Vi anlitade LIGAB för renovering av vårt badrum. Vi hade god kommunikation genom hela processen. De utförde ett utmärkt arbete och vi är väldigt nöjda med resultatet! Vi kommer absolut att anlita LIGAB igen för andra renoveringsprojekt.
LIGAB
LIGAB Bygg är en av de ledande i Stockholm när det kommer till badrumsrenovering, köksrenovering och totalrenovering mot privatpersoner. Vi kan erbjuda en helhetslösning och ett brett utbud av tjänster inom renovering och bygg. Vi gör det enkelt för dig att renovera och bygga utan dolda kostnader. Från ett offertbesök till...
17 omdömen om LIGAB
Sedan starten hos Reco 2022
Ligab totalrenoverade vår lägenhet och vi kan starkt rekommendera de - bra kommunikation med löpande status-uppdateringer och bilder, flexibla, noggranna och ett jättefint resultat. Dessutom är alla i deras team otroligt trevliga och gör allt för att säkerställa att det blivit exakt så som vi önskade oss och lite till. Vi kände oss trygga under hela processen och skulle inte tveka att anlita de igen för framtida projekt. Stort tack till hela team Ligab för de senaste månaderna!
Fruktansvärt avvisande och otrevligt bemötande av orderavdelningen. Aldrig varit med om något liknande. Vi har kontakt med dem för nybygge av hus men inser att vi inte kan jobba med dem oavsett övrig kompetens då det fanns exakt noll känsla av intresse för jobbet för oss, eller för att bygga förtroende för deras tjänst. När jag påpekade detta höll de med om att de kan nog inte leva upp till det jag söker (!). Anmärkningsvärt.
Hej Tina, Som receptionen förtydligade till dig i telefonen på ett väldigt trevligt sätt så behövs k ritningar för att kunna lämna en offert på ett nybygge och kunna ha ett möte. Du har inga k ritningar meddelade du. Receptionen fick ta emot ett upprört agerande från din sida när man påpekade om k ritningarna. Vi lämnar fasta priser på våra offerter därmed kan vi inte uppnå dina behov. Lycka till med ditt nybygge!
Vi är uppe i ett projekt med LIGAB och är tyvärr inte särskilt nöjda hittills. Det började med att ingen kom på en och halv vecka för rivningen. Vi hade planerat att lämna lägenheten några dagar för att hålla oss borta från dammet men döm av vår förvåning att i princip ingenting var gjort när vi kom hem. Det har sen varit förseningar löpande. Just nu är vi 4 veckor försenade (med en hel del kvar) i ett projekt som skulle ta 6 veckor. Vi har tre små barn och bo i detta byggdamm nu är inte optimalt. Vi har flera framtida renoveringar...
Hej Malin, Bra att höra från dig här på reco. Vi har dagligen kontakt du jag och platschef. I tidsplanen ingår inte extra jobb och besiktningar. Rördragningarna för att bygga ett badrum var mer arbete för oss som vi såg när vi öppnade upp golvet. Besiktningar och extra jobb fördröjer tidsplanen då tidsplanen man får från mig som projektansvarig utgås efter vad som står i offerten och efter uppstartsmötet. Detta var vi tydliga med. Du har bokat 3 stegs besiktningar på egen hand, de första 2 besiktningar är...
Proffsiga, pålitliga, bra med kommunikation & supertrevliga! Min renoveringsresa började för ca ett halvår sedan då jag gjorde en noggrann undersökning på olika företag. Hade upp till 20 offert från olika håll, i sista sekund hittade jag Ligab via deras Instagram sida. Fick träffa Nada där vi gick igenom mitt badrum. Mötet gick väldigt bra & i jämförelse med andra företag upplevde jag en trygghet med Ligab. Seriösa och rak på sak med pris, förväntningar etc. Renoveringen pågick i ca 3 veckors tid och varje vecka fick...
