Mgt Bilcenter AB

17 omdömen om Mgt Bilcenter AB

Sedan starten hos Reco 2024

Solomon Gebrehiwot W
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Mycket bra bilåterförsäljare ! Inga konstigheter tydlighet och ärlighet genom hela affären ! 10 av 10 !

Arseima Habtom G
Skrev om Mgt Bilcenter AB

jag har hittills köpt en bil av detta härliga företaget och upplevelsen av service, snabba svar på olika funderingar, bra redovisning om den valda bilen med massa annat information var allt på topp. Jag kommer definitivt återkomma för mer köp av Mgt Bilcenter och ser även framemot det besöket.

Meron G och Arseima Habtom G gillar detta
Efirem O
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Bilen var i perfekt skick. Allt stämde och ingen besvikelse. Allt flöt på och trovärdiga säljare. Jag vill besiktiga bilen innan köp och det fixade dom utan några problem. Kan lätt köpa fler bilar utav dom. Tack för att ni höjer ribban i branschen !!!

Thomar A
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Bra och snabb service. Kommer definitivt att återkomma för eventuella framtida köp!

Zubair A
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Jätte trevligt bemötande, och personalen var väldigt professionell, vilket kändes att jag var viktig för dem som en potentiell kund. Jag var nyfiken på deras utbud men kommer troligen tillbaka för framtida affärer.

Dandu V
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Very quick and easy process!! I recommend anyone to buy or sell their vehicles.

Selam G
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Jag har haft väldigt bra bemötande av företaget Mgt Bilcenter. Jag kände mig från första kontakten välkommen och uppskattad som kund 😁

Micke O
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Tycker att de har bra bemötande med kunder.

Teklu M
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Jag skulle rekommendera denna företag dem har bra bemötande, trevligt säljare och bra priset

Torbjörn K
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Bra visning och genomgång av bilen Jag hade strul med betalningen men det löste säljaren på ett tålmodigt och bra sätt

Teklom H
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Jag skulle rekommendera denna företaget var trevlig

Mohamed A
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Jag hade en bra upplevelse med mgt bil center. Kundservicen var vänlig och hjälpsam. Bilen jag köpte var i utmärkt skick och presterade bra. Priserna var rimliga. Jag rekommenderar verkligen detta företag!

Nahom G
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Den bästa bilcenter och bästa kund bemötande

Kibrom T
Skrev om Mgt Bilcenter AB

All rätt! Min upplevelse är att allt ifrån första kontakten med säljaren tills att bilen levererades till mig gick smidigt och jag kände mig prioriterad under hela processen. Så jag kan varmt rekommendera detta team

Asmerom Mehari W
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Jag har köpt en bra bil från MGT bilcenter och väldigt person👍

Bahabelom H
Skrev om Mgt Bilcenter AB

När jag besökte bilcentret blev jag professionellt bemött och kände mig väl omhändertagen. Våra förväntningar var att få snabb och effektiv service, och bilcentret överträffade dem genom att leverera en högkvalitativ produkt och ge oss den support vi behövde. Det var en positiv upplevelse som definitivt gjorde att vi kände oss nöjda med vårt val av bilcenter.

Filimon H
Skrev om Mgt Bilcenter AB

Väldigt seriös företag och svarar snabbt