Har under ett års tid haft förmånen att ha Kayla Perjons som ” min advokat” i ett ärende rörande min husförsäljning. Hon har med stort lugn ,kompetens och engagemang drivit processen framåt.Hon har varit tillgänglig och snabb med återkopplingen vilket skapat trygghet. Som kuriosa kan nämnas att motparten avverkat 4 ombud under processens gång.Som bekant är det inte kvantitet utan kvalitet som gäller.Kan varmt rekommendera Kayla Perjons. Annika Henningsson

Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna AB
6 omdömen om Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna AB
Stort tack till Juristbolaget för all hjälp med bouppteckningar. Kan verkligen rekommendera dem, proffsigt och vänligt bemötande.
Efter tillträdet till min bostadsrätt visade det sig att badrummet tyvärr hade dolda fel och jag behövde juridisk hjälp för att utvärdera möjligheterna att driva frågan mot säljarna. Jag valde Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna för deras kompetens inom bostadsjuridik. Paulina Stein var ett stort stöd, hon var tydlig med vilka alternativ jag juridiskt sett hade och skötte dialogen med säljarnas jurist. Resultatet blev en relativt snabb förlikning med säljarna, vilket kändes bra i en för alla tråkig situation.
Kayla Perjons är en skicklig och klok bostadsjurist! Hon hjälpte oss inte bara på ett professionellt och effektivt sätt, utan visade också genuin omtanke om oss som klienter. Istället för att driva ärendet till domstol i onödan, vägledde hon oss mot en förlikning – ett beslut som sparade både tid, energi och kostnader. Det märktes tydligt att hon satte våra intressen främst, snarare än att maximera sitt eget arvode. Jag kan varmt rekommendera Kayla!
Varning för oseriös advokat! Vi vill uppmärksamma er på erfarenheter med Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna AB som anlitades via Bolagsverket och godkändes av medlemmar för att genomföra en granskning av styrelsens arbete. Tyvärr har vi stött på flera allvarliga problem: Anställd på Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna AB har inte arbetat med det material som krävdes för granskningen. De underlag anställd på Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna AB faktiskt behandlat har hanterats mycket dåligt och...
Vi utför särskilda granskningar av bostadsrättsföreningar och granskningen betalas normalt sett av föreningen. Vi företräder dock inte enskilda medlemmar mot sin egen förening. Dock finns alla möjligheter för dig som enskild medlem att påverka när granskningen presenteras på en föreningsstämma där alla medlemmar har möjlighet att närvara och ställa frågor eller framföra synpunkter. Det är jätteviktigt att du närvarar så att du dels får all information och kan göra din röst hörd och bidra med ditt perspektiv. Om du missade...
Tog kontakt med dem för att få den kostnadsfria rådgivning som de erbjuder men fick svaret: "Vi upplever för tillfället en ovanligt hög efterfrågan på våra tjänster och våra jurister har precis blivit fullbokade med arbete för de närmsta månaderna." De hänvisar istället till andra juristbyråer som inte erbjuder gratis rådgivning. Trots det fortsätter de att erbjuda kostnadsfri rådgivning på hemsidan. Riktigt dåligt och troligen brott mot marknadsföringslagen.
De satt ordförande på föreningsstämman i vår bostadsrättsförening. De gjorde ett ypperligt jobb, trots en del knepig bostadsjuridik och skilda åsikter inom föreningen...Hallqvist & Jansson rekommenderas starkt för alla styrelser som vill vara säkra på att göra rätt. Mycket skönt att kunna lämna över.