Kirokliniken Liljeholmen

kirokliniken.se
  • BadgeThirteenYears
4.7
Boka tid Ring 08-744 44 44 Dela

Nå hälsa genom ryggraden med hjälp av kiropraktik! Hos oss på Liljeholmens Kiropraktik möts du av legitimerade kiropraktorer som alla har internationellt godkänd utbildning. Vi kombinerar traditionella tekniker med modern utrustning och håller hela tiden koll på den senaste forskningen för att kunna ge dig bästa möjliga vård....

983 omdömen om Kirokliniken Liljeholmen

Sedan starten hos Reco 2013

Stefano Wiv N
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Stor professionalism och empati. Mycket uppmärksamhet på detaljer och att förklara övningarna som ska utföras. Utmärkt pris också. Varmt rekommenderad!

Maria M
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Det känns alltid som ett varmt välkomnande att kliva in på kliniken. Från alla - personerna i receptionen såväl som utövarna. Har aldrig behövt vänta , blir omhändertagen direkt. Det är lätt att boka tider, på plats, telefonsamtal eller on-line. Finns alltid tillgängliga tider. Går hos Jess som är fantastisk, han vill verkligen nå resultat. Jag rekommenderar varmt Kirokliniken.

Anders W
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Noggrann och effektiv behandling av en mycket trevlig kiropraktor. Jag har gått på kirokliniken i ca 25 år

Sara H
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag är supernöjd med behandlingen jag fått här. Kiropraktorn var både professionell och lyhörd, och jag kände mig trygg från första besöket. Redan efter några gånger har jag märkt tydlig förbättring i både rörlighet och smärta. Lokalen är fräsch och det var enkelt att boka tid. Rekommenderar verkligen till dig som söker kunnig och personlig hjälp.

Katarina Anna T
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Ulrika är väldigt duktig och personlig! Jag kommer fortsätta med regelbundna kiropraktik behandlingar både för smärtlindring och även i förebyggande syfte.

Anna Å
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

En liten och personlig klinik där alla jag mött varit väldigt trevliga och tillmötesgående. Jag har gått på en serie behandlingar hos Jess och är SÅ nöjd. Han är inlyssnande, snabb och helt otrolig på att hitta och åtgärda låsningar och annan problematik (i mitt fall mångårig smärta, stelhet och felbelastningar). Utöver själva behandlingen har jag fått insikt i hur alla delar av kroppen hänger ihop och övningar (andning, balans, stretch, styrka) för att långsiktigt förändra och förbättra på egen hand. Rekommenderar verkligen!

Jaak Mart T
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Mycket trevlig och kunnig personal överlag. Äntligen är Helena tillbaka, världens bästa massör som jag har gått hos i sex år !!! / Jaak

Christina M
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

trevligt bemötande Alltid fått bra behandling och tips om övningar att göra. Bra behandling av Kiropraktorn som läser av hela kroppen. Alltid lätta steg när jag tar mig därifån

Cecilia K
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Väldigt kompetent och lyhörd behandling. Snabb och smidig tidsbokning.

Bernhard Ö
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jess är grym för mig. Tydlig, kunnig och trevlig

Ulla L
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag har blivit mycket bättre i ryggen och benet, vilket var anledningen till att jag sökte hjälp för mina besvär. Ulrika är duktig och har hjälpt mig mycket och jag fortsätter behandlingen så länge det behövs.

Gunilla E
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Omsorgsfullt bemött och proffsig behandling!,, alltid nöjd!

Antonia Anna F
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Mycket trevligt bemötande, högt kunskapsnivå vid behandlingarna.

Ulrika E
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag har gått hos Ulrika i många år och hon har verkligen fått bukt med de ryggproblem jag hade tidigare.

Håkan H

Bra proffsig, lösningsorienterad

Per O
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Kort tid med behandlande kiro. Verkade stressad och var snabbt iväg till nästa kund. Väldigt lyhört. Inga rum utan bås.

Viktoria G
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

På Kirokliniken i Liljeholmen blir man alltid trevligt bemött, och Ulrika gör ett toppenjobb!

Tatiana P
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Är återkommande kund. Kom först 2020 och fick hjälp med ryggen. Kommit nu tillbaka efter fem år och får numera hjälp med ryggen, höften och nacken. Kan rekommendera kliniken för att hjälpen man får är alltid personlig, proffessionell och omfattande samtidigt som den är tidseffektiv. Trotts att jag inte behandlats i kliniken i 5 år har jag inte "raderats" från journalen, vilket underlättade återbesöket, jag behövde inte börja från början och vi kunde istället fokusera på behandlingen. Förutom en sedvanlig kiropraktisk behandling...

Jan N

Toppen Alla förväntningar uppfylldes Trevligt och proffsigt

Martin Y
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Alltid ett trevligt bemötande och flexibla vid bokningar/ombokningar. Har gått till Jess i perioder sen 2017. Trots att det ibland gått tre år mellan gångerna kommer han alltid ihåg mig, personligt och professionellt bemötande. Han har alltid lyckats rätta till ryggproblemen och ger bra råd angående enkel träning för att själv kunna undvika problem som fungerar. Kunde inte vara mer nöjd.

