Reco logotype För företag

MOHV

16 467

4.9
Mycket Bra

MOHV är ett modernt och nytänkande företag som arbetar med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Vi arbetar på en utmanande bostadsmarknad, med ett stort utbud av både bostäder till salu och mäklarfirmor, vilket ökar incitamenten för våra kunder att söka sig till ett företag med en stark profil, bred marknadsföring och...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Charlotte Forsberg

Hon har gjort ett bra jobb,som har flutit på bra. Kunde kanske återkomma med vad som kan vara kvar!

Matilda Tengheden

Duktig och kompetent mäklare. Kunnig på sitt område, svarar snabbt och är väldigt trevlig.

Anton Lind

En väldigt bra och kunnig mäklare som fick oss att känna oss trygga. Vi valde mellan 3 olika mäklare och det landade i att vi valde Anton. Han vet vad han gör.

Zorica B

Sålde ett hus med hjälp av Anton Lind, en del av MOHV Halmstad

Anton Lind

Vi blev bemötta på ett fantastiskt sätt av Anton Lind från Mohv i Halmstad. Från första mötet var han otroligt professionell, lyhörd och engagerad. Han tog sig tid att lyssna på våra behov och önskemål och gjorde oss trygga genom hela processen. Anton skapade en positiv och trygg atmosfär där vi kände oss i väldigt goda händer. Vi hade höga förväntningar på att mäklaren skulle vara kunnig, engagerad och tydlig, och Anton Lind levde upp till – och överträffade – dem på alla sätt. Han var alltid tillgänglig för våra frågor, höll oss ständigt uppdaterade och arbetade med ett stort engagemang för att säkerställa en lyckad försäljning. Vår upplevelse av Anton Lind på Mohv i Halmstad har varit helt fantastisk. Han gjorde hela försäljningsprocessen enkel och smidig för oss genom sitt engagemang, sin professionalism och sitt personliga bemötande. Tack vare Anton kunde vi känna oss trygga från början till slut, och vi är otroligt nöjda med resultatet av försäljningen. Vi rekommenderar honom varmt till alla som söker en mäklare som verkligen gör det lilla extra där han också blir en riktigt nära vän på alla sätt. TACK!

Caroline Biselius

Toppmäklare ⭐️. Ambitiös och lyhörd. Alltid på tårna.

Det här säger kunderna

26 kontor tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.