Yuliia I:
Jag såg en reklam på sociala medier om Tomtberga Trafikskola, jag blev positivt överraskad av priserna. Jag möttes av mycket trevligt personal och fick svar på alla mina frågor och ännu mer information. Jag är väldigt nöjd med körlektioner, min instruktör Ellinor är väldigt professionellt. Hon hjälpte mig att hantera stressen med att köra bil som ingen annan kunde föra förrän nu. Jag fick förtroende för mig själv.
Jag rekommenderar till alla den här trafikskola 👍.
Viviana Mabel V:
Min dotter har precis avbokat en tid pga av hosta och halsont. Hennes bror har nämligen legat hemma med feber och hon vaknade med symtom idag. Hon mailade till Huddinge Trafikskola samt att jag mailade igår och ställde frågan gällande policy nu med corona
Inget svar och de har enligt hon i receptionen ej fått hennes mail idag
Väldigt märkligt för hon mailade bara för 1 v sedan en annan fråga och då fick ni mailet och svarade
Idag valde hon att avstå för att undvika smittspridning eftersom man ej vet om man har Corona eller ej
Hennes körlärare är en äldre man och vi ska ju absolut inte utsätta äldre eller viktigast av allt sprida eventuell smitta
Alltså eget ansvar!
Men Huddinge Trafikskola debiterar ändå för detta och lektionen kan ej användas på nytt
Tycker att ni är väldigt oprofessionella med väldigt dålig service!!!
Här tar man sitt ansvar men ni bryr er inte alls om det. Ni struntar fullständigt i det och kan inte ens besvara mitt mail jag skickade till er redan igår, där jag ställde frågan eftersom det står inget om er policy gällande Corona på er sida. Riktig dålig service Huddinge Trafikskola!
Hade planerat att köpa ytterligare körlektioner hos er men det kommer jag ABSOLUT ej att göra pga av er dåliga service och bemötande!
Jag har köpt stora dyra paket hos er både till min äldsta son och dotter
Men det verkar inte vara värt ett skit
USELT!
/ Viviana
Isak T:
Efter ett par otroligt givande körlektioner så gav Sibel’s kunskap och Emre’s trevliga bemötande allt det jag behövde för att klara körprovet på första försöket. Ett trevligt bemötande, kunniga körlärare och en hemtrevlig trafikskola är verkligen vad just Trångsunds trafikskola står för. Varje lektion är verkligen värd varenda liten krona. Tack för allt!