Vi har anlitat TN Entreprenad tidigare har alltid varit nöjda med resultatet. Den här gången utförde de renovering av ytskikten i två sovrum i vår nya villa. De rev gamla tapeter, spacklade samtliga väggar, satte nya lister och målade både väggar och tak. Vi hade höga förväntningar på resultatet eftersom vi sett fina resultat tidigare. Resultatet var helt i linje med våra höga förväntningar. Vi hade bra kommunikation före under arbetets gång. Jag kan varmt rekommendera TN Entreprenad om ni behöver hjälp med renovering hemma.
TN Entreprenad i Stockholm AB
Välkommen till TN Bygg & Städ som ägs och drivs av Tomek & Justyna. TN Bygg & Städ erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bygg och renovering under ledning av Tomek som har över 17 års erfarenhet i byggbranschen och erbjuder följande tjänster: Köksrenovering, snickeriarbeten, målning, tapetsering, plattsättning och mkt mer....
12 omdömen om TN Entreprenad i Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2024
Bra och pålitliga och gör ett grymt jobb! Har anlitat dem i många år!
Pålitlig, noggrann och hög yrkesskicklighet
Mycket proffsiga. Är så nöjd med städningen
Duktiga och mycket noggranna och vänliga
Jättebra kontakt, svarar snabbt, problemlösning orienterad, proffsig. Bra kvalité och snyggt resultat av utförda arbete. Har samarbetat på flera olika projekt: större och små. Bra koll på detaljer, självgående, ansvarsfull och noggrann. Företag som man kan lita på. Rekommenderar!!!
Proffsigt, snyggt och bra utfört arbete. Rekommenderar starkt
Pålitliga, bra kvalite på utfört arbete till rätt pris
Vi har anlitat dem för städning i flera år, väldigt nöjda. Nogranna och alltid ett utmärkt resultat.
Toppen! Svarar snabbt, flexibla och alla håller lika hög kvalitet!
Jättebra städjobb. I alla vrår. Bra bemötande. Snabb återkoppling.
Kompetent, ansvarstagande, öga för detaljer, noggrann