Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

• BadgeNineYears
1 941
4.8

Tiderna förändras. Men vad kommer härnäst? Få koll på läget i Botkyrka och Salem med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Här i Salem och Botkyrka får du närhet till härlig natur samtidigt som det är praktiskt avstånd till Stockholms innerstad. Barnvänliga villaområden ger möjlighet till ett aktivt familjeliv och med köpcentrum...

1941 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Sedan starten hos Reco 2014

Visar 1941 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Carl Henry Oliver K
Skrev om Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem

Supernöjd med Martin genom hela köpet!

Orkidéh R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Engroos en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tullinge

God service, tillgänglig och gott bemötande.

Marianne H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Nynäshamn

Fick svar på våra frågor, kunnig, seriös, ett trevligt bemötande. Vi är nöjda

Mirzet O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Åsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tullinge

Jag blev bemött av mäklaren på bästa mökliga sätt. Han var både vänlig och professionell.Andreas tog hand om hela processen på ett utmärkt sätt. Han höll kontakten med både säljaren och oss, vilket gjorde att affären genomfördes smidigt och till allas belåtenhet.

Svar från Andreas Åsberg

Ett stort tack för de fina orden Mirzet, dem uppskattas verkligen. Jag hoppas verkligen ni skall trivas! Vi hörs vidare i köpet. Andreas

Meli T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Uttran

Kan varmt rekommendera Alexander! Han är duktig och professionell.

Ingrid R
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Sibble

Jag upplever mäklaren Alexander Lindeberg som kunnig, vänlig, tillmötesgående, uppmuntrande och tålmodig i lång process pga min sjukdom. Mycket bra upplevelse av hela affären. Rekommenderas gärna till andra.

Selahattin T
Uttran

Bra bemötande, kommunikation och affär! Nöjd med att köpa lägenheten från Alexander!

Christofer T
Uttran

Efter en lång process med förhandling gällande slutpriset som köpare så har Stefan skött detta på ett väldigt bra och proffsigt sätt. Återkoppling skedde löpande över samtal vilket var väldigt uppskattat som köpare i denna process.

Anne-Li K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Uttran

Alexander är lyhörd och tillmötesgående. Han har ett mycket bra bemötande och jag känner att han fanns där för mig vid min försäljning. Kan varmt rekommendera Alexander Lindesberg.

Adam G
Tullinge

Alltid kontaktbar, snabb hjälp frågor och funderingar. MVG

Thomas O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Engroos en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Duktig mäklare som säljer många objekt. Väldigt korrekt och lätt att ha att göra med. Han önskar dock sälja för lite lägre pris.

Alex G
Tullinge

Jag är väldigt nöjd med Stefan! Rekommenderar starkt till dig som behöver hjälp med bostadsaffär.

Vladica M
Tullinge

Stefan Engroos är en jättebra säljare. Han är jätte angaherat och fokuserad på sitt jobb. Med en ord Top!!

Meli T
Uttran

Stefan Engroos har vi haft nu 3 gånger i rad under våra försäljningar, otroligt duktig och hjälpsam är han!

Selahattin T
Uttran

Stefan Engroos. Bra och trevlig mäklare. Kunnig och kunde svara på alla frågor bra. Uppskattade mycket hur han satte sig in i situationen för att hjälpa mig göra försäljningen så bra som möjligt.

Kerstin B
Sålde sitt hus med hjälp av Michelle Endre en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Uttran

Michelle skulle kunna stå som modell för professionen. Hon gör allt rätt och framför allt, hon flåsar en inte i nacken. Jag har inte mer att tillägga! Så nöjd.

Daniela S
Uttran

Stefan är en väldigt trevlig mäklare! Det vi tyckte om med honom var att han tog tillvara på oss som kunder. Han skickade flera förslag på olika objekt och var väldigt engagerad i oss som köpare. Han gjorde också ett väldigt bra jobb under förhandlingen med säljaren för huset som vi köpte. Även om det var en utdragen förhandling så var han lugn, profesionell och stressade inte oss. Vi har haft en bra dialog med honom under hela processen. Rekomenderar!

Maria L
Tullinge

Mycket professionell och trevlig!

Robert C
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Berglind en del av Svensk Fastighetsförmedling Salem
Salem Centralt

Martin hjälpte oss att sälja vårt radhus i en tid då marknaden gick väldigt trögt. Ändå lyckades vi samla 13 olika sällskap för visning och sälja till rekordpris på våran gata. Han ringde ofta och uppdaterade hur allting gick och det kändes som att han var engagerad och lade ner mycket tid på vårt objekt.

Anjali S
Tumba

We had an excellent experience working with Stefan while purchasing our apartment. He was professional, knowledgeable, and incredibly solution-oriented, always finding ways to navigate any challenges that arose. His expertise in the market made us feel confident in every decision we made. At the same time, he was friendly and approachable, making the entire process much less stressful and even enjoyable. He took the time to understand our needs and ensured we found the perfect home. If you’re looking for a reliable and...

Maria A
Tumba

Jag är mycket nöjda med vår mäklare som har varit professionell och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Stefan Engroos har hållit tät kontakt och alltid gett oss information direkt, vilket har varit mycket uppskattat. Trots en trög marknad har försäljningen gått att genomföra, och vi känner att mäklarens insatser har varit avgörande för detta resultat. Jag rekommenderar varmt Stefan Engroos till alla som söker en pålitlig och effektiv partner i sin bostadsaffär.

Jose C
Tullinge

Han är kunnig, trevlig, har erfarenhet och bra pedagogik.

Evelyn B
Tumba

Trevlig och tillmötesgående mäklare. Tack för en smidig affär!

Sigurdur B
Tumba

Mycket seriös och engagerad mäklare.

Alex G
Tullinge

Fantastiskt mäklare! Hjälpsam, tydlig och driven.

Lena Kristina W
Tullinge

Alexander var mycket trevlig hade god kunskap om objektet och kunde lätt svara på allt jag frågade om.

Celine P
Tullinge

Grym mäklare. Smidig, snabb sålde direkt

Christer L
Tullinge

Lugn saklig och tålmodig men framförallt ärlig vilket man inte kan säga om alla mäklare idag dessvärre . Rekomenderas

Birgitta S
Köpte sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Grödinge

Ovanligt lugn och närvarande mäklare som fångade vår tankar och funderingar under visningen på ett proffsigt sätt. Albin var dessutom tydlig om vilka regler som behövde följas (penningtvätt tex) på ett förtroendeingivande sätt. En extra stjärna för hur han höll kontakten under den utdragna budgivningsprocessen och informerade om förändringar och eventuella otydligheter som kunde uppkomma under processen. Tack!

Svar från Albin Persson

Stort tack för din fina reco. Så kul att höra att ni är nöjda med resan i köpet. Vi hörs vidare i affären. Albin

Lena G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michelle Endre en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Mycket trevlig och har ett genuint personligt bemötande utifrån kundens behov. Mycket kunnig och följer upp alla frågor och ev. oro man kan tänkas ha. Jag har känt mig väldigt trygg i mitt bostadsköp med henne som mäklare.

Joel W
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Trevligt bemött, bra förmedlande av information, känns som att man har koll på det viktiga efter mötet.

Towe A
Grödinge

Trevlig, lätt att prata med och snabb.

Adam G
Tullinge

Smidig försäljning, har inte behövt göra mycket alls, Stefan löser allt!

Pierre S
Grödinge

Mycket proffsig och hjälpsam. Albin tog snabbt fram svar på våra frågor och låg inte på oss för mycket, utan vi kunde fatta vårt beslut i lugn och ro.

