Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Susanne Eriksson är mäklare på MOHV Ekerö

Susanne Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Susanne Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.8. Susanne Eriksson har haft 61 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

255 omdömen om Susanne Eriksson

Sedan starten hos Reco 2019
Carolinne Julia Victoria B
Jungfrusund

Mycket duktig och engagerad mäklare! Rekommenderar Susanne varmt.

Ionut M
Köpte sin stuga med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö
Nibbla

Hjälpsam person och god kommunikation.

Patrik T
Köpte sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

Vi fick bra information och hjälp med hela köpet. Knutar löstes på ett utmärkt och proffsigt sätt

Svar från Susanne Eriksson

Hej Patrik, Tack för den fina rekommendationen! Varmt välkomna till Ekerö & jag hoppas ni kommer att trivas i ert nya fina hus! Med vänliga hälsningar Susanne Eriksson

Suleman K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö
Brommaplan

Susanne var helt fantastisk genom hela processen. Snabb i återkoppling, engagerad och mycket professionell. Det viktigaste för oss var att vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Vi rekommenderar henne varmt!

Beathe M
Brommaplan

Tillgänglig, förstående, positiv och lyhörd. En mycket bra upplevelse att köpa lägenhet av henne!

Jesper Erik A
Jungfrusund

Väldigt trevlig och enkel att ha och göra med! Rekommenderas!

Sofia Maria D
Sålde sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

Så bra från första mötet, professionell, informativ och fick en att känna sig trygg i hela processen

Svar från Susanne Eriksson

Hej Sofia, Tack för den fina rekommendationen & gott samarbete! Allt gott! Med vänliga hälsningar Susanne Eriksson

Ann-Charlotte B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö
Ekebyhov

Susanne har visat medmänsklighet, varit lyhörd och kunnig. Svarat snabbt då man sökt henne.

Kim B
Ekebyhov

Erfarenheten var toppen, fick hela processen att gå väldigt smidigt och enkelt samt väldigt trevlig och glad person, vilket uppskattas!

Jonas B
Sålde sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

Återvände till Susanne efter tidigare mycket lyckat husköp, vi blev lika nöjda och väl omhändertagna den här gången! Förtroendefull och ambitiös för att hjälpa oss nå våra mål!

Svar från Susanne Eriksson

Hej Jonas, Så roligt att ni ville ha min hjälp igen och att ni känner er nöjda. Tack för gott samarbete & den fina rekommendationen! Lycka till i ert nya boende! Med vänliga hälsningar Susanne Eriksson