LegalFriend

LegalFriend

Ring 08-122 259 13 legalfriend.se
5.0

LegalFriend! Juridik behöver inte vara svårt. Vi på LegalFriend gör vardagsjuridiken lite enklare. Våra erfarna och engagerade jurister hjälper dig i just din unika situation. Vi hjälper dig med testamente, samboavtal, fullmakter, äktenskapsförord, skilsmässa, konsumentköp av varor och allt som har med juridik att göra. ...

9 omdömen om LegalFriend

Victor S
Skrev om LegalFriend

Supertrevligt och professionellt bemötande i kombination med snabbt och korrekt utförande av uppdraget! Jag och min fru behövde hjälp med ett äktenskapsförord, rekommenderar alla att anlita Legalfriend som behöver hjälp med dylika tjänster.

Reco tipsar!
Juristbolaget i Sverige AB
4.8/5 i betyg av 119 omdömen 4.8 av 119 omdömen
BadgeSevenYears

Stort tack till Juristbolaget för all hjälp med bouppteckningar. Kan verkligen rekommendera dem, proffsigt och vänligt bemötande.

Lennart N Lennart N
Läs mer omdömen
Henrik T
Skrev om LegalFriend

Mycket bra bemötande av kompetent personal. Jag begärde att få hjälp med att upprätta ett äktenskapsförord och mina förväntningar uppfylldes med bravur!

Jacob A
Skrev om LegalFriend

Snabbt, enklt och billigt! Bästa tjänsten!

Svar från LegalFriend

Tack Jacob. Önskar er lycka till med giftermålet. Trevlig sommar!

Fabian L
Skrev om LegalFriend

Köpt samboavtal som var tydligt och bra. Prisvärt!

Svar från LegalFriend

Tack för fina ord Fabian! Hoppas du blir nöjd med ditt samboavtal.

Carl T
Skrev om LegalFriend

Jag upprättade ett avtal via de och jag blev mycket nöjd med deras engagemang. För mig som inte är insatt i hur man skriver avtal var det ovärderligt att få hjälp. Snabb service, alltid tillgängliga och hög leverans är min sammanfattning av de.

Roland Å
Skrev om LegalFriend

Vi skaffa ett sambo avtal ett snabbt sätt minna förväntningar levde företaget upp till

Lotta A
Skrev om LegalFriend

Snabbt och enkelt med allt ifyllbart på nätet.

Linda S
Skrev om LegalFriend

Blev väldigt nöjd med vårt samboavtal och blev riktigt professionellt bemött av Daniel. Kan verkligen rekommendera LegalFreind.

Carl V
Skrev om LegalFriend

Bra och smidig tjänst som levererar prisvärt och välformulerat avtal!