Svar från Albin Persson

Stort tack för en fin resa från visning till affär. Grattis till ert ställe och hoppas hela familjen kommer trivas väl. Vi hörs vidare. Albin

Thomas A

Trevlig, professionell och kunnig

Sofie K
Riksten

Upplevde till en början att Stefan var väldigt trevlig och han framförde sig sjölv som väldigt duktig och var inte blyg med att han var dyr att anlita. Dock upplevde vi brist på kommunikation och färklaring av diverse saker samt problemlösningsorientering. Vi tappade även förtroende när han missade att lägga ut en visningstid vilket vi själva fick reda på en timme innan visningen av en slump. Visningstiden syntes inte på hemnet och när vi ringde Stefan ljög han om anledningen och sa att det var en bugg i systemet. Plötsligt...

Svar från Stefan Engroos

Hej Sofie, Tråkigt att du inte var nöjd med vårt samarbete, kundnöjdhet är extremt viktigt för mig och jag får uteslutande bra betyg av mina kunder. Jag tar gärna ett möte för att ta del av dina upplevelser. Du är välkommen att kontakta mig. Med vänliga hälsningar Stefan Engroos

Ömer O
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Åsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Mycket trevligt person. Duktig

Svar från Andreas Åsberg

Tacksam för en fin reco Ömer, vi hörs vidare i köpet. Andreas

Yelda Sevtap E
Rönninge

Söderorts bästa mäklare! Tackar innerligt för allt hjälp!

Svar från Andreas Åsberg

Stort tack för fina ord Yelda, roligt att jag kunde vara till god hjälp! Vi hörs vidare i affären. Andreas

Philip D
Rönninge

- Vi blev bra bemötta av mäklaren, med vetskapen om att vi inte tidigare gjort denna process tidigare tog vi allt i lugn takt och de frågor vi hade kunde besvaras på ett bra sätt. - De förväntningar som fanns från vår sida på mäklaren var att kunna besvara frågor, vara tillgänglig under processen och återkoppling gällande säljarens tänk och syn. Allt det uppfylldes. - Sammanfattningsvis är vi nöjda med hur smidigt allt gått, vi är nöjda.

Thomas H
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Persson en del av Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Grödinge

Han är lyhörd och bra på att återkoppla, informera om status hela tiden.

Svar från Albin Persson

Stort tack för förtroendet att hjälpa er i försäljningen. Vi hörs vidare i affären Albin

Joy A
Tumba

Michelle är väldigt hjälpsam samt en väldigt effektiv mäklare med god erfarenhet. Hon hjälpte mig under alla procceser när jag skulle sälja mitt radhus. Jag skulle starkt rekommendera henne.

Kevin N
Nynäshamn

Väldigt trevlig och hjälpsam

Svar från Albin Persson

Stort tack för din reco Kevin och grattis till lägenheten. Hoppas ni kommer trivas och bo bra. Albin

Urban G
Sålde sitt hus med hjälp av Stefan Engroos en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Uttran

Stefan är inte bara kunnig utan hans plan stämde till pricka för försäljningen av vårt hus. Vi tvivlade aldrig. Vårt hus såldes tidigare än väntat. Vi är mycket nöjda.

Marlou M
Tumba

Mycket bra bemötande och professionellt utförande från start till slut.

Lovisa A
Tumba

Jag blev bra bemött av mäklaren, trevlig och tillmötesgående! Snabb på att svara, och tydlig kommunikation.

Rolf N
Tumba

Alexander inger gott förtroende, är lugn, välkomnande och med gott om tålamod. Rekommenderas.

Marcus S
Tullinge

Kunnig och proffsig attityd. Ledde oss tydligt genom försäljningen och levererade ett tillfredsställande resultat. Väldigt nöjda med Stefan och Svensk Fast, som även hjälper kunden med det mesta runtom försäljningen.

Joel S
Tumba

Stefan är mycket professionell och lösningsorienterad!

Patrik E
Uttran

Vi hade en snabb och smidig affär tillsamans utan några som helst konstigheter!

Linus Mikael K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Åsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Uttran

Fick min lägenhet såld i en död marknad på nolltid efter att ha bytt till Andreas