Susanne Eriksson

Susanne Eriksson

Susanne Eriksson är mäklare på MOHV Ekerö

Susanne Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Susanne Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 223 omdömen med ett betyg på 4.8. Susanne Eriksson har haft 65 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-12

223 omdömen om Susanne Eriksson

Sedan starten hos Reco 2019
Anders L
Tappström

Snabb återkoppling och mycket professionell och hjälpsam!

Svar från Susanne Eriksson

Hej Anders, Tack så mycket för rekommendationen och gott samarbete! :-) Lycka till i ditt nya boende! Hälsningar Susanne

Pia Katharina S
Sålde sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

Susannes engagemang, lokalkännedom och varma bemötande gör hela resan med att sälja ett hem både tryggt och effektivt. Vi är väldigt glada över vårt val av mäklare och hela processen omkring försäljningen.

Svar från Susanne Eriksson

Hej Pia, Tack så mycket för den fina rekommendationen och gott samarbete! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya boende! Med vänliga hälsningar Susanne

Sandra S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö
Ekerö Tappsund

Bra lokal kännedom, bra kommunikation

Jonny T
Ekerö Tappsund

Bäst och så positiv. Alltid glad. Har bra koll även med många objekt.

Kickie K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö
Tappström

Snabb affär/service, trevligt bemötande.🤗

Christer S
Sandudden

Proffsigt och trevligt bemötande. Alltid lätt att få tag på. Inga frågor var för dumma. Vi kan varmt rekommendera Susanne när du ska göra en bostadsaffär.

Karl Joakim S
Köpte sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

Snabbt och proffsigt. Vi är super nöjda.

Pia Katharina S
Köpte sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

Kompetent och varmt bemötande med stort engagemang under visningen. Imponerande lokal kännedom och noggrannt genomförande av affären. Jag är mycket trygg med att både köpa och sälja bostad med Susanne som mäklare.

Malin Å
Köpte sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

Trevlig och proffsig! Fick ett pålitligt intryck av henne, hon var informativ och gav tydlig information när vi köpte vårt hus samt mån om att det skulle kännas bra för oss.

Mattias Sven Bertil A
Sålde sitt hus med hjälp av Susanne Eriksson en del av MOHV Ekerö

I allmänhet Tillgänglig, professionell och Trevlig, men i synnerhet tack för ett snabbt, smidigt och väldigt bra jobb!