Beställt Storstädning men upplevde att det kan blivit missförstånd Fönsterputs insida ej utsida i badrum Fönsterputs kök sparsamt Ej ugn Ej kylskåp Noterat en stearinfläck i kök som enkelt kunde skrapats bort Men så bra gjort i badrum + kök (kalk) och sortering rengöring!
Homever AB
Välkommen till Homever! Vi är ett litet familjärt företag med stora ambitioner, målsättningar och fokus på kvalitet av jobben vi utför och inte bara mängd av uppdrag. Vårt mål att alltid erbjuda en service utöver det vanliga. Unna dig lite lyx i vardagen och låt dem bästa göra jobbet och du kan känna dig trygg med en seriös...
85 omdömen om Homever AB
Sedan starten hos Reco 2023
Väldigt bra städat och god kommunikation!
Bra bemötande, noggranna, snabba och flexibla!
Kan varmt rekommendera att anlita Homever för städning hemma hos er. Det var lätt att kommunicera med dem och välja ett datum. Vi blev nöjda med resultatet, det var en riktigt noggrann städning och trevliga städerskor som jobbade.
Grymt trevlig personal som gör ett fantastiskt bra jobb!
BÄSTA städfirman EVER enligt mig 👌👌💪💪. Professionell samordnare & personal, som jag litar till 💯% på. Tidigare upplevelser från större städfirmor där jag inte kunnat vara hemma under städningen är helt borta 🤗. Vid tillfällen då jag behöver vara hemma, fixar Paulina med personal först städning av 🛌rummet så jag kan vara där 💪💪👊👊. Rekommenderar verkligen Homever ❣️./Andreas.
Mycket nöjd! Snabba, effektiva och framförallt flexibla. De kom in till vår arbetsplats med kort varsel. Mycket trevlig personal.
Det var väldigt smidigt med kontakten och resultatet blev bra!! Kommer att anlita de igen!
Alla på Homever har varit super duktiga! Vi är alltid nöjd efter de har varit hos oss.
Toppen städning & admin runt städningen. Fint & rent och med det lilla extra tex fint vikna handdukar, barnens sängar fint ordnade.
Beata städ firma mycket bra tjänst
Städningen är allt Rent och fräscht. Smidig kontakt och enkelt att ändra dag
Kan inte annat än ge 5 plus, lyhörda och noggranna. Använt deras tjänster cirka 6 månader utan anmärkning.
Homever gjorde ett riktigt bra jobb och överträffade våra förväntningar. De var både noggranna och professionella, och resultatet var ett hem som kändes både fräscht och välstädat. Det var enkelt att boka och deras personal var trevlig och tillmötesgående. Jag uppskattar deras fokus på kvalitet och kommer definitivt att anlita dem igen. Rekommenderas varmt! /Andreas
Dom städar hos oss varannan vecka och det är den bästa städfirman vi hr anlitat.
Har anlitat dem för provstädning och är mkt nöjd med resultatet.
Punktliga, noggranna och väldigt trevliga
Har städning varje vecka och jag tycker att det är otroligt fint städat varje gång.
Vi är jättenöjda med städningen. Alltid bra bemötande och rent hus!
Mycket bra bemötande, utmärkt genomförd städning och trevlig personal!
Helt ok? Varför måste jag skriva minst 30 tecken när jag inte har lust med det. Marknadundersökningar kan göras mer kortekta-jag har jobbat mycket med det i mitt yrkesliv!!!!
Riktigt bra städning och fönsterputs.
Väldigt bra kommunikation med ansvarig på Homever, Paulina. Vår städerska Lidia är glad, positiv och ger ett väldigt trevligt bemötande. Hon kommer från Ukraina och är erfaren, duktig och noggrann. Toppbetyg!
Good experience with the company
Supersmidigt och bra service!
Jag är jätte nöjd med städning.
De var mycket professionella och ville verkligen att jag skulle bli nöjd. Vi hade hela tiden en bra dialog med varandra.
Mycket nöjd med städningen! Det var väldigt fint och rent när vi kom hem :)
Har bara haft provstädning än så länge men super nöjd med den. Kontaktperson Paulina är mycket trevlig, flexibel och tillmötesgående. Ser fram emot regelbunden städhjälp:)
Jag är jättenöjd med de störningar som utförts hos mig.
Super! svårt att slå deras lösningsorientering. jag är en strulig kund och hörde av mig kl.16 en lördag, och behövde hjälp före lunch en söndag. De sat att de skulle kolla. 20 minuter sa de att de kunde vara där kl.07.00. Vi har använt dem hela sommaren 2024 efter det!
Trevligt bemötande. Nöjd med städningen. Anlitar dem regelbundet.
Så nöjd, superproffsiga och så härligt att komma hem när det är nystädat.
Pålitliga med tider och effektiva i städarbetet!
Helt fantastisk städfirma 👌🤗. Paulina som driver är en exeptionell kordinator, som tillgodoser alla mina städbehov, löser problem, klagomål & önskemål på ett helt fantastiskt sätt 👌. Jag är SUPERDUPER nöjd med Homever 🤗❣️🤗. Andreas Löfstedt.
Väldigt gott kundbemötande från alla delar av personalen. En fin och trygg känsla varje gång jag har kontakt med eller besök av någon från Homever. Mycket nöjd med städningen, även med hur snälla de varit mot våra djur. Rekommenderar helt klart!
Beata måste vara en av världens bästa städare! Otroligt noga i jobbet o fint blir det! Tack
Bra bemötande, snabb återkoppling på frågor och när något måste tillfälligt ändras (städdag t.ex.). Städningen lever upp till förväntan, bra leverans. Sammantaget, bra upplevelse.
Noggrann och tidseffektiv städning. Bra kommunikation.
Har städning varannan vecka, är väldigt nöjd. Trevligt bemötande och duktig personal. Kan varmt rekommendera den här firman.
Alltid toppen städat, rekommenderas varmt! :D
Snabb återkoppling, bra städat o trevligt bemötande mycket nöjd kund
Bra bemötande, endast haft kontakt via messenger och mejl men det har fungerat bra. Jag har beställt städ varannan vecka och är Jättenöjd, rent och fräscht, städar precis det jag vill, nogrann och trevlig tjej som städar! VI har provat ett antal olika städbolag som däremot inte uppfyllt mina förväntningar. Haft två städningar hittills men så här långt kan jag verkligen rekommendera företaget.
Lovely lady, fast, thorough cleaning.
Är väldigt nöjd med Homever AB, trevliga, noggranna och väldigt duktiga på sitt jobb.
Efter sökande av hem städ känns det som vi hittat rätt. Punktliga och duktiga!
Punktligt, noggrant och proffsigt!
Mycket trevligt bemötande och trevlig personal som städade. Jag är mycket nöjd.
Superproffsig bemötande från första till sista kontakt.Vi fick rekommendationen från våra grannar att anlita Homever för städning av vårt hem och kan ärligt säga att vi aldrig har sett ett bättre resultat än det som Homever levererade.
Mycket bra, rent och fräscht, kommer rekommendera om någon vill ha tips.