Trafikskola i Sundbyberg

5 rekommenderade trafikskolor i Sundbyberg kommun

Vill du ta körkort och behöver komma i kontakt med en bra trafikskola i Sundbyberg? Då är det är viktigt att du hittar en trafikskola som passar dig och dina behov. På Reco.se kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter och ta del av Sundbybergs trafikskolors samlade omdömen. Vi hoppas att du ska hitta en trafikskola i Sundbyberg som du känner dig trygg med och som smidigt kan hjälpa dig hela vägen till det efterlängtade körkortet!

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från trafikskolor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • JP´s Trafikskola utanför Sundbyberg erbjuder körkort till personbil, MC-kort, moped samt släpvagnstillägg. Här erbjuds hög kundnöjdhet och erfaren personal.
    Sture Patrik B
    Sture Patrik B: Genom JP har båda barnen tagit sitt körkort för bil på första försöket och en av dem har genom stöd även tagit BE . JP har förutom utbildning av barnen oxå hjälp oss med balansen av egen övningskörning i kombination med körskolans lektioner, Otroligt lyhörda och trevliga körskollärare, # två stolta barn, 3 körkort och en stolt pappa. Under utbildningen har det funnits goda möjligheter att boka tider som passat bra ihop med barnens skola osv -> som sagt en komplett körskola
  • Driver du trafikskola i Sundbyberg?

• Madelene P
    Madelene P: Ringde första gången Lotta i Mars 2022 och kände direkt att jag hittat rätt körskola. Fick snabb tid till första lektion + Risk1 som Sundbyberg Trafikskola också håller i och det var lärorikt MEN framförallt inte ett sömnpiller, man ville va med. Har kört med Pablo och från första till den sista lektionen har jag känt mig hörd, avslappnad och blivit utmanad. Han är rak, pedagogisk, tålmodig och får en att känna sig som ”hemma”! Igår tog jag mitt körkort och vill tacka för att ni gjorde denna tid, som för mig var fylld med nervositet -> otroligt kul! Jag köpte runt 22 (+-) lektioner, teori och risk1+risk2 och är supernöjd!!
  • JENNIFER H
    JENNIFER H: Jätte bra lärare och tack för körkortet😊
  • Felipe F
    Felipe F: Mycket bra trafikskola. Fick mitt körkort på första försöket tack vare dem!
  • Driver du trafikskola i Sundbyberg?

• Torbjörn A
    Torbjörn A: Kan verkligen rekommendera denna trafikskola Min dotter och jag körde mycket hemma. Vi ringde runt för att hitta en bra trafikskola som kunde slipa till det sista för uppkörningen. Och bästa bemötandet fick vi av Sundbybergs Trafikskola, lika trevliga i telefon som i verkligheten! Efter deras finslipning klarade min dotter uppkörningen på första. Bra bilar fantastiskt och kunnig personal.

Trafikskola i Sundbyberg

Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella trafikskolorna just nu. Du kan dessutom läsa om vad tidigare kunder skrivit om trafikskolorna i Sundbyberg för att få en bättre uppfattning om vilka trafikskolor som passar just dig bäst. Ett tips är sedan att gå runt och besök några olika trafikskolor i ditt område, jämför och känn efter.

Vill du läsa på mer om vägen till körkortet eller boka tid för kunskaps- eller teoriprov, besök då www.korkortsportalen.se.

Lycka till med körkortet!