Tydlig offert med bra beskrivning av totalrenovering av mitt badrum, kök,fiskbensparkett, målning och elarbeten. Snabba svar från projektledare och trevliga hantverkare. Rekommenderar Ligab!
Bra dialog kring offert och tillgänglighet kring byggstart. Väldigt bra bemötande och tillgänglighet fran Byggprojektchef. Väl utförd arbete gällande vår köksrenovering.
Ligab gjorde Totalrenovering av vår lägenhet där badrum, kök, golv och målning ingick. Väldigt bra kommunikation med projektledare och kontoret hela vägen. Det var en omfattande renovering och projektledaren informerade löpande vad som sker och extra tid som krävdes vid extra jobb som vi beställde under arbetsprocessen. Vi kände oss trygga hela vägen. Jätte fint resultat blev det med.
Vill ge LIGAB högsta betyg i rekommendationer. Bra pris, otroligt trevliga, mycket bra utförande utav arbetet (lagning/byte utav golv i köket) samt utan några förseningar. LIGAB levde upp till alla våra förväntningar och lite till. Vi kommer definitivt att anlita detta företag igen för reparation utav fastighet.
Ligab utförde renovering av badrum i ett försäkringsärende. Bra kommunikation, fint resultat och behjälpliga när saker inte går som de ska. Rekommenderas.
Vi anlitade LIGAB för vår badrumsrenovering. Deras bemötande har varit proffesionellt från offert till slutförandet av badrummet. Detsamma gäller även utsedd projektledare och hantverkare. Trots lite hinder på vägen, höll de sig inom planerad tidsram.
Vi anlitade LIGAB för renovering av vårt lilla badrum. De genomförde projektet inom utlovad tid på ett föredömligt sätt. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet. LIGAB var exemplariska i sin kommunikation med oss och gav oss kontinuerligt all information vi efterfrågade. De svarade alltid inom några timmar på våra frågor och gav tydliga svar. Alla i deras team hade ett mycket trevligt och professionellt bemötande. På slutbesiktningen hade extern besiktningsman ingenting att anmärka på. Vi kan starkt rekommendera LIGAB och kommer att anlita dem igen.
Ligab har utfört en större renovering i vår villa som innefattade stambyte i hela huset, byte av all el och total renovering av två badrum samt kök och hall. Företaget var mycket seriöst från början till slut. Offerten var realistisk och motsvarade väl den slutliga kostnaden. De problem som alltid uppstår under en större renovering löste de på ett bra och smidigt sätt. Även tidsplanen hölls nästan på dagen. Slutresultatet blev jättefint och vi är mycket nöjda. Det ända negativa jag kan påpeka var att vi inte alltid fick...
Trevlig och hjälpsam personal. Byggpersonalen hjälpte oss och mer därtill. Dom kommer renovera badrum nr 2 när det blir dags.
Proffsig firma med tydlig kommunikation, kunniga medarbetare och lyssnar på kunden.
Hej Erik! Tack för ditt omdöme och dina fina ord. Det glädjer oss att få slutföra ditt fina badrum och att du får njuta av den i många år framöver. mvh Jonathan med arbetslag.
Trevligt bemötande av alla inblandade, snabb återkoppling vid frågor..
Hej Kristina! Tack för ditt omdöme. Vi tackar för ditt förtroende för att vi fick renovera ditt badrum.
Vi har renoverat sovrum och badrummet genom LIGAB och är väldigt nöjda. Snabb återkoppling på offert, bra struktur vad gäller arbetsupplägg, startup möten, planering och utförande. Kompetenta och trevliga hantverkare och en flexibilitet under projektet som uppskattats. Kommunikation från början till slut har även fungerat väldigt bra. Rekommenderas!
Hej Anders! Tack för din fina respons och ditt omdöme. Det glädjer oss att vi fått utföra ert fina badrum och sovrum som blev så fint. Mvh Jonathan med arbetslag