M&A Cleaning Company

M&A Cleaning Company

www.macleaningcompany.se
  • Badge2024
4.8

Varmt välkommen till M&A Cleaning Company! Vi är ett städföretag som gillar att göra våra kunders vardag lättare. Vi erbjuder en rad olika städtjänster till rimliga priser för både privatpersoner och företagskunder. Våra städtjänster finns tillgängliga både för enstaka tillfällen och som abonnemang. Vi städar hem, kontor och...

12 omdömen om M&A Cleaning Company

Sedan starten hos Reco 2020

Karin K
Skrev om M&A Cleaning Company

Seriöst,kompetent. Har aldrig haft ett så välstädat hem som efter deras storstädning och även veckotstådning

Wanya Å
Skrev om M&A Cleaning Company

Jag tycker att M&A Cleaning Company Margit är duktig på att städa.

Fredrik S
Skrev om M&A Cleaning Company

Margit arbetar och kommunicerar på ett professionellt sätt och har städat hos oss i snart 10 år. Vi är mycket nöjda med resultatet och att även faktura- och Rut-administration fungerar bra.

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Fredrik! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna feedback till oss! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår service och vi hoppas att behålla vår arbetsrelation i framtiden! Hälsningar Margit Orsos

Birgitta R
Skrev om M&A Cleaning Company

Snabb och noggrann. Toppen helt enkelt!

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Brigitta! Stort tack för det 5-stjärniga betyget! Hoppas dina fönster är så rena som du hoppades att det skulle vara. Din tillfredsställelse är det som driver oss, och vi kan inte vänta med att välkomna dig tillbaka för ännu en enastående upplevelse! Hälsninsgar Margit Orsos

Inger G
Skrev om M&A Cleaning Company

Jag får alltid vänligt bemötande. Alltid i tid annars får jag meddelande, vilket sällan händer. Det blir rent och snyggt. Jag är nöjd

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Inger! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna feedback till oss! Vi uppskattar verkligen ditt kontinuerliga stöd och förtroende för oss! Din tillfredsställelse är det som driver oss och sätter standarden för excellens i allt vi gör! Hälsningar Margit Orsos

Caroline K
Skrev om M&A Cleaning Company

Min familj har anlitat M&A CC i flera år. Vi är så nöjda med resultatet och samarbetet med vår glada Margit som är hos oss. Efter många år har vi kommit varann nära och delar livets upp och nedgångar på ett fint sätt. Rekommenderar M&A CC till alla! Mvh Caroline Karlsson

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Caroline! Tack så jättemycket för din omdöme! Vi är också glada över att ha lärt känna dig och ser fram emot vår framtida relation! Hälsningar Margit Orsos

Leilani T
Skrev om M&A Cleaning Company

Margit är fantastiskt! Hon är noggrann och trevlig, rekommenderar henne 100%!

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Leilani! Tack för din positiv omdöme! Vi är glada att höra att du tyckte om våra tjänster! Hälsningar Margit Orsos

Lars A
Skrev om M&A Cleaning Company

Snabba och duktiga, flexibla.

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Lars! Tack så mycket för din omdöme! Vi är glada att höra att vår service motsvarade dina standarder. Det är alltid givande att få så positiv feedback från våra kunder! Hälsningar Margit Orsos

Janet L
Skrev om M&A Cleaning Company

Har haft M&A i många år och är jättenöjd, kan varmt rekommenderas!

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Janet! Tack för din lojalitet och vänliga ord! Det är underbart att höra att du har haft genomgående positiva upplevelser med oss ​​genom åren. Vi värdesätter verkligen ditt fortsatta stöd och ser fram emot att arbeta med dig i många fler år framöver! Hälsningar Margit Orsos

Helena S
Skrev om M&A Cleaning Company

Har använt dem i många år och är alltid nöjd. Alltid lyhör om det är speciella önskemål vid olika tillfällen. Jag rekommenderar dem varmt,

Svar från M&A Cleaning Company

Hej Helena! Tack så jättemycket för din positiv feedback, jag uppskattar det! Hälsningar Margit Orsos

PER ERIK RICHARD S
Skrev om M&A Cleaning Company

VERKLIGEN ATT REKOMMENDERA. M&A Cleaning = Margit vilken tjej, innan hade jag hemtjänst och när jag började anlita M&A Cleaning då blev det rent hemma överallt. Margit är mycket flexibel och utöver vanlig veckostädning, så hjälper hon till med fönsterputs, flyttstädning, städa förråd, det är bara att fråga. Jag har haft mycket bra hjälp av Margit då jag också är lite handikappad. Margit som person glad, trevlig, utåtriktad, serviceinriktad. Ring MARGIT för bra service. Per Schöldström

STEFAN S
Skrev om M&A Cleaning Company

Har har haft städning var 14:e dag av vår lägenhet under ca 2 år. Som ni förstår av detta är vi mycket nöjda. Margit gör ett bra jobb och är flexibel med både tider och tilläggstjänster (mattvätt, fönsterputsning).