Enkelt-fick tid snabbt.
Mekonomen Bilverkstad Globen
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Globen! Letar du efter en bilverkstad med hög kvalitet och trygghet i fokus? Då är du välkommen till oss - våra bilmekaniker gör definitivt ditt BilLiv enklare. Vi erbjuder service för alla sorters bilmärken och årsmodeller, och hjälper till med allt från att svara på frågor till att byta...
2 838 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Globen
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Fint bemötande och personal som gjorde sitt bästa för att hjälpa till.
Trevligt bemötande. Men reparationen tog 60 dagar. Det är inte acceptabelt
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Trevligt bemötande båda gångerna Original Service första gången hos er Det står förhyrda platser utanför, kundoarkering vore bättre Tack!
Fint bemötande av anställda som gjorde allt de kunde för att utföra arbetet snabbt och billigt. Tacksam!
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
God tillgänglighet. Gott bemötande. Kontakt vid nya utmaningar och snabbt åtgärdat enligt ändrad ursprungsbeställning.
Mycket väl bemött, fick hjälp direkt med nytt bilbatteri och montering av detta
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Jag är jättenöjd. Vänligt bemötande. Fick snabb hjälp med det som behövde lagas
Trevligt bemötande från bokning till färdigt resultat. Felsökning och byte av batteri.
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Trevligt bemötande och snabb hjälp/tid för att åtgärda felet på bilen
Det gick fortare än vad som antyddes vid första kontakten. Det var jag nöjd med.
Snabb, vänlig och bra service. Oslagbart pris. Det hade kunnat bli sämre på grund av en miss i kommunikationen, vilket händer alla ibland, men personalen såg till att det inte blev ett problem för mig vilket gör att de förtjänar det högsta betyget.
Trevligt bemötande, snabb service.
Jättefint bemötande smidigt och snabbt.
Bra, snälla , hjälpsamma personal
Trevlig personal och fick hjälp fort!
Reparation i min bil att lagades jätte smidigt jag tackar för all personal i mekonomen tack för hjälpen.Gott nytt år ock god fortsättning. VH.Ayla Guler.
Bilen kunde inte servas och inte heller ringde de när bilen var klar... Fick ändå betala nästintill fullpris för detta.
Bra service och info om vad som sker
Snabbt och effektivt och klar på utlovad tid.
Man får nra service och bemötande , jag är mycket nöjd med allting.
Bra bemötande och dialog med verkstaden. Lämnade in bilen för service och märkte först efteråt att det ingick 12 månaders kostnadsfri vägassistans. Det kom som en positiv överraskning.
Rätt hjälp direkt och snabb service till ok pris.
Trevligt bemötande och smidig service!
Hade uppskattat ett sms lite tidigare för info om bilen var redo för upphämtning, i övrigt bra.
Bra bemötande och bra pris.,..................................................
Alltid trevliga och tillmötesgående.
Toppen. Felsökning av bilen. Rimligt pris och hjälpsam personal.
Väldigt bra på alla punkter utom att jag bokade men frun lämnade in bilen och trots kommunikation om att kontakta henne istället då hon skulle hämta den så kom information om när bilen var klar samt denna undersökning om besöket till mig trots att jag inte var där eller haft kontakt.
Slarvigt utfört arbete. Ej korrekt monterade delar
Bra och snabb service, är nöjd!
Trevligt bemötande och tydliga med vad arbetet kostar!
Bra bemötande, trevlig personal. Snabb och smidig service
Trevligt bemötande, snabb och proffsig service. Bilservice och reparation kostar så klart en del, men att bilen var fixad in- och utvändigt var ett oväntat plus.
Trevligt mottagande snabbt fixat däckbyte.
Jättebra Fick snabb hjälp med allt
Trevligt telefonbemötande när jag bokade tiden. Dock lite lång väntetid. Fick ett pris när jag lämnade in bilen, som ändrades till lägre när jag beskrev problemet. När jag sedan hämtade ut bilen fick jag ändå betala det första priset. Tycker alltid man blir trevligt bemött.
Trevligt bemötande, kunnig personal, det känns tryggt.
Botten klarade lnte åtaget arbete
Mycket snabb och bra hjälp. Trevlig och hjälpsam personal. Fick snabbt svar på felet och hur det skulle avhjälpas. Rekomenderas . Tack för hjälpen. Barbara/Dan Wollter
Trevlig bemötande och bra uppföljning, toppen.
Bra och snabb service och återkoppling.
Allt stämde från felsökning till reparationen. Perfekt!
Snabb service och det pris som angavs stämde
Trevligt bemötande. Tydligt och klart vad som gäller och snabba svar.
Byte av fläktmotor och motstånd och jag är mycket nöjd med bemötande och information.
Jättebra . Snabb, bra pris, trevlig bemötande
Riktigt nöjd bilen går drömfint.
Gick som det skulle. Inga överraskningar. Trevligt bemötande.