda och samtliga grannar i området lovordar ett snyggt arbete.
  • Thomas N
    Thomas N: Bröderna Näslund utförde ett försäkringsärende på vattenskada i vårat kök. Mycket proffsiga och snabba. Mycket lätta att ha att göra med, svarade snabbt på våra frågor.
  • Anna Charlott L
    Anna Charlott L: Jag blev rekommenderad Puzzel när jag behövde flyttat och behövde fixa saker i lägenheten. Sedan dess har det blivit flera gånger. De kommer på utsatt tid, jobbar noggrant och effektivt, lämnar snyggt. Har kunskap och kan lösa det mesta. Så tacksam för att detta tips!
  • Emilia A
    Emilia A: Trevliga och professionella, rekommenderar varmt!
  • Niklas A
    Niklas A: Trapprenoveringen i vårat radhus blev fantastiskt bra. Vi är jättenöjda. Göran kom som avtalat och löste hela renoveringen på utsatt tid. Varmaste rekommendationer
  • Termofönster S
    Termofönster S: Har jobbat ihop med Marek i flera år, han är mycket kunnig/kompentent och trevlig, vilket uppskattas mycket av våra kunder. Kenny Nilsson Termofönster Sverige AB
  • Felix M
    Felix M: Lidingö Hantverksgrupp fick uppdraget att renovera min lägenhet. Från Idé till ritning till projektering till ett noggrant utfört arbete där både utförande och tidsplan följdes till punkt och pricka. God kommunikation under hela byggtiden och med goda resultat känner jag mig otroligt trygg och nöjd med att ha anlitat Lidingö Hantverksgrupp AB Ett helhetsföretag med god och bred kunskap, rekommenderas starkt !
123456...11