Välkommen till oss på ABS Hushållsmaskin Service! Här får du hjälp med alla typer av vitvaror, både installationer och underhåll.
Slavisa T:
De svarade direkt i telefonen inga knappval eller telefon svarar. Kunnig personal som direkt återkoppla om tänkbara fel på våran diskmaskin.
De bokade tid dagen efter direkt och var villiga att anpassa sig efter oss. Väll på plats så stämde deras fel påstående och de hadde rätta reservdelar med sig. Mycket nöjd med deras service.
Hannu K:
Det var ett normalt reparations jobb som beställdes via mail.
Att dom fixar felet innom hyfsad tid. Vilket sköttes ok.
Efter beställning så kontaktades jag av reparatör som kom och kolla,släppte in honom. Sen ringde han och sa vad som var fel. Några dagar senare byttes det som var sönder. Kontaktade mig när det var färdigt.
Jessica L:
Lösningsfokuserade, kreativa och stämde av oklarheter längs vägen för att vara säkra på att vi var överens. Självklart också ett väldigt fint slutresultat! Rekommenderas!
Marcus A:
Mycket vänlig och serviceinriktad personal som gör det där lilla extra.
Vi beställde en kyl och frys med hemtransport, uppbärning och installation. Givetvis var alla mått tagna i köket, men inte mått på ingången till köket.
Givetvis kom inte kyl och frys in, vilket helt var vårt fel.
Det slutade med att personalen som transporterade detta mätte och skruvade av dörrarna, för att då få in maskinerna och sedan skruvade tillbaka allting. Ett moment dom inte behövde göra men som dom hjälpte till med.
Ett stort tack! Vi är mer än nöjda.
EGIL J:
Jag troode det var jag själv som var en oartig kund som klagade på ett kyl/frysskåp. Men inte, kundmottagaren var direkt otrevlig, en sådan person som man inte gärna diskuterar med, Och det är väl kanske policyn. Det sto 5 års garanti, på skåpet och skåpet var precis 3 år gammalt. "Om du vill ha service på detta skåp får du bekosta det själv,, garantin gäller 1- ett år" Ja men det står ju 5 år garanti på skåpet?? Kalla handen säger 1 år!!. Aldrig mer Whirlpool. Som oxå sägs på annat ställe här, svårt att förstå kundmottagaren. Köpställets mottagare var hjälpsam och trivsam idet mån han kunde, men hänvisade mig tilslut till Whirlpool.
Jan E:
Inte köpt kök där men mkt annat. De är väldigt bra på att se mellan fingrarna och allt är högre kvalitet än nån annan e-shop m tel.
Kanonställen för vitvaror om du du vet vad du vill ha. De levererar snabbt! Stark femma!
Magnus B:
Dåligt system med ostabil app som lägger av ofta.
När jag väl ville avsluta abonnemanget så blev de lång kötid med först plats 0, sen 2 och sen 1 (länge på 1). Väl mottagen blev jag bemött med en otroligt jobbig person som hade massa frågor om varför jag ville avsluta. Han vägrade lyssna.
Sen gjorde han inget utan sa bara att en annan person kommer ringa upp mig.
Otroligt oproffsigt bemötande.
Mohammed Ali J:
Electrolux lurar sina kunder !!!
Efter 9 månader reklamation på kyl & frys, kom de på att erbjuda en kod där får man 40% på valfritt köp på deras hemsida. På deras hemsida är priserna drygt 40% dyrare än de andra varuhus. Nu vet jag inte om det är ett skämt eller förnedring som Electrolux gör mot sina kunder?