Helena Wass

Helena Wass

Helena Wass är mäklare på Mäklarhuset Enköping

Helena Wass har varit registrerad mäklare sedan 2009-10. Helena Wass har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.7. Helena Wass har haft 53 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

175 omdömen om Helena Wass

Sedan starten hos Reco 2018
Micaela K
Sankt Ilian

Trevlig och enkel att ha att göra med. Hjälpsam och snabb på att svara på frågor.

Kristina E
Fanna

Väldigt trevligt bemötande. Hon är saklig och vi litar på henne att hon gör ett bra jobb åt oss. Väldigt kunnig och hjälpsam vid vårt köp

Marianne V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Wass en del av Mäklarhuset Enköping
Fanna

Helena var en tydlig och trevlig mäklare . Gjorde ett bra jobb fick min bostad såld.

Maria R
Sålde sin bostad med hjälp av Helena Wass en del av Mäklarhuset Enköping
Enköping

Vi blev mycket väl av Helena Wass. De förväntningarna vi hade på mäklaren införlivades med råge. En väldigt skicklig, kunnig samt en väldigt glad och trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera till andra. Maria Rigar

Anders E

Kunnig, engagerad, inkännande

Helena H
Sålde sin stuga med hjälp av Helena Wass en del av Mäklarhuset Enköping
Litslena

Erfarenheten av Mäklarhuset är att Helena och hennes assistent är seriösa och kompetenta. Vid frågor får man ett snabbt svar. Är genomgående med hela vägen från start till slut, vilket varit mycket uppskattat!

Evelina V
Sålde sitt hus med hjälp av Helena Wass en del av Mäklarhuset Enköping
Östhammar

Toppen och Helena har fingertoppskänsla och är den mest ambitiösa och trevliga vi jobbat med.

Max G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Wass en del av Mäklarhuset Enköping
Lillsidan

Väldigt duktig mäklare som kan bostadsmarknaden exceptionellt. Vet hur man lägger nya bra strategier för att kunna få köpare att komma till visningar. Vilken reklam man behöver ha för att nå ut i etern. Trevlig och tillmötesgående. Duktig på att samarbeta.

Marianne B
Fanna

Fick förtroende för Helena direkt. Öppen och trevlig.. Tillmötesgående och ärlig. Våra förväntningar levde hon upp till jämfört med andra mäklare som vi träffat. Beträffande Fannagatan 28 var hon mycket öppen o ärlig.

Anders L
Köpte sitt hus med hjälp av Helena Wass en del av Mäklarhuset Enköping
Österåker

Bara positiva erfarenheter, tydlig, informativ och noggrann som skapar trygghet för oss som köpare