Solceller i Jönköping

• Solifokus

Verifierat företag
    308 omdömen
    Pär B
    Pär B: Väldigt trevlig säljare, engagerad och kunnig. Bra information om vad som kommer hända i processen och ungefärlig tid till leverans och installation. Trevliga och snabba montörer som gjorde allt klart på en och en halv dag. Elektrikern gjorde klart allt på 5 timmar. Smidigt och enkelt. Nu inväntar vi bara det kommunala energibolaget och solen.
  • Driver du solcellsföretag i Jönköping?

• Vi utför tvätt och målning, men för kundens säkerhet utför vi även takbyte. tveka inte att kontakta oss. Vi är proffs på det vi gör.
    Krister L
    Krister L: Vi har länge gått och tittat på vårt tak som behövde tvättas. Vi anlita Takproffsen i Södra Sverige. Namnet Takproffsen, är just vad företaget är. Personalen är proffsiga från start till färdigställande. Möte med detta företag är en fempoängare!!! Taket blev som nytt!!! Christer Lindquist.
  • 6 omdömen
    Evelyn J
    Evelyn J: Vi är väldigt nöjda med installationen av våran solcellsanläggning.Trevligt och proffsigt bemötande.
  • Driver du solcellsföretag i Jönköping?

• 8 omdömen
    Jimmy Redik A
    Jimmy Redik A: ”-Köp inte av Sesol !” Det hade jag hoppats att någon sa till mig för två år sen. 30 skruvhål i taket där det inte ska vara skruvhål och bucklor i taket av rent slarv. En installatör har förklarat att de satt i system att sätta en skena att kliva på och sen ta bort. Lösa elkablar i centralen som min elektriker fick åtgärda direkt. De har fortsatt inte åtgärdat alla nedslagen i besiktningen. Folksam: vi ersätter inte skador där det sitter skruv på det sättet, all skruv ska ha en funktion annars räknas det som byggfel och ska åtgärdas av företaget. Plåtslagare: det är hål i huvudet att sätta skruv i plåttaket så, det där kommer läcka! Mäklare: taket är såklart äldre men vi hade ingen anmärkning på taket vid värdering 2022, så det är inte orimligt att anta en värdeminskning om minst 200 000kr pga skruven. Sesol: vi har åtgärdat korrekt med skruv och du får garanti från skruvleverantören. De vill ha besiktning för att komma undan, jag har tagit fram offert på oberoende SBR besiktningsman för att tillmötesgå men de vill inte förskottsbetala utan försöker få till att använda sin kontakt. Oavsett vill jag inte ha skruv i taket på det viset. Skruvtillverkare: nej det är ingen garanti på skruven på läckage. Montör taksäkerhet: sån här kvalitet och tjocklek på tak får du aldrig igen, dagens plåt är mycket tunnare. Sesol vd Robert Szöcs har slutat svara. Jag vill inte ha skruvhål i taket. De har skruvat skenan sen lyft och skruvat i samma hål igen vilket ger än mer risk. På andra installationer har de fått byta taket helt när de klantat sig så här. Det är orimligt att jag ska vara lidande för att de slarvat. De installerade 2022 och är fortfarande inte löst! Jag kommer inte ge mig förrän det blir korrekt åtgärdat och är beredd att nyttja den mediala plattform som presenteras vid medverkan i tv, i värsta fall får vi också gå vidare rättsligt. Är förkastligt hur företag kan bete sig mot den lilla enskilda.