Jag är väldigt nöjd med LME Eltjänst! Vi hade ojordad el i vårt gamla hus, jag anlitade LME Eltjänst som drog om elen i större delen av huset, satte nya uttag och strömbrytare, samt bytte elcentral. De gjorde ett väldigt bra jobb till ett vettigt pris, och de lämnade allt snyggt efter sig. Dessutom väldigt trevliga och punktliga, jag kommer absolut att anlita dem igen.
LME Eltjänst AB
7 omdömen om LME Eltjänst AB
Professionell, kompetent, pålitlig och service-minded elektriker som jag varmt kan rekommendera. Mitt självklara val.
Ett superproffs. Fick bild på problemet, kom och bytte ut på ett par minuter. Rekommenderas.
Tydligt, bra dialog och förståelse, svarar snabbt, kommer i tid och förberedd
Har använt mig av Elkontakten flertal gånger för eljobb och kan varmt rekommendera dem! Allt från kontakten med Marcus till elektrikerna ute
Snabbt, professionellt och dessutom väldigt trevligt bemötande!
Jag har precis fått hjälp med att bl a byta elcentral, dra om till jordad el, byta eluttag mm. Ger mina bästa rekommendationer till LME Eltjänst! Bra bemötande, supertrevliga och ett snabbt och bra jobb 👏 Jag kommer definitivt att rekommendera dem vidare till grannar, vänner och familj.
Inkoppling av el i utbyggnad och väldigt nöjd med resultatet, trevlig personal och snyggt och prydligt utfört.
Trevligt och kunnigt bemötande. Arbetet är professionellt utfört och på utsatt tid. Vi kommer anlita företaget igen.
Trevligt bemötande och professionellt utfört jobb.
Bästa hantverkare som jag träffat på Ekerö. Proffsigt arbete med en hög servicenivå.