Jeanette N
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Superbra bemötande “Bästa kiropraktorn jag någonsin varit hos! Otroligt professionell, lyhörd och skicklig. Varje besök gör en enorm skillnad, och jag känner mig alltid i trygga händer. Löser mina problem varje gång och ger dessutom bra råd för att förebygga besvär. Rekommenderas varmt till alla som vill ha förstklassig hjälp

Viktor Nikolaj T
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Kunnig, tydlig och bra bemötande!

Jan Lennart Charles S
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Mycket trevlig och hjälpsam personal samt mycket hög professionell förmåga

Maria-Pia P
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag har varit patient hos Kiropraktor Jess Jones sedan 2002 och har alltid bemötts med bred kunskap, intresse, vänlighet och emapti vilket gör att man känner sig trygg. Det finns alltid en lösning på kliniken för att hitta en ledig tid och det finns alltid en plan framåt för olika besvär man hamnar i och behöver vård för på sikt. Genom åren har jag rekomenderat kliniken till flera i min omgivning.

Elisabeth B
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Trevlig och kunnig personal, samt även flexibel med tider.

Olle A
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Proffsigt, punktligt. Bra lokaler med ett gott bemötande

Elisabet Z
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag sökte upp Kirokliniken Liljeholmen för att jag har problem med vänster skinka / höft. Och fick tips om Jess av en annan person. För det första blev jag fantastiskt trevligt bemött av personalen och kände mig personligt välkommen. Jess själv som behandlar mig är bara så omtänksam som person och verkligen bryr sig om mig som kund. Mina förhoppningar ligger i att vi behandlar mina problem från en djupare grund och Jess berättar noga att vi har en plan för mig. För mig låter det bra. Jag är införstådd i att vi ska göra i...

Lars Ove V
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Har gått där i flera års tid. (Hos Jess Jones.) Proffesionellt och alltid trevligt bemötande. Har fått hjälp med rehab och förebyggande behandling för ryggen. Alltid med gott resultat. Kan jag varmt rekommendera

Carina Maria H
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Har de Bästa kiropraktorerna, duktiga, lugna och metodiska.

Richard H
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Löste iofs uppgiften, men kan tycka att en behandling för 500 kr kan vara längre än de 5-7 minuter mina besök varade. Min erfarenhet av andra kliniker är att ett besök varar 30-60 min för samma pris och behandlingen går både djupare och bredare.

Svar från Kirokliniken Liljeholmen

Hej Richard, tack för ditt omdöme. Våra nybesök är på ca 45 minuter, följande besök är på mellan 10-20 minuter beroende av behovet. En kiropraktisk justering är snabb och effektiv och tar på djupet. Vill vara effektiva med både din och vår tid.

Monika A
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Väldigt trevligt bemötande. Är en patient som kommer åter. Stort förtroende för behandling av min rygg. Är nu betydligt bättre.

Kajsa N
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Mycket kunnig och proffsig. Jag har gått hos Kirokliniken Liljeholmen i snart 10 år. Tidigare hade jag mycket problem med ryggen och det tog tid att återhämta mig efter ett ryggskott Nu går jag regelbundet och förebygger ev låsningar. Jag mår så bra! Tack Jess!!!

Anna-Carin E
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag är mycket nöjd! Väldigt trevligt och proffsigt bemötande.

Margaretha P
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Känner mig fullständig trygg med Jess. Gått hos honom i flera år. Får alltid tid i princip nästkommande dag

Lennart W
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Man får bra hjälp och veta hur man ska underhålla rygg mm för att må bra

Ilidko W
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

..................................................................................

Elize O
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Blir alltid mycket väl emottagen på Kirokliniken.

Sven Uno F
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Gick dit pga ryggskott, blev bra bemött, har hittills märkt lite bättring, är fortfarande under behandling, hoppas på snar bättring.

Anna-lena K
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Fantastiskt mottagande och behandling. Har gått i 20 år!

Gunilla I
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag har varit kund länge och alltid blivit personligt och proffsigt bemött. De har varit räddningen för mig när jag haft som mest värk och jag har lärt mig hur jag tar hand om ryggen. Jag rekommenderar Ulrika och Jess till all mina vänner.

Gunilla R
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jätte duktiga och trevliga. Känner mig alltid så mycket bättre efter behandling.

Thorsten W
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Vänligt bemötande och professionell behandling

Josefine S
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Kunnig och trevlig personal på kliniken, finns där vid behov för mig som är löpcoach till yrket.

Margareta W
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Trevlig mottagning. Professionell behandling där Jess delar gärna av sitt kunskap med patienten. Rekommenderar varmt.

Hans T
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Jag har gått till Jess få jag haft problem, under 20 år. Jag litar till 100 procent på honom.

Jenny S
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Så kunniga och proffsiga. Har fått ordning på hållning och rygg.

Jean D
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

jess är den bästa kiropraktor som har behandlat mig som best.lokalen är trevligt jag trivs oss er tack

Erik J
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Allt perfekt. Vänlig o kunnig personal. Lätt att få tid med kort varsel. Effektiv behandling.

Marie-Louise R
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Bra bemötande. Stor kunskap, har fått hjälp med höft och axlar. Går var 4:e vecka.

Kaija P
Skrev om Kirokliniken Liljeholmen

Trevligt bemötande. Förväntningen var att få hjälp för åkomman. Behandlingen lindrade värken. En bra upplevelse, köpte behandling av Kirokliniken. Har besökt stället under ett antal och kan varmt rekommendera till andra.