Mäklarhuset sålde mitt hus. Jag upplevde trygghet och högsta kvalitet på tjänsten. Jag fick all hjälp jag behövde.
Mäklarhuset Borlänge
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen. Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla...
10 omdömen om Mäklarhuset Borlänge
Lyhörd och kunnig under processen och alltid super trevlig!
Jag har bara positiva erfarenheter av Mäklar huset. Dela fick jag hjälp när jag letade nytt boende...för min verksamhet. Dom sålde även min fars hus och mitt hus i Falun. Har även genom dom köpt en bostadsrätt i Borlänge centrum. Trevliga och hjälpsamma i alla bemärkelser. Rek varmt o djupt!
Vi köp av fastighet var Mäklarhuset mycket mån om att affären skulle bli lyckad för samtliga inblandade parter. Vi kände oss trygga trots att Mäklaren i första hand representerar säljaren.
Min uppfattning var att Peter gjorde det lilla extra som krävdes för att hitta en ny bostad åt oss. Vi tog kontakt med Peter tidigt på året
Jag rekommenderar andra att anlita Mäklarhuset för att dom står för en mycket kunnig personal. Dom har ett bra bemötande,och visar ett stort engagemang! ??????
Partisk mäklare som höll säljarna om ryggen. När vi påtalade brister så var mäklaren mer intresserad av vår kunskap om bristerna än själva bristerna.
Robin är en väldigt skicklig mäklare som strävar efter att ge dig som säljare en känsla av trygghet genom hela bostadsaffären. Han är mycket
Alla är trevliga och professionella på Mäklarhuset.
Proffsigt och effektivt men ändå personligt
Försäljniung av bostadsrätt. Bra och trevligt bemötande och allting sköttes alldeles utmärkt.
Vi har köpt hus för fritidsboende via Mäklarhuset. Allt i samband med husköpet fungerade bra och det kändes tryckt.
Väldigt professionella. Mäklaren Målar upp en väldigt trevligt bild av objektet som ska säljas.