Så uppskattat att fixa till det med så kort varsel
Speedy Bilservice Södermalm
Speedy Bilservice på Södermalm hjälper dig med all service till bilen, mitt i centrala Stockholm. Här får du som kund noggranna råd och reparationer av professionella bilmekaniker - alltid med högsta ärlighet och serviceanda. Vi dokumenterar alltid reparationerna som sker så att inga missförstånd uppstår. Dessutom behåller...
900 omdömen om Speedy Bilservice Södermalm
Sedan starten hos Reco 2013
Är alltid nöjd med servicen på Speedy Södermalm. Beundrar killarna som trots det begränsade utrymmet, både i verkstan och på gatan utanför klarar av sitt arbete så bra.
Bra service o kommunikation,, jag har inga klagomål
Kanon bra service trevligt bemötande
Håller vad de lovar och är serviceinriktade!
Fick tid för däckskifte snabbt, snabbt jobb och trevlig personal.
Alltid bra service och hjälp. Flexibla och prisvärda.
Lätt att få tid hos Speedy Södermalm. Bra snabb service!
Trevligt bemötande, bra service.
Snabb service och bra bemötande
Snabb och bra service, som vanligt!
Jag ringde för att fråga om hjälp och ställde några fårgor. Istället för att dem ska hjälpa mig så börja mannen skrika på la på telefonen. Skamlöst och respektlös
Är väldigt nöjd med den proffsiga hjälp jag fick att åtgärda ett oroväckande missljud från motorn.
Jag fick mina sommardäck byta mot mina vinterdäck, sen fick jag prata via mobil med någon om priset för förvaring. Det var lite konstigt men jag swishade 1300:- och bytet gick relativt fort så helt okej.
Vänligt bemötande och rimliga åtgärder när jag lämnade in min bil på service. Vad jag kan bedöma.
Som alltid bra o snabb service
Bra service tack Med vänliga hälsningar Stockholm golv
Bra och snabb service. Goda råd.
Fick snabb och väldigt bra hjälp. De var vänliga och tillmötesgående. Ordnade fram reservdelar snabbt och gav bra prisförslag och alternativ. Rekommenderas varmt.
Alltid trevligt bemötande! Bra service. De gör det illa extra som uppskattas!
Bytte kamrem. Bra pris och bra utfört. Kollade runt på några ställen först och t ex Bilia skulle ha dubbla priset. Rena ockret. Kommer gärna tillbaka till Speedy för nästa service.
Bra service och mycket hjälpsamma.
Vilken hjälte! Behövde laga en backspegel på en lördag eftermiddag. Fick hjälp direkt. Kan varmt rekommendera!
Bra bemötande och duktiga mekaniker samt bra pris
Snabb personlig vänlig, jag är en nöjd kund.
Snabbt och bra jobb. Bra bemötande.
Snabbt, billigt och bra, går bara att gilla.
Bemöttes med en positiv inställning till kunden och en vilja att tillmötesgå kundens önskemål. Detta skedde också, så jag är mycket nöjd med den service jag fick.
Bra bemötande, trevlig personal Vi lämnade in bilen för service B, 12000mil, MB Leverans av någon del blev en halv dag sen, det spelade ingen roll för oss. Toppen verkstad med kunnig och service inriktad personal.
Personligt och bra som vanligt.👍
Snabbt, bra och vettigt pris. Mycket trevligt bemötande. Allt arbete utfört på angiven tid. Mycket nöjd.
Bra service och bra kommunikation. Vi återkommer år efter år till Speedy.
Allt gick supersmidigt. Toppenupplevelse!
Väl bemött Grym service Tack
Snabb och professionell service. Rekommenderar!
Serviceinriktad, snabb, kunnig
Bra och snabb service! Trevligt bemötande.
Väldigt bra bemötande och lösningsorienterad mekaniker. Kan absolut rekommendera!
Snabbt, proffsigt och pålitligt! Jag rekommenderar Speedy på Södermalm!
Höll det pris vi pratat om och var proffsig.
Responsiva på telefon för att få prisindikation. Fick en tid snabbt och som byta alla bromsar på förmiddagen! Rekomenderar!
Bra priser. Kort väntetid. Kommer tillbaks.
Alltid trevliga, snabba och gör ett bra jobb!
Snabb och proffsig hjälp. Flexibel kundmottagning. Höll reparationskostnaderna nere
Schysst bemötande, snabb service. Löste ut 2 Or samt lite extra för en rimlig summa. Nöjd
Hade beställt en vanlig oljeservice men bett att få bromsarna kollade. Det visade sig att både skivor och bromsbackar behövde bytas. Verkstan fixade snabbt fram delarna och ordnade allt under samma dag. Toppenservice!
Finfin service. Räddade mig en helg då drivremmen gått av, chefen åkte själv och hittade en drivrem trots det var helg. Klarade allt på några timmar. Jag fick dessutom rabatt då jag hade ont om pengar. Över förväntan
Mycket bra bemötande och hjälpsamma. :) Stort tack för en fin upplevelse!
Fick snabb hjälp och trevligt bemötande.
Trevligt bemötande. 100 poäng från oss