Städhjälp i Hammarby Sjöstad

3 rekommenderade städfirmor i Hammarby Sjöstad, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • CJM Städ AB

Verifierat företag
    32 omdömen
    Muhammed K
    Muhammed K: Jag anlitade nyligen Cjm Städ AB för att städa min lägenhet efter att ha flyttat till min nya villa, och de gjorde ett utmärkt jobb. 🏡 Lägenheten var väldigt smutsig när jag lämnade den, men teamet från Cjm Städ AB gjorde den skinande ren. ✨ Min hyresvärd hade inga klagomål på städningen av lägenheten. Jag är mycket imponerad av deras service och rekommenderar dem varmt till alla som behöver professionell städning. 👏
  • Driver du städfirma i Hammarby Sjöstad?

• Marika L
    Marika L: Trevligt och professionellt bemötande, det är en fröjd att komma hem den dagen då vi har haft städning.
  • Driver du städfirma i Hammarby Sjöstad?

• Peter N
    Peter N: Vilket jävla skämt dom drar på semester o skiter I dej som kund. Du ställer in en avfuktare som kostar 500 extra i månaden. Men skiter fullständigt i drn drabbade kunden Låt försäkringsbolaget betala. Inte någon återkoppling till drn drabbade kunden. Vi har andra dom går före. Fu fan Vilket Fitt bolag. En skam för Skånska brands försäkringsbolag Vägra ett sådant bolag eller de skit bolag de anlitar. Jag har själv länsförsäkringar. Helt underbara