Mycket fint bemötande bra kunnig personal inget stressande tog god tid med mig jag rekommenderar mina vänner att gå till er mvh Monica från Broddetorp
KlarSynt Falköping
Välkommen till KlarSynt Falköping! På Landbogatan 3 i centrala Falköping hittar du KlarSynt Falköping. När du kliver in i vår butik möts du av Sophia och Maria som jobbar här. Vi hjälper dig att välja ut de bästa glasen tillsammans med de perfekta bågarna. Använder du kontaktlinser så kan du även testa Linsboxen. Du får då...
578 omdömen om KlarSynt Falköping
Sedan starten hos Reco 2019
Personligt fint bemötande. Kände mig sedd och hörd. Ser framemot ett andra besök.
Jag blev väldigt bra bemött i butiken.De levde upp till mina förväntningar,då jag nyss genomfört en starroperation och ville veta min status på mina ögon.
Mycket bra bemötande och känns som kunnig personal
Trevligt bemötande och superbra service!
Bra bemötande och noggrann undersökning.
Blev trevligt och proffsigt bemött. Synkontroll och nya glasögon.
Ett trevligt mottagande och som jag upplevde en kunnig pesonal
Trevliga, glada och hjälpsamma tjejer som jobbar där. Fick den hjälp vi behövde med både synundersökning och utprovning av bågar. Köpte rumsproggresiva glasögon.
Min upplevelse av besöket på KlarSynt i Falköping är mycket positiv. Det var en fröjd att genomgå en synundersökning av en ”syn”-nerligen kompetent och empatisk optiker.
Trevliga och bra hjälp fick man. Trackar inte på en massa dyra bågar.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande när jag köpte mina glasögon!
Mycket trevligt bemötande. Kunniga på att ta fram färg och form på glasögonen. Det finns också ett bra urval för smalare ansiktsform. Jag köpte progressiva dagliga glasögon och solglasögon.
Uppdaterade progressiva glasögon
Trevlig och kunnig personal. Jättefina glasögon med bra glas.
Trevlig och kunnig personal gav mig bra råd och rådgivning
Mycket bra bemötande. Hjälpaamma
Så bra bemötande och engagemang! Verkligen kunden i fokus. Duktiga!
Väldigt bra bemötande och bra synundersökning.väldigt bra med sms kontakt.
Väldigt trevlig personal. Lokalen där själva synundersökningen utfördes kändes gammal. Linsundersökning.
Smidig undersökning och trevliga personal
Det är rent och fint. Trevligt bemötande
Trevlig och hjälpsam personal, proffsigt ställe.
Jag kände sig välkommen och lyssnad på. Det var gott om tid att beskriva mina synbesvär.
Dem var över förväntan. Trevligt bemötande. Duktig optiker. Det blev nya bågar och glas. Jag är jättenöjd. Och ja rekommenderar gärna andra att gå dit också.
Trevligt bemötande, kundvänlig lösning när jag var sent ute med beställning av nya linser
Allt var toppen, väldigt trevlig personal!
Bra och trevlig personal. Går inte till någon annan!
Mycket kunnig och hjälpsam personal
Toppen bemötande o bra undersökning väntar på tid för ta bort grå starr ..
Proffsigt, snabbt, flexibelt och trevligt!
Trevligt och mycket professionellt bemötande. Snabbt och smidigt
En riktig seriös och hjälpsam optiker. Mycket bra hjälp.
Snabb och bra service när mina glasögon gick sönder. Dessutom fick jag ett par solglasögon som jag inte förväntat mig .
Mycket trevligt bemötande av en intresserad optiker.
Som ny kund. Var bemötande helt fantastiskt. Att bli bra mottagen. Jag var där för kolla mina ögon och om jag behövde nya glasögon.
Synundersökning. Beställde linser. Mycket vra service.
Optikern visade verkligen förståelse för mina problem. Hon var lugn och kollade verkligen synen ordentligt. Jag kommer absolut tillbaka.
Drag blev väldigt väl omhändertagen
jag är nöjd de personal är jätte snäll
Väldigt trevligt bemötande. Skulle jag bli ombedd att rekommendera en optiker skulle jag helt klart rekommendera Klarsynt i Falköping Synkontroll för körkort.
Jag kom dit för att kolla om synen var bra nog för att börja övningsköra. Arbetarna var väldigt trevliga men också snabba med att kolla synen.
Känns alltid bra att komma in i butiken får alltid ett glatt bemötande. 💕
Jättebra bemötande och helt klart vad jag förväntade mig. Tack
Mycket trevligt bemötande av personal som tog sig tid, var lyhörd och mycket kunnig.
Kan bara säga, mycket trevlig personal och bra service
Det var ett bra och roligt besök trevlig personal behövde inte några glasögon eftersom jag bara kollade upp gråstarr.
Jag blev bra bemött. Var där för att göra syntest för körkort. Apparaten klämde på ögonen. Det gjorde lite on.
Mycket fint bemötande!, jag kommer gå dit igen vid behov av nya glasögon.
Trevligt bemötande och bra urval av snygga bågar.