Städhjälp på Värmdö

6 rekommenderade städfirmor på Värmdö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Andreas L
    Andreas L: BÄSTA städfirman EVER enligt mig 👌👌💪💪. Professionell samordnare & personal, som jag litar till 💯% på. Tidigare upplevelser från större städfirmor där jag inte kunnat vara hemma under städningen är helt borta 🤗. Vid tillfällen då jag behöver vara hemma, fixar Paulina med personal först städning av 🛌rummet så jag kan vara där 💪💪👊👊. Rekommenderar verkligen Homever ❣️./Andreas.
  • Driver du städfirma i Värmdö?

• Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Bengt F
    Bengt F: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Ulrika Christina G
    Ulrika Christina G: Fick hjälp med flyttstädning denna gång. Otroligt rent och snyggt , såg ut som ett nytt hem. Mycket trevlig och duktig personal. Alltid fint bemötande , snabba svar vis mail el sms och bra priser. Alltid lika värt att välja Clean Life! Klart bäst!
  • Song Ja Anna Alexandra L
    Song Ja Anna Alexandra L: Anlitade dessa för att slipa och lacka golv. Kom inte på bekräftad tid, 2,5 tim försenad. Otrevliga och nonchalanta i bemötande. Resultatet blev fläckigt. Otydlig faktura som man inte fick ifrågasätta. Skulle inte rekommendera.
  • Charlotte S
    Charlotte S: Gänget kom redan klockan 9 på morgonen. Trevliga killar som verkligen tog sitt jobb på allvar. Så rent och fint överallt. Tack
  • Driver du städfirma i Värmdö?

• Gunilla F
    Gunilla F: Vi har varit kunder i många år men och är alltid nöja. Punktliga, noggranna och pålitliga. Rekommenderar gärna dem.