Funkat fint båda gånger jag lämnat in bilen där, alltid fixat dom fel jag haft på bilen och inga bekymmer efteråt. Får jag en tid på Hulta snabbt så är det självklart att jag åker dit, åker endast till annan verkstad om det är akut och någon annan kan ta emot tidigare. Tummen upp : )
Meca Hulta
MECA Hulta, Borås - Personlig professionalism MECA Hulta är en kombination av den stora kedjans professionalism och den lokala verkstadens personliga servicenivå. Vårt fokus har sedan starten 2005 varit att växa långsamt genom att leverera en hög service och med hög kompetens få lojala kunder som talar väl om oss. Idag är vi...
15 omdömen om Meca Hulta
Fick hjälp med knackade ljud i motorn vilket de löste och bettan går nu som en dröm igen.
Hjälpsam och kunnig personal. Ärliga i sina bedömningar när det kommer till vilka reparationer är rimliga.
Blev jättebra omhändertagen och reparation helt klanderfritt
Snabb och mycket bra service! Bra återkoppling efter felsök,kändes tryggt att ha bilen hos er!
Oerhörd kunskap och trevligt bemötande. Finns nog inget som dem inte löser i problemväg? Skönt att kunna lämna in bilen och inte behöva stressa från jobbet för att hämta bilen igen då de har öppet till 22. Servicen på bilen var noga utförd och jag sparade ca 1500kr denna gång mot tidigare använd verkstad.
Kompetent och noggrann verkstad med mycket bra service och alltid trevligt bemötande
Kanon service Bra o trevliga, Snabba Bra priser
Mycket service inriktade och alltid hjälpsamma med god kvalité!
Proffsigt bemötande och utomordentligt kunniga mekaniker.
Kunnig och trevlig,jag fick snabb hjälp,och bilen fungerar med nya tänstift.Anders med S 60
Bra personal med stor kunskap, fint bemötande och snabb service.
Punktering. Fick mkt bra bemötande av ett riktigt proffs. Hjälpte mej med val av nya däck och satte på dom åt mej. Kan nämna att jag gick hit på rekommendationer och kan säga att jag är glad för det!
Beställde översyn och reparation av bromsarna på min Toyota Yaris (2010). Fick ett mycket trevligt mottagande i kundmotagningen. Reparatione
Bemötandet var bra. Jag Jag Lämnade min bil på Årsservice och var mycket nöjd med resultatet.
Har alltid, från start fått ett superbemötande från MECA Hulta i Borås. Alltid varit lyhörda på mina önskemål, snabb och bra service, och det är aldrig några problem.
Snabb och effektiv service 👍Bra förslag till åtgärder
Mycket nöjd kund med både pris och bemötande. Fick snabbt en tid för min bil som behövde nya bromsar och service. Kan verkligen rekommendera denna verkstad! :-)
Däckbyte, mycket nöjd med allt från bemötande till pris.
Jag fick snabbt besked, vänligt bemötande och resultatet lev över förväntan. Ni fixade också till några småskador i kavken som jag inte vett
Grym service. Trevligt bemötande! Väl utfört jobb!
Mycket bra bemötande av trevlig och kompetent personal. Jag fick hjälp med service plus att de fixade fel jag inte visste om. Fick även goda råd.
Vilka superkillar! Finns aldrig nåt som heter problem för dom. Det bästa som har hänt Skövde.