Supertrevligt och professionellt bemötande i kombination med snabbt och korrekt utförande av uppdraget! Jag och min fru behövde hjälp med ett äktenskapsförord, rekommenderar alla att anlita Legalfriend som behöver hjälp med dylika tjänster.
LegalFriend
LegalFriend! Juridik behöver inte vara svårt. Vi på LegalFriend gör vardagsjuridiken lite enklare. Våra erfarna och engagerade jurister hjälper dig i just din unika situation. Vi hjälper dig med testamente, samboavtal, fullmakter, äktenskapsförord, skilsmässa, konsumentköp av varor och allt som har med juridik att göra. ...
9 omdömen om LegalFriend
Stort tack till Juristbolaget för all hjälp med bouppteckningar. Kan verkligen rekommendera dem, proffsigt och vänligt bemötande.
Mycket bra bemötande av kompetent personal. Jag begärde att få hjälp med att upprätta ett äktenskapsförord och mina förväntningar uppfylldes med bravur!
Snabbt, enklt och billigt! Bästa tjänsten!
Tack Jacob. Önskar er lycka till med giftermålet. Trevlig sommar!
Köpt samboavtal som var tydligt och bra. Prisvärt!
Tack för fina ord Fabian! Hoppas du blir nöjd med ditt samboavtal.
Jag upprättade ett avtal via de och jag blev mycket nöjd med deras engagemang. För mig som inte är insatt i hur man skriver avtal var det ovärderligt att få hjälp. Snabb service, alltid tillgängliga och hög leverans är min sammanfattning av de.
Vi skaffa ett sambo avtal ett snabbt sätt minna förväntningar levde företaget upp till
Snabbt och enkelt med allt ifyllbart på nätet.
Blev väldigt nöjd med vårt samboavtal och blev riktigt professionellt bemött av Daniel. Kan verkligen rekommendera LegalFreind.
Bra och smidig tjänst som levererar prisvärt och välformulerat avtal!