Mycket trevligt och professionellt bemötande. Mäklaren var väl påläst om bostaden och gav bra stöd när frågor dök upp. Kommunikation och återkoppling har fungerat utmärkt. Rekommenderas varmt.
Emmy Johansson
Emmy Johansson är mäklare på MOHV Lund
.Emmy Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Emmy Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.8. Emmy Johansson har haft 27 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
62 omdömen om Emmy Johansson
Emmy är en mycket duktig mäklare med och har hög energi.
Tog snabbt kontakt med mig då jag meddelat intresse om försäljning. Var snabb och tydlig i sin kommunikation. Fixade fotografering och annons snabbt och effektivt.
Vi är jättenöjda med Emmy! Trevlig, professionell och hjälpsam genom hela köpet. Rekommenderas varmt!
Tack Lovisa för de fina orden! Så roligt att få hjälpa er.
Absolutely top-notch! Emmy did an outstanding job accompanying the sale of my apartment. Highly competent, incredibly friendly, and always available for any questions – she exceeded my expectations by far. I can warmly recommend her to any seller.
Thank you so much for your kind words Michaela! It truly means a lot to me. Hearing this makes me appreciate my job even more. Thank you for your trust and for letting me be a part of your sale!
Väldigt lätt och trevlig att ha att göra med. Allt gick smidigt och snabbt utan några frågetecken eller problem. Kan starkt rekommendera Emmy.
Tack för de fina orden Björn, och att du tog dig tiden att skriva!
Emmy är supertrevlig, kommunikativ, alltid snabb på att svara. Bra att ha att göra med och hjälpte mig styla lägenheten. 5/5, hade anlitat henne igen.
Tack snälla för de fina orden Tor!
Tyckte allt gick bra och smidigt
Tack Gustav! Hoppas du ska trivas bra i din nya lägenhet!
Engagerad och driven mäklare med gott bemötande mot oss som säljare.
Tack för de fina orden Helena, glad att jag fick hjälpa er!
Har gjort en fantastisk insats med att följa upp potentiella köpare, svarat snabbt på alla frågor som kommit upp och otroligt hjälpsam med allt i hela